Jump to content

Golf IV Break , 1.9 TDI, 90 PS, 2001

MasinaPoporului

Postare recomandată

MasinaPoporului

Salutare.

Astazi am reusit sa fac 2 lucruri importante:

1.Remapare 90-->110 CP

2.Schimbat Tips(ornament toba)

1r7n94.jpg

28irrdv.jpg

2iv1ldw.jpg

Link către comentariu
  • Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MasinaPoporului

68

• Circoloco

8

• Mdx_is

7

• Inginerul

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata mult mai bine, dar sunt un pic ingrijorat din cauza bordurilor nesimtite din tara noastra scumpa. As fi mers pe ideea de a scobi putin spoilerul. Asa ar arata mai de fabrica sa zic asa. Oricum, mare diferenta. Mult mai bine arata :(

Link către comentariu

Daca nu e scump tipsu ala, ai putea incerca un fake si in partea dreapta. Doar pentru simetrie :icon_thumright:

Link către comentariu

Si sa iasa fumu doar pe stanga?:) Curios ca in ultimul filmuletz dupa soft nu mai scoate fum... desi era destul de turata. De la soft se trage? :( Sa-l stapanesti sanatos si sa te tina turbina :icon_thumright:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
MasinaPoporului

Fum nu scotea nici inainte de resoftare...se poate vedea si in unele filmulete de mai sus...si tipsul nu e original...e fake...

Link către comentariu

te-am prins :rolleyes:...stai la flora:))

arata mai bine cu tipsurile astea :)

unde ai sudat tipsurile ? si inca o intrebare .. prietenul tau cu golf v unde a facut evacuarea? ms mult..

Link către comentariu
MasinaPoporului

Ai recunoscut zona din poze... :)

Tipsurile le-am sudat undeva la Tomesti in argon.

Prietenul meu si-a facut evacuarea la Bucuresti...a schimbat tot traseul cu ceva putin mai larg.Am inteles ca si baietii de la SERMECOM se ocupa cu asa ceva.

Link către comentariu

E bine ca ai cautat sa fie aceleasi culori ca bordul. Nici un aftermarket nu se integreaza, dar macar culorile sa fie aceleasi. Pe principiul asta am mers si eu :(

Link către comentariu
MasinaPoporului

New Pictures:

2r4u7mh.jpg

2r2vzf6.jpg

4kqaf.jpg

2rq0g21.jpg

Modificat de MasinaPoporului
Link către comentariu

Tipsul este pentru o singura teava? Cat te-a costat sudura?

Link către comentariu
MasinaPoporului

Da,e pentru o sinhura teava(e sub forma de Y).Sudura 20 RON(sudura cu argoon).

Link către comentariu

Ai scapat la bani? ;))

Schimbat distributie, tips nou, mp3 player nou, masina proaspat spalata... Loto sau o matusa Tamara? :rolleyes:

Ma bucur ca ai facut schimbarile astea... masina arata f misto.

Drive safe

Modificat de me-high
Link către comentariu
MasinaPoporului

Distributie(bani de acasa),mp3(l-am vandut pe al meu plus 60 RON),Tips(15 RON+20 sudura),Masina Spalata(am fost azi acasa,am turbojet) :( :)) :icon_thumright:

Link către comentariu

F tare.Am vazut si video facute de tine.curios ca se aude destul de bine cu tips`u..se auzea putin mai 'grav' ala care era mai uratel[cel oval]..scotea un sunet putin mai gros decat asta :icon_cheesygrin: Oricum actualul e mult mai dragutz.Si bine a zis un coleg pe aici ca dadea mult mai bine daca puneai si in partea cealalta :D oricum bafta in continuare ;) mai vb si vreau sa vad si live ce poate masina >:icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

masina poporului dar pune poze acum si cu noul loock al masinii tale ...:>

Link către comentariu
MasinaPoporului

Si cateva poze cu noul look al masinii... :P ...o sa revin cu niste poze cu masina mai curata...

b7b4vs.jpg

29qjcci.jpg

Link către comentariu

Foarte bine a iesit. S-o folosesti fara probleme. Si la mine s-a vazut diferenta dupa un polish general, merita masinuta doar :Driver:.

Eu mi-as pune asa ceva, nu stiu inca cat costa, dar tare as fi tentat: post-22674-1238896064_thumb.jpg.

Deocamdata trebuie sa le dau o spalatura la amandoua azi, sper sa ramana frumos afara.

Link către comentariu

Nu se-aude rau nici cu catalizatorul. Dupa ce-mi iese masinutza din service, cred ca fac si eu operatiunea asta, nu de alta dar ma incanta urechilor prea tare sunetul ala :)

Bafta !

LE. Nu strica sa incerci o vopsire a bandourilor si manerelor. Dar cu cat mai putine "highline-uri" pe forum cu atat mai bine :Driver:

Modificat de Inginerul
Link către comentariu
MasinaPoporului

Grp--> acel sistem de tobe l-am vazut pe net undeva la 600-800 euro...e prea scump...

Inginerul--> in legatura cu bandourile o sa ma mai gandesc...acum am patit o belea cu geamul dreapta pasager;s-au rupt clemele de prindere si mi-a cazut geamul.Acum sta pe niste bucati de lemn pana reusesc sa fac ceva.Deja am facut cam multe intr-u interval de 1 luna,nu mai sunt bani:

1.Schimbat Distributie

2.Schimbat Tips Toba

3.Pus la loc Catalizator

4.Montat MP3 SONY

5.Montat inca un Radio Casetofon Original VW pt Design

6.Polish

7.Interfata Diagnoza

8.Geamuri Foliate

wi4odw.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!