Jump to content

VW Polo 1.4 Benzina 16valve 2003 55kw

claudiu16v

Postare recomandată

Salut. M-am tot uitat pe forum si am observat ca imi este greu sa caut cate ceva despre un model anume, asa ca ma gandesc sa incerc cu masina mea (un topic pentru fiecare model in parte).

Descriere: Brasov, VW Polo 1.4 Benzina 16valve 2003 55kw 5usi inchidere centralizata, EPC, incalzire in scaune, oglinzi electrice si incalzite, 4 airbaguri, adusa din Suedia in 2008(faza scurta se aprinde automat,din constructie,, asa este legea in Suedia), stare foarte buna, etc...mai multe pe parcurs.

Prima intrebare: cat m-am putea costa o revizie la 120.000km si cam la ce sa ma astept?

O zi placuta si drum bun

Link către comentariu
  • Administrator

claudiu16v chiar daca iti este greu sa cauti, trebuie sa respecti Regulamentul specific ariei.

In aria "Masina mea" este permisa discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

Link către comentariu

@ Marius : Poate unele persoane nu stiu sa foloseasca un forum. Ii lasam pana se obisnuiesc. [Nimeni nu s-a nascut invatat]

@ claudiu16v : Citeste regulamentul si tot ce tine de forum in caz ca nu stii sa il folosesti :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!