Jump to content

Volan de Golf, Passat sau A4 pe Octavia Tour

claudiu_83
 Share

Postare recomandată

Am o scoda Octavia Tour si vreau sa fac un upgrade la volan; vreau sa pun unul de piele si sunt curios de la ce masina trebuie sa iau ca sa-mi potriveasca cu airbag-ul de la vechiul volan.

Daca are cineva idee, sau daca este cineva care a facut aceasta modificare, va rog sa-mi dati un raspuns.

Multumesc.

Am uitat sa mentionez... este vorba de volanul clasic in 4 spite.

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am discutat cu cineva de un volan de sharan, in piele... si as vrea sa-l iau. Nu stie cineva sa-mi spuna daca se potriveste ci airbag-ul de la vechiul volan?

Multumesc.

Link către comentariu

Scoate airbagul de pe masina ta si verifica daca se potriveste in cel de la Sharan.

Link către comentariu

Ei... asa as face... dar tipul cu volanul e destul de departe; si nu stiu daca accepta tipul sa-mi trimita volanul pentru test.

Macar sa-ti spuna codul piesei (PN) sa comparam cu ETKA, sau SOTE.

Link către comentariu

Eu vreau sa-mi schimb nuca de la schimbator cu una de Fabia. A mai facut cineva sau stiti daca se potriveste?

Toa asa ca sa nu o cumpar deageaba....

Link către comentariu

mufa d eairbag e identica, cnad scoti mufa, dati jos borna de pa baterie, ca sa nu risti sa iti sara airbagul :angry:

Link către comentariu

ok... dupa multe comparatii cu poze de volan A4, Passat, Golf4 si Octavia1... eu am ajuns la concluzia ca volanele sunt identice.

Pun si eu trei poze... eventual sa va dati cu parerea.

Prima e A4, a 2a Passat si a 3a de Octavia1.

post-3386-1235114468_thumb.jpg

post-3386-1235114495_thumb.jpg

post-3386-1235114508_thumb.jpg

Link către comentariu

cele de la Passat si Octavia sunt chiar identice, dar de la Audi e putin mai diferit - dpdv estetic.

Modificat de bn64and
Link către comentariu

Nu stiu daca sunt inentice inauntru, acolo unde e locasul pentru airbag. La g4 si O1 sunt identice.

Link către comentariu

Nu puteti sa-mi dati un link unde sa studiez problema? M-am inteles cu un tip pentru un volan si nu vreau sa-l tin degeaba pe om.

Link către comentariu

Sa-ti dea codul piesei, cel de pe volan si comparam cu SOTE.

Link către comentariu

Ok. Merci mult. Ii trimit azi un PM si pun aici codul.

Link către comentariu

Am discutat cu cineva de un volan de sharan, in piele... si as vrea sa-l iau. Nu stie cineva sa-mi spuna daca se potriveste ci airbag-ul de la vechiul volan?

Multumesc.

Nu crezi ca te-ar costa mai putin sa-l imbraci in piele pe cel propriu? Eu am fost ieri la Craiova si tocmai am dotat-o cu husa de piele pentru volan + husa piele pentru schimbator. Totul la 200 ron. Dupa doua ore de munca a iesit super bine. Voi pune niste poze

Modificat de MIRCE4
Link către comentariu

e ok ce zici... dar fara suparare... un volan imbracat din fabrica in piele nu se va compara niciodata cu unul aftermarket... si asta nu din cauza meseriasului care-l imbraca (il stiu pe tipul din craiova, am vorbit cu el, e ok tipul), ci din cauza ca volanul de piele din fabrica are niste santuri unde vin cusaturile husei de piele, astfel ca aceasta husa se aseaza perfect pe volan.

PS: am discutat pentru un volan de audi in stare foarte buna pentru 150 lei. cred ca e ok pretul.

Link către comentariu

Nu e nici o suparare, ai dreptate. Am vazut unul astazi si intr-adevar e diferenta.

Link către comentariu

Al Bundy... se pare ca asta e codul volanului... 7M3 419 019. Poti te rog sa-mi spui daca se potriveste?

Multumesc.

Link către comentariu

Codul de sharan este 7M3 419 091 cu una sau 2 litere dupa, in functie de echipare, nu stiu ce mai scrie pe volan. Pentru octavia e 1J0 419 091 tot urmata de litere. Eu unul tind sa cred ca se potrivesc. Atasez pdf din SOTE sa vedeti si voi.

skoda_1.pdf

skoda_2.pdf

sharan.pdf

Link către comentariu

Multumim frumos... Jos palaria domnu'.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

sper sa nu ma bag aiurea... dar am si eu o intrebare. ai pus 3 poze cu volane mai sus, si din toate alea numai la cel de audi volanu e imbracat in piele din fabrica. la sharan si octavia sunt aftermarket, nu ?

Link către comentariu

Dupa cum se vede toate sunt imbracate aftermarket

Link către comentariu

cel de audi e original. celelalte sunt aftermarket si sunt

Link către comentariu

pai tocmai de asta ziceam... credeam ca volanu de sharan pe care l-ai pus in poza e si cel pe care vrei sa-l cumperi si ma gandeam ca nu stii ca nu e imbracat din fabrica in piele. dar se pare ca stii foarte bine despre ce e vb si nu exista riscu sa iti iei teapa... nu ca ar exista asa ceva pe vwforum :icon_redface: .

Link către comentariu

Sal,CLAUDIU 83 cind te-ai hotarit cu volanul de audi si il schimbi sa-mi faci un pretz la cel vechi pt k m-ar interesa pe mine....

Link către comentariu

• 2 weeks later...

scuze ca nu am mai postat... nu voi mai face nici un schimb, deoarece momentan nu sunt intara si nici masina nu mai intra in planurile mele, deci nu mai intra in discutie sa investesc in ea. Pacat ca are doar 2000 de km parcursi si o tin in garaj :)

Link către comentariu

• 10 months later...

Reinviem topicul.

Masina reintra in atentia mea... prin urmare poate m-am pripit si i-am cumparat un volan de Golf 5 imbracat in piele.

Intrebarea este daca voi putea monta acest volan pe Octavia mea Tour? O sa-mi potriveasca mufa de la airbag-ul de Golf 5 pe masina? Nu vreau sa dau banii aiurea pe airbag daca nu se potriveste.

Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns. :icon_thumright:

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!