Jump to content

Golf IV Break , 1.9 TDI, 90 PS, 2001

MasinaPoporului

Postare recomandată

Felicitari pentru rezultate :)

Vezi ce artificii ii mai faci, poate cand ajung prin iasi stai paralel cu mine :P :cool:

P.S Frumos "SDI-u" de pe spate!! :)

Link către comentariu
  • Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MasinaPoporului

68

• Circoloco

8

• Mdx_is

7

• Inginerul

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

MasinaPoporului

Incerc, incerc... urmeaza un soft custom, pentru ca am softul de pe injectoarele de 90 Cp. O sa imi pun un SDI adevarat ca se cam cunoaste S-ul :) . Cand am sa reusesc sa ii pun softul te anunt Florin.

Bafta!

Link către comentariu

Cat te-a costat statia emisie-receptie si spune-mi daca isi face treaba. Ce implica montajul?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
MasinaPoporului
Publicat (modificat)

Undeva la 400 Ron cu totul. Este un TTI 550 cu Auto Squelch. Statia e OK. Antena este Sunker. Montajul...? Magnetul pe masina si cablul statiei in bricheta. Eu am montat-o fixa pe masina, am tras cablul antenei si cel de alimentare pe sub consola centrala, magnetul(montura antenei) il bag in portbagaj si il scot doar cand pun antena.

Bafta

Modificat de MasinaPoporului
Link către comentariu

Mai ai putin si faci o adevarata masina de rally :icon_thumleft:

Link către comentariu

da ce aveai fratee in filtru de aer?:icon_cheesygrin:))

Link către comentariu
MasinaPoporului
Publicat (modificat)

Gaze, muste, sansari, libelule si mult praf...dar din pacate poza aia sa ratacit acolo...filtrul era pe un passat la un prieten... :icon_cheesygrin:

L.E: vad ca iar nu merge linkul de pe youtube...

Link către comentariu
  • 7 months later...
MasinaPoporului

In prag de iarna am reusit sa fac si eu cateva mici modificari la masina:

- cu ajutorul colegului 4abc(farurile de la DEPO)

- cu ajutorul colegului yustygolf4 ideea cu stopurile pe spate(stopul de frana a devenit lampa de ceata si cel de ceata stop de frana iar pozitia armas doar una).

- am mai pus si un kit de xenon de 35w 6000K.

- un set de 4 cauciucuri de iarna 195/65/15 Marangoni

14d0wzs.jpg

34r841x.jpg

33z7bxl.jpg

b4bad2.jpg

21nlgz8.jpg

28mihpw.jpg

dw2k2p.jpg

- am reusit sa reconditionez si manerele din interior:

30ttaw3.jpg

qzm5w6.jpg

Link către comentariu

arata bine manerele,o sa le fac si eu cand se cojesc. momentan arata ok.

de ce ai schimbat frana/ceata?sa se vada mai puternic cand franezi si mai slab cand e ceata? a presupus doar inversarea firelor,inainte de mufa,nu?

esti multumit de faruri?ce pret au avut?

(la multi ani/km)

Link către comentariu
MasinaPoporului

Pai...frana se vede mai tare, si parca e mi frumos asa cu o singura pozitie si franele pe lateral.Am inversat firele in mufa. Nu stiu cat de vizibile sunt cand cineva sta in "fundul" meu pentru ca nu mai sunt in partea de sus. De faruri sunt multumit. Au fost un ca un cadou sa zicem din partea colegului 4abc. A trebuit sa schimb sticla de pe farul drept. Cea originala e putin fumurie dar nu se vede diferenta.

P.S; ai PM

Link către comentariu

Sa le porti sanatos iuli. Asteptam sa pui si blocul de lumini cu proiectoare.

Link către comentariu

chiar stateam si ma gandeam cum de ai bagat tu bani in masina (faruri),da am vz ca sunt cadou,sa le porti sanatos...presupun ca urmeaza si un kit de xenon pe faza lunga ii viitorul apropiat.

Link către comentariu
MasinaPoporului

Ce parere aveti despre aceste jante? Vreau pe 15. Persoana respectiva vrea 150 euro.

n15qth.jpgflkndc.jpg

kbd54p.jpg14iivlu.jpg

Link către comentariu

La Multi Ani!!!

Frumoase jantele,

dar daca le pui pe astea trebuie neaparat o suspensie low pe ea, asa n-are nici un farmec! :)

te salut

Link către comentariu

Eu zic sa nu el ratezi! :)

Sunt foarte frumoase si mai ales destul de unice si de calitate fiind BBS!:icon_thumright:

Link către comentariu

ai putea sa iti iei si tu niste jante pe 16 macar,dar na la 150euro is bune si astea pe 15

Link către comentariu
MasinaPoporului

Am achizitionat jantele de mai sus in seara asta. Am fost cu colegul 4abc dupa ele. Sunt foarte usoare. Necesita o vopsire pentru ca sunt vopsite nu prea profesionist. O prima optiune pentru culoare va fi: negru antracit. Pretul de achizitionare a fost de 600 ron. Se mai putea "rupe" la pret. :rolleyes:

Link către comentariu

Inca o persoana care cu investitii 0 face o masina draguta... Sa-ti traiasca!!!

Modificat de yustygolf4
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...
MasinaPoporului

O tentativa de jante dar cu un esec mare...pe fata etrierul trece milimetric pe langa janta...

eskmtk.jpg

Link către comentariu

eu ti`am zis ca nu prea imi plac si sa iti iei ceva minim pe 16 da tu nu batman batman...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!