Jump to content

Crocodilul meu

picolo

Postare recomandată

Da-mi si mie mai multe detalii despre folia transparenta

De fapt, scrie aici, poate mai sunt si altii interesati.

Link către comentariu
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• picolo

22

• spartaans

18

• DragosR

4

• Bogdan_wrc

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

o firma specializata din craiova a facut montajul.a duratvreo 4 ore pentru fiecare masina in parte.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am avut ocazia aseara sa iti admir una din masini (Cayenne) si pot sa zic ca este extraordinara. Acceleratia, franele, sunetul evacuarii, interiorul...Totul este la superlativ la aceasta masina.

Link către comentariu

AndreiVL: nici macar in gluma nu ii poti zice coaja unei asemenea masinii

picolo : frumoasa rau si exact cum imi place si mie mai nou, ceva ce nu au toti, asta spune mult...Sa o stapanesti sanatos, cam la cat te-a dus, am zis ca viitoarea masina va fi Porsche sau M3, pacat ca nu esti din Bucuresti sa o vad si eu, eram curios. Intrebare: cum e cu 35 la cauciucuri, eu am 40 si vreau sa trec la 35?? (ma gandesc ca nu e chiar asa rau, dc mergi incet).

Link către comentariu

merci slow, ma bucur ca v-ati distrat.

nairolf cayenne-ul e 101.000 , caymanul 72.000 ddp . cu garda la cauciuc treaba este un pic mai complicata. pe fosta masina , golf 5 gti aveam talon de 40 si suspensia stock si mergeam cu presiune de 2.0 pe fata/spate si era destul de comoda tinand cont de masina. pe cayman suspensia este MULT mai dura si nu pot sa spun ca disconfortul vine de la anvelope sau de la suspensia in sine. e chestie de obisnuinta, prima data cand am mers cu ea ma simteam ca in roaba. dupa primii 3-4 km mi-a venit sa plang de oftica. asta pentru ca mergeam pe un drum f nasol. insa cand am ajuns la asfalt si am calcat putin acceleratia n-am mai simtit nimic, parca mergeam in vid.

Link către comentariu

Mda...cum banuiam, nu e nici o problema dc trec pe 35, mai ales ca m-am obisnuit cu 40 si nu mi se mai pare asa inconfortabila, atat doar ca opresc la orice denivelare...

O gramada de bani fiara, probabil ca o sa mai treaca ceva timp pana sa imi iau si eu ceva in genul...

Inca o intrebare: cum e motorul, e turbocharged??

Link către comentariu

si nu inteleg...cum s-a ajuns la o asemenea putere?? probabil ca tehnologia din ziua de azi isi spune cuvantul...

PS: pacat ca nu esti din Buc ca eram curios sa ti-o vad "live"...

Link către comentariu

cilindree de 3.4 litrii, 6 cilindrii in linie, injectie directa....Stuttgard stie.....

apropo: PS-ul tau suna ciudat :) . joke.

Link către comentariu

mda :|

nu vrei tu sa faci un filmulet cu plecare de loc, sa te filmeze un prieten, sa o vedem si noi la treaba?!

iti dai seama, ca nu vezi zilnic asa ceva!

sa o stapanesti fericit!

Link către comentariu

o sa incerc..la unul din meetingurile din craiova, cand vine caldura.

Link către comentariu

:) :) :D inchideti topicu!! ca mi se hexplodeaza hecranu la tefeteuu

Felicitari Felicitari Felicitari pentru ele!! no ca deja incep sa ma balbai ,ufff cred ca ma pun la somn ...sigur o sa visez frumos azi

:Driver:

Link către comentariu

a6vip96 uite o poza facuta acum 2 zile langa Cluj la Huedin.

dscf0605.th.jpg

Am mers numai cu reductorul selectat, garda la sol treapta cea mai inalta si anvelope de iarna.

Link către comentariu

felicitari pentru jucarie. ff tare.

cred ca e visul multora sa aibe stema aia pe volan. :unsure:

Link către comentariu

picolo: eram sigur ca o sa zici asa....sa precizam era vorba de scula ta-adica fenomenala masina Porsche

:offtopic:

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

care e diferenta fata de Carrera, lasand la o parte preturile???

Link către comentariu

Ai spart vreo banca sau ai cateva milioane de euro in cont mosternire de la vreo ruda ?

Link către comentariu

ha haa.. super tare reclama. mi se ridica si mie..eleronu' :vaidecapulmeu:)

fata de carrera este mai mica la spatiul interior si mult mai manevrabila pe curbe la viteze mari (are motor central). in rest nu stiu sa-ti zic..am mers f putin cu carrera.

tiberyu n-am spart nici banci, n-am nici vreo matusa Tamara; vand carnati din tata in fiu; am strans cureaua la cheltuieli prin cluburi, iesiri in oras, vacante ,accesorii de fitze, haine de firma...si haine in general si.... conduc cu mandrie un(sau doua) Porş(uri).

Modificat de picolo
Link către comentariu

Salut, frumos salt de la GTI la Cayman S, la mai mare in continuare, masina este superba.

:vaidecapulmeu: Pentru cei care pun intrebari ciudate - mi se pare mie sau miroase a ceva?

Pastrati-va intrebarile pentru voi si faceti ce faceti sa reusiti si voi ......

Lasati-i omului capra.

Modificat de dan i
Link către comentariu

e misto ca ai 2 masini, si una cu garda la sol si una de joaca.

masina aia (micuta) e si numele meu conspirativ de ani buni, pacat ca traim in romania insa :vaidecapulmeu: :vaidecapulmeu:

poate te prindem pe la intalnirile nationale :rolleyes:

Link către comentariu

frumoase exemplare ai in curte...sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!