Jump to content

Crocodilul meu

picolo

Postare recomandată

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• picolo

22

• spartaans

18

• DragosR

4

• Bogdan_wrc

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

picolo: adica asta--->>>

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

Superba masina.Permite-mi un sfat,schimba anvelopele runflat cu unele normale si vei simtii o diferenta mare la confort.Si eu am avut runflat pe 18 si le-am schimbat cu unele normale,acum e lux.

Modificat de tzucul
Link către comentariu

in cayman nu am loc de roata de rezerva. daca fac pana e nasoala treaba. am un kit de reparat pene de la porsche dar nu-mi pun prea mari sperante in el.

Link către comentariu

Dupa cate stiu eu runflat au insertie de al in ele pe calea de rulare si deasta sunt mai dure.

Daca faci pana chemi asistenta sau un ppieten si se rezolva acuma na...

Link către comentariu

picolo: sa faci poza la portbagaj si in fata si in spate....sa vedem si noi...

Link către comentariu

Am vazut si crocodilul in seara asta si...no comment! Este superba! Pozitia la volan este excelenta, imi plac foarte mult scaunele, jantele, totul.

Drive safe!

PS apropo de portbagaje mi s-au parut destul de ok amandoua si ,pt 2 persoane, cred ca sunt suficiente. Este o masina facuta cu cap.

Modificat de slowdriver
Link către comentariu

Eu in 70.000km nu am facut nici o pana si nici eu nu am roata sau loc pentru rezerva (am tot spray si compresor).

Link către comentariu

Man, ce sa iti zic... Felicitari, e superba... Poate te prind pe la vreun semafor, sa ne masuram puterile :P

Ce fata are cainele in ultima poza :P

si el e super tare.

LE: Un sticker mic mic mic si finut? :D

Modificat de gHapciu
Link către comentariu
LE: Un sticker mic mic mic si finut? :D

nu vrea nenea relu sa-mi dea si mie unu. doaamne si ce m-am mai rugat de el :frigbaitata:

Link către comentariu

Daca treci prin Bucuresti iti dau eu.

Frumoasa foc masina. S-o conduci cu placere (bine, sunt sigur ca deja o faci). :frigbaitata:

Link către comentariu
nu vrea nenea relu sa-mi dea si mie unu. doaamne si ce m-am mai rugat de el :icon_thumright:

Asa deci... :P

Cu proxima ocazie o sa ai nu unul,ci 2-doua stikere surpriza...

Salutari!

Link către comentariu

admirata ieri live! mai frumoasa ca in poze... :(

bravo!

pacat ca o strica cheia :offtopic:

ai plecat repede, nu am apucat sa-ti fur franele!

Link către comentariu

E mai bine ca una sa fie briceag si alta nu pentru ca nu se amesteca intre ele :offtopic:

Link către comentariu

Chiar ca e impresionanta, nici in realitate nu am norocul sa o vad macar.

Sa o "calci" sanatos si la cati mai multi km pe ora ! :D

Link către comentariu

se apropie prima revizie. poate o sa avem ocazia sa ne intalnim in Bucuresti. Mi-a facut placere sa-i cunosc pe cativa din forumistii din B. , imi pare rau ca ati venit in Craiova cu scopul de a vedea un eveniment auto frumos si ati plecat cu gust amar cand ati dat de unii dintre bastinasi.

Bogdan, franele mele sa gasesc pe site-ul Brembo, doar ca nu scrie Porş pe ele ;)

Link către comentariu

:Driver: Porş :) [ :Driver: ]

@ picolo : Se pot gasi etriere ABT Sportsline [cu inscriptia pe ele] deoarece eu am jante cu spite subtiri si cand mergi cu viteza destul de maricica se vede frumos acolo ABT Sportsline :D

Link către comentariu

pai trebuia sa lasam masa pentru mai tarziu si sa mergem pe aeroport :D unii sunt grasi si pot sa sara peste masa...

dar nu conteaza, ca nu am ramas decat cu gust amar de curse, care vor mai fi...

a contat ca ne-am simtit bine, ca am petrecut o zi superba, ca ne-am plimbat, ca am cunoscut oameni noi...ca mi-a venit amar in gura cand am vazut PORSHu :D

Link către comentariu

picolo: sa ne anunti cand vi, poate ne vedem...Alte planuri la masina??

Link către comentariu

ai idee cum se reseteaza intervalul de service la o mama de crocodil? ai pus vagcom??? eu nu am incercat sa il folosesc pt ca nu e in lista de masini

Modificat de DragosR
Link către comentariu

dragos n-am testat vcom-ul pe masini. o sa-i zic lui relu (ricuss) sa facem o incercare. in cel mai rau caz pierd garantia :beer:

nairolf cat de curand o sa fac programarea si o sa dureze ceva asa ca o cafea avem timp sa bem. oricum nu cunosc bucurestiul si o sa am nevoie de ghid.

Link către comentariu

dupa ce am gasit o procedura pe net de-aia cu apasat butoane ...chei de contact.. butoane de pe maneta si nu am reusit sa resetez, am pus si vag-u si tot degeaba; am sapat adinc pe net si asti-as mai catolici ca Papa, au propriile erori....alte scule de diagnoza...

Ce ma fac daca-mi iau un lambo??? arunc la cos interfata ???? :icon_cool:

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!