Jump to content

Golf IV Break , 1.9 TDI, 90 PS, 2001

MasinaPoporului

Postare recomandată

multi kilometri inainte. Sa ne anunti cu bine si la 500.000 km. Bafta.

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MasinaPoporului

68

• Circoloco

8

• Mdx_is

7

• Inginerul

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 months later...
MasinaPoporului

Cateva poze cu "noile" jante de pe masina...marca Audi...cu cauciucuri Pirelli P6000 195/60/15 pe spate iar pe fata niste cauciucuri 195/55/15 . Setul de jante cu tot cu cauciucuri pe ele le-am achizitionat cu 120 E. Am si 3 capace care acopera prezoanele dar sunt de Audi. De la VW nu se potriveste nimic?

2z7ioue.jpg

2ltq2yo.jpg

do1n4j.jpg

f0xo2h.jpg

Masina a mai primit si niste injectoare de pe un motor AHF si o cotiera originala(cu balamalele rupte :D ) ...

Modificat de MasinaPoporului
Link către comentariu

Ai schimbat diuzele sau tot injectorul?Ai facut-o pt cp in plus?Fum extra,chipuire dupa?

Link către comentariu
MasinaPoporului

Schimbat tot injectorul, softul dinainte de 110-114 CP...acum am putere mare...undeva la 125-130 si mult fum...o sa ii pun si un soft adecvat...

Link către comentariu
Schimbat tot injectorul, softul dinainte de 110-114 CP...acum am putere mare...undeva la 125-130 si mult fum...o sa ii pun si un soft adecvat...

Esti f optimist daca crezi ca ai 130cp;dupa ce faci noul soft,poate reusesti sa o pui pe dyno,o sa ai o surpriza...

Link către comentariu

Salutare, arata bine cu jantele de audi, o schimba mult.

@Mcornel, de ce spui ca o sa aibe surprize daca o so puna pe dyno, ai facut si tu? Ai ceva informatii? merci

have a good time

Link către comentariu
MasinaPoporului

Am banuit ca am 130 deoarece "m-am dat" cu un Fiat stilo de 116 cp cu harta de 133 si 150(unichip). Plus de asta are si un intercooler pe masura.Pe o distanta de 350-400 m am mers cu botul meu aproape de jumatatea masinii(daca nu la spatele ei). El are si 1250 kg pe langa cele 1450 ale mele.Inainte pe 400 m prindeam undeva la 125-130. Acum prind 145-150 km/h. Nu au fost niste tese precise..dar..totusi.

P.S: Traseul se afla in Dancu si este al Clubului Logan.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Salutare, arata bine cu jantele de audi, o schimba mult.

@Mcornel, de ce spui ca o sa aibe surprize daca o so puna pe dyno, ai facut si tu? Ai ceva informatii? merci

have a good time

Da,am facut dyno test inainte de a-mi cipui masina(eu si inca 2 prieteni) si de la ce declara tunerii pe site-uri si la ce este in realitate...e distanta mare!Am vorbit si cu tipul care are dyno-ul si mi-a spus si ala destule.Am mai discutat si cu niste reprezentanti de la firme de tuning si spre surpriza mea nu stiau cu ce se mananca multe...;personal mi-am tras multe concluzii,care numai bune nu sunt.

Link către comentariu
MasinaPoporului

De exemplu,m-am dat cu golf de 131 cp tot break, si m-a facut la 2 masini distanta, deci, am undeva la 120 Cp, sau nu ii am nici pe aia. Nu ramane decat sa fac un Dyno, dar asta mai incolo.

Link către comentariu

Faptul ca te dai cu diferite masini,nu-ti arata puterea motorului,ci de multe ori indemanarea soferului;dyno testul e edificator,restul e...can can;btw,injectoarele sunt de afn(asv)?

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
MasinaPoporului

Si a implinit si masina mea venerabila varsta de 279279 Km . :) :Driver: :Driver:

2mzl18y.jpg

Link către comentariu

mai ai de pedalat pana sa ma ajungi pe mine oricum

Link către comentariu

OOOO multi ani fara incidente !!Da ai ceva kilometri :>

Link către comentariu
MasinaPoporului

Dupa cum au spus multi colegi...masina mea este un " test de anduranta " :) . Are KM astia, ia fost schimbata doar distributia, ambreiajul e ok(rulmentul de presiune se mai aude din cand in cand), turbina inca merge(chiar daca mai suera) si pe langa toate astea mai are si soft si injectoare de se tine de ASZ de 131 CP. :icon_thumright: . Sper sa ma mai tina pana castig si eu la LOTTO ca sa ii mai schimb ce mai are de schimbat, nu sa o inlocuiesc. Vreau sa duc testul de anduranta pana la capat. . :cool:

Link către comentariu

mijto masina...e ingrijita...intradevar are vreo 2km:d....dar daca la km astia te-ai incumentat sa o cipuiesti esti tare...am un prieten cu octavia 1.9tdi 101cp si e cipuita avea 47000km iar aproape de 70000 ambreiaj volant :blah_: ...si retine ca km erau reali deoarece masina e 2007....si la intrecere statea bot in bot cu a mea...tu esti sigur ca te tii bot in bot cu ASZ?...ai grija de ea si tinene la curent cu noutati...o zi buna

Link către comentariu

frumoasa masina Sef! :) mai ales motorasu' e bestial. am un var care are un G4, de prin 2001 si cred ca a trecut lejer cu ea de 300.000. parerea mea e ca ajungi lejer cu ea la cel putin 475.000. iti urez bafta si loc de pedala! :blah_:

Link către comentariu
MasinaPoporului

relutzu --> Da, ma tin de ASZ pana la 140 KM/h dupa care pleaca el 2 masini de langa mine. In 402 m cam asta este viteaza pe care o atingi 140-160 km/h la masinile cu 120-140 Cp. Plus de asta ASZ are 6 trepte, difera toate treptele nu doar are a 6-a in plus. Am incercat si cu un 320D de la BMW si a ramas 2 masini in urma... :blah_:

Link către comentariu

Arata foarte bine pentru km astia :blah_: si cred ca si consumul e foarte bun...sa o stapanesti sanatos in continuare .

Link către comentariu

cat ma bucur cand aud ''bmw in spate''...parca imi creste inima :icon_thumright: ...deci pe bune bmw 320d era sigur ala de 136cp care nici eu nu l-am iertat....vorbesc de un drum cca 30km...ii dadeaM bi-xenoane de il zapaceam..daca l-ai lasat pala in urma cu 2 masini esti chiar tare...periculos e 320d ala de 150cp cu 6 trepte...ala nici eu nu am ce sa ii fac..oricum legat de masina ta no comment...daca ii mai pui si niste jante pe verdele ala :rolleyes: ....totusi sfatu meu e cand ii dai talpa sa ii cel putin din a 2 cand esti la minim 2500ture...NU o brusca a intaia-doua ca e cipuita si la km aia ambreaju si volant sunt in pericol....in rest la drum intins dai pana nu mai poate :Driver: ....bafta

Link către comentariu
MasinaPoporului
Publicat (modificat)

Multumesc relutzu, dreamer, andrei_xp .

Mai nou in seara asta cu o Octavia 2 2.0 140 Cp...ori nu era bun soferul ori masina mea e ok. Pana pe la 120 el cu botu la jumatea mea, dupa 120 eu cu botul la fundul lui pana pe la 140-150. :icon_thumright: ...chiar lam si facut 1 data. :P

Cateva poze de astazi:

fcioug.jpg

33kdjzs.jpg

n3n80l.jpg

2w7mj2x.jpg

11gj59i.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!