Jump to content

Golf IV Break , 1.9 TDI, 90 PS, 2001

MasinaPoporului

Postare recomandată

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MasinaPoporului

68

• Circoloco

8

• Mdx_is

7

• Inginerul

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumos! Usor usor prinde forma. Felicitari! :) Toate la timpul lor....dar ce s-a intamplat cu manerul de la pasager? Cumva te-ai apucat de revopsit manerele? :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
MasinaPoporului

Pai sambata am trantit portiera mai tare si mia cazut geamul in portiera pentru ca aveam o clema rupta si o prinsesem cu poxipol iar acum a cedat dupa 5 luni.Si a trebuit sa demontez si sa pun niste bucati de lemn sa sustina geamul pana astazi ca am folosit un kit de reparatie si s-a rezolvat.Nu am mai pus manerul la loc ca urma sa desfac azi.De revopsit o sa ma apuc mai incolo,nu stiu cand... :D

Modificat de MasinaPoporului
Link către comentariu
marius1982.11

Salut, kitul acela de reparatie e cumva OEM, cel cu cleme de metal?oricum ,si daca nu ,sunt curios de care e.

Eu am dat cu smirghel f fin manerele si le-am dar cu vopsea negru mat. E mult mai ok decat pline de zgarieturi de unghii nemtzesti.

PS: faine pozele si masina ,dar macar pana le faci da jos mustele de pe bara :).

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu
MasinaPoporului

Pai...kitul era tot din plastic...de alea metalice cica nu se mai gasesc...o sa rezolv si cu manerele...

P.S: mustele?alea sunt puncte de la pietre...e sarita vopseaua :)

Link către comentariu
MasinaPoporului

Nu e legat si la boxe...inca...poate o sa il leg...

Link către comentariu
MasinaPoporului

Si cateva filmulete noi...acum nu stiu daca sunt performante:

60-160 km/h

http://www.youtube.com/watch?v=HSVHslMCMmU

ESP se aprinde in treptele 1 si 2

http://www.youtube.com/watch?v=ZZdJPCQEpQ4

ESP se aprinde in treapta 2 de la 40-60 calcat la fund

http://www.youtube.com/watch?v=17RxQfAGTMk

ESP s-a aprins in mers...in timp ce clcam pedala la fund...nu e de bine... :)

http://www.youtube.com/watch?v=NB7CNVQhkhU

Link către comentariu

De ce n-ar fi bine? ESP sau ASR de exp cum am eu e normal sa intre in 1 si a2a tinand cont ca rotile tind sa derapeze si pana la urma....asta e rolul lui sa-ti blocheze patinarea lor

Link către comentariu
MasinaPoporului

Da asa e...acum ca e remapat...inaint enu intra si cand calcam intra 2-a la fund ci doar atunci cand dadeam 1-->2 scurt.Dar ultimul filmulet ma cam intristeaza. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru ca ti s-a marit cuplul. Iarasi pentru mine care nu sunt expert in motorizari este unu lucru care se intampla in mod normal. Eu pesonal te sfatuiesc sa nu te mai joci cu softu asa "brutal" in primele 2-3 trepte pentru ca o sa ai probleme. Foloseste-l atunci cand ai nevoie de el... de exemplu cand faci o depasire in a4a. Eu la asta vad bun cipul nicidecum sa pleci cu scartait de roti sau lucruri de genul. Gandeste-te la turbina, ca daca s-a stricat nu va fi o cheltuiala prea mica

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
MasinaPoporului

SI cateva poze cu masina:

La o plimbare in compania unui motor:

slo8rr.jpg

Am incaltat-o pe fata cu 2 cauciucuri 205/60/15 YOKOHOMA iar pe spate doua PIRRELI tot 205/60/15:

2dt183r.jpg

30rqkj8.jpg

2qxuzgn.jpg

Link către comentariu

de unde anvelope si cat bucata :Driver: ? nuj ce iai facut da park in ultima poza e mai frumoasa :Driver: park e mai lata si mai joasa :-?

Link către comentariu
MasinaPoporului

3.3 mil toate 4...dar nu gasesc nicaieri pe net profilul de la YOKOHOMA pe care il am eu.Sa nu fie originale ci reesapate? :biggrin:

Link către comentariu

nu te mai speria atat ca nare nik..:icon_thumright: pune`ti centura de siguranta de alta data :icon_thumright:

Link către comentariu

arata bine evacuarea, felicitari. ar fi mai interesant sa o integrezi in fusta ar arata ca la mk V gti. cati cai ai acum? TCM?

Link către comentariu
MasinaPoporului

Inca nu o sa decupez nimic ca lucrez la alata evacuare acum.Remaparea e facuta de cineva din Bucuresti(autobamm) si are undev ala 112-115 Cp.

Link către comentariu

foarte frumoasa masina. imi place ca o ingrijesti. eu care ma plangeam ca am ~150k in bord si mi se parea mult:)), dar cand vad la tine 250k ma mai linistesc:).

poate o sa ne intalnim la toamna prin iasi ca dupa ce dau bacu (sper sa il iau:)) ) o sa vin si eu pe acolo :D

numai bine si cat mai multi km cu masinuta.

Link către comentariu
MasinaPoporului

Multumesc ritza,si masina ta e intretinuta ca mam uitat.Dar acu dupa ce mi-ai vizitat topicul Masina Mea si l-am vizitat si eu pe al tau a aparut "o problema"... :ceuameni: ...a trebuit sa postez si eu o poza ca ale tale :screwy: :

2e3pls4.jpg

:(

Link către comentariu

Am avut si eu anvelope modelul ala, nu sunt reesapate, doar ca tu le-ai gasit mai greu fiindca ai scris YokohOma in loc de YokohAma.

post-13677-1240835370_thumb.jpg

Link către comentariu
MasinaPoporului

Si ieri masina mea a "implinit" 250 000 km in bord... :beer:

fp3yap.jpg

eragid.jpg

301q6hz.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!