Jump to content

Crocodilul meu

picolo

Postare recomandată

:)

Ai spart vreo banca sau ai cateva milioane de euro in cont mosternire de la vreo ruda ?

:lol: :blink: - noi romanii nu ne mai revenim ;)

On topic: superbe exemplarele in special "Crocodilu' ", este mai pe gustul meu... :)

Sa le stapanesti sanatos si multi km fara probleme!.. :)

Modificat de WRC
Link către comentariu
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• picolo

22

• spartaans

18

• DragosR

4

• Bogdan_wrc

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Picolo: sambata ma duc la show room la noi sa ma uit de Porsche....

Link către comentariu

Frumoase masini ! Ai grija totusi la radare :blink: si mai ales daca treci prin Bulgaria, ca daca te vad cu asa masini, iti iei amenda CLAR (nici nu trebuie sa mergi tare, ca au ei radarele blocate pe o anumita viteza - am patit-o eu, m-au oprit si imi arata : Uite, ai avut 135 la ora ! .... am avut pe dreaq, ca mergeam incet, ca ii stiam ca sunt acolo, plus ca nici detectorul de radar pe care il aveam nu a zis nimic ) ..... Si nu stiu daca mai merge ca inainte, cand cu 10 euro iti spuneau bulgarii si unde e urmatorul radar :D

Modificat de razvand
Link către comentariu

nairolf daca vrei porsche fa-ti o configuratie la ei, afla un pret si da-mi si mie poate iti fac o oferta mai buna. de asemenea colaborez cu un concesionar de masini porsche second din germania, toate masinile sunt Porsche approved si preturile sunt decente.

Am uitat sa spun, pe langa carnati vand si masini prin Roland Automobile.

L.E.: scuzati ca nu multumesc tuturor pentru cuvintele de "bine", se subintelege ca apreciez efortul de a posta felicitarile.

post-1579-1236269954_thumb.jpg

Modificat de picolo
Link către comentariu

de asta ne dadusem si noi seama din semnatura, dar acum inteleg ca e mai mult o afacere pe langa, decat mare generatoare de profit. oricum bravo, poti face bani si din piatra seaca, pt mine conteaza mai putin.

Link către comentariu

picolo: ma duc sa vad modele, dar una noua nu imi voi cumpara niciodata, sunt adeptul SH (cu conditia ca masina sa arate ca noua, mai exact sa fie in stare excelenta...)

PS: o sa iti zic la ce m-am hotarat si te caut...pana una alta, pune te rog si poze de la interior, ma refer la Cayman S, ca nu imi plac decat Coupe-urile...

Link către comentariu

Frumos catel, ce dotari are? :icon_thumright: dar si masina... sa-ti traiasca.

Link către comentariu

picolo: meserias rau interiorul, scriai undeva ca AC e pe OFF, te refereai la cel manual si ca sta pe AUTO sau cum??

Link către comentariu

Kuzu era cam somnoros :coffee_lol:

Omule, ai un crocodil de toata frumusetea .. si ce e la Porsche cel mai marfa (dpd al meu) e ca are performante bune si foarte bune, nu e doar looks si atat (gen cum e 207 CC .. frumoasa si lenesa).

Ma uitam la poze si mi-a venit o intrebare .. de ce nu le faci cadou la cele 2 P un garaj ? Sau macar o acoperitoare din aia gen "simulator de garaj" astfel incat sa nu mai aiba parte de toate alea cand le tii stationate acasa.

Ce naiba sa zic ... sper sa ajunga cat mai multe Porsche'uri pe VWForum, acum sunt 2 sa zicem ca le ai tu :) .. eu daca ar fi sa aleg un SH de la Porsche as alege Carrera 4S.

Vorba cuiva de aici .. fa si tu un filmulet dupa care pune-l pe Youtube, si cu reprize si cu motorul in IDLE .. samd, daca vrei.

Razvan

Link către comentariu

poate ca nu se reduce totul la reprize and stuff. pur si simplu te bucuri de o masina. mai greu de crezut prin romania, dar se poate :banghead:

Link către comentariu

Misto masina, felicitari !!!

Am o nedumerire totusi:

Dece oamenii care isi iau audi s3 sau 135i sau 350z sau z4 si lista continua nu isi iau Porsche??? Doar pentru ca nu e turbo si nu se poate resofta si ajunge cu el la 400+ cp???

Totusi as fi curios cat costa o revizie la masinuta asta, poate costurile de intretinere sa-i indeparteze pe multi....

Poate suspensia sa fie prea tare?? Dar la cati isi iau suspensii after market si le seteaza cat mai jos...nici asta nu o vad ca pe o problema.

Asadar dece nu se cumpara Porsche in RO...ca idee prin Italia e plin de ele?

P.S. Imi plac foarte mult culoarea si jantele de la modelul ASTA

Link către comentariu

super tare masinuta.... sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Link către comentariu

picolo: cum adica doar ventilatoarele...te referi la fct ECO??

Link către comentariu

Salut. raspund mai greu ca abia am venit de la bunici unde am condus un cal putere.

Razvanyke am un garaj car ein momentul in care a fost facuta poza adapostea 500cp. :icon_thumright: In general Cayenne-ul sta in respectivul garaj. In vara o sa fac un adapost pe schelet metalic acoperit cu Lindab. Cum spuneam mai sus...inca nu am terminat constructiile la casa.

Plictisitule, prima revizie o sa coste in jur de 1500RON , cu uleiul si filtrele cumparate de mine. Uleiul de motor si cel de la cutie le schimba ei, filtrul de aer il schimb singur.

Restul: mai aveti de asteptat filmarile...inca nu e destul de cald afara. oricum nu ma pasioneaza sa forjez masina...si daca o fac nu-mi place sa am spectatori...de aceea n-am facut niciodata "liniute" in locuri organizate de baieti cu ochelari cat parbrizu' si care pun masinile aliniate, dau muzica tare si stau cu curu' pe capota /!\ sa vada manca-ţ-aş lumea ce masina are el/!\ - da probabil v-ati dat seama ca sunt anti-reisări. :)

nairolf: da, merg pe eco . ador padure :D

Link către comentariu

picolo: tocmai am facut-o de oaie azi...sper sa imi mai potolesc din "iesiriile (rabufnarile)" de a le da peste nas tuturor celor care ma provoaca la semafor, nu vreau sa ma gandesc dc aveam un Porsche ce faceam (tineretea asta, uneori nu te poti stapani)...Dc vi prin Bucuresti sa ne anunti...

In rest succes cu masina si mai asteptam poze....cu compartimentul motor (care e central parca) si alte parti ale masinii (ex. portbagaj)

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

Felicitari pentru cele doua masini si sa le conduci cu placere!

Am o nedumerire totusi:

Dece oamenii care isi iau audi s3 sau 135i sau 350z sau z4 si lista continua nu isi iau Porsche??? Doar pentru ca nu e turbo si nu se poate resofta si ajunge cu el la 400+ cp???

Nu am niciuna dintre masinile enumerate mai sus, dar iti pot spune ca nu pentru toata lumea Porsche e cea mai frumoasa/tare/dorita masina.

Link către comentariu

chiar nu putem sa lasam comentariile astea...de ce PORSCHE, ca nu e tare, ba e tare...de ce isi ia lumea..de ce nu...de ce ..de ce...si doar sa ne bucuram de masina..?

incep sa cred ca de aia nu prea sunt masini tari si rare prezentate pe aici... ca stiu posesori care evita sa le puna...

plictisitul, de obicei cine isi ia POR nu prea se mai uita la modificari pentru masina...(decat daca vrea performate maxime, dar acolo vorbim poate de prea mult sute de cai...) poate se adreseaza altui target decat masinile enumerate de tine.

Link către comentariu

superba masina ta. cand ma fac mare poate imi iau si eu una... acum imi iau doar de jucarie.

o masina de vis.

Link către comentariu

pt cei care viseaza....cand vor fi mari: ...????

picolo: mai vrem poze....

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

cautati reclama la Porsche 911 GT2 Respect Required. mi-a facut dimineata frumoasa

Link către comentariu
pt cei care viseaza....cand vor fi mari: ...????

picolo: mai vrem poze....

Sunt off topic dar .. ati vazut atitudine de "vanzator" ... Eu la asta visez ... :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!