Jump to content

Crocodilul meu

picolo

Postare recomandată

Mai multi useri m-au intrebat prin PM sau Y!M daca chiar detin masina din semnatura, asa ca o sa postez cateva detalii despre ea.

Are an de fabricatie 2008, model Cayman S 3400cc, 297cp@RWD. Am luat-o la 7000km prin combinatie cu vechiul meu Golf . Asa arata masina acum: 28112008004ge5.th.jpg doar ca i-am adaugat folie transparenta speciala ca sa nu mi se distruga vopseaua de pe capota si buclier (in jur de 300$).

Nu o sa insiruiesc toate dotarile standard, ci doar cateva optionale care ma fascineaza. Jantele 28112008002rb3.th.jpg sunt pe 19", 235/35ZR19 fata, 266/35ZR19 spate incaltate in Bridgestone Potenza RE050A - run flat. Una din anvelpele pe spate a suferit un mic accident de curand si am inlocuit-o 07012009099so2.th.jpg (pe casco >:scratch: ). Discurile de frana 10012009006wp1.th.jpg sunt standard pe Cayman S - voiam doar sa vi le arat. Sunt Brembo. Acum interiorul. Tipic Porsche. Simplu. Calitativ.Foarte meticulos creat, si mai presus de toate: in totalitate imbracat in piele.18122008vf5.th.jpg In urmatoarea poza este crocodilul cu maica-sa 21012009002qy4.th.jpg . Tacsu' nu stiu cine e dar cred ca era pitic de a iesit asta la doar 130cm inaltime. Cam atat m-a tinut inspiratia, alte poze nu mai am, oricum sunt facute cu un telefon praf.

Link către comentariu
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• picolo

22

• spartaans

18

• DragosR

4

• Bogdan_wrc

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si sa ii porti de grija. Si eu vroiam un Cayman S pentru cand o sa ma fac mare, mi se pare cea mai frumoasa de la Porsche dupa Carrera Gt. De curiozitate, cat iti consuma? Ca am auzit ca e una din cele mai economice masini sport (ma refer raportat la alte masini de aceeasi putere).

Modificat de GildedBullet
Link către comentariu

ce e mai cu coaja asta de masina??? cumpara-ti frate VW .. ;) Glumesc..e superba masina , sa o stapanesti sanatos si fara incidente . de fapt amandoua sunt superbe.

Link către comentariu

Masina arata extraordinar si are un super motor. Cat mai multi km fara incidente.

PS poate mai vii pe la intalniri sa o mai vedem si noi ca nu ai adus-o decat o data

Link către comentariu

Na, la o parte ca avem si rude din alea mai mari si mai rare, nu din astea uzuale ca ale noastre. S-o stapanesti sanatos sau mai bine sa le stapanesti sanatos ca am vazut in curte si pe fratisu si normal tot negu. :D

Link către comentariu

Cam greu de citit postul tau :icon_thumright: daca poate un moderator sa il editeze...

Cat despre masina, NO COMMENT, sincere felicitari.

Link către comentariu

La o asemenea masina .. nu poti sa zici decat : WOW :icon_thumright: superba ! Cand ne plimbi si pe noi? sa simtim si noi furia unui porsche de 300 CP :biggrin:

Link către comentariu

Daca masina se numeste PORSCHE nu are nevoie de nici un superlativ :) si cred ca dupa ce te urci in ea nu te mai gandesti la consum.

S-o conduci cu placere (altfel nici nu cred ca se poate) :)

Link către comentariu

Frumos crocodilul,sa-l stapanesti sanatos si sa ai grija de el.Mie personal imi place mai mult maica-sa :)

Link către comentariu

multumesc pentru aprecieri. cat despre consum este injur de 13,5 in oras la mers civilizat, 18 cand te mananca piciorul si 22 cand e aglomerat. in afara media este de 10.

Link către comentariu

Luci cuvintele ar fi de prisos dar sa sti ca nu te uit cu tura aia.Nu scapi asa usor de mine >:vaidecapulmeu:

Link către comentariu

extraordinara noua ta masina picolo.. cum te intelegi cu talonul de 35 si suspensia sport? da si tu o nota de la 1 la 10 (1 cel mai confortabil, 10 cel mai dur)

Link către comentariu

"Pantera neagra" ;)

Masina este foarte interesanta din punct de vedere estetic... Jantele imi plac la nebunie :D

Cat despre consum... in afara iti mananca de 2.5 ori mai mult decat imi ia mie ;) / Oricum nu mai zic nimic decat PORSCHE :P

Link către comentariu

Ala negru de respira greu :

Era Tasu' Ba' :.

PS: Porsche e un vis pentru multi pasionati auto, sa-l stapanesti sanatos fara incidente si probleme !

post-39169-1234647556_thumb.jpg

Link către comentariu

asta da salt de la golf la Cayman.....cred ca suntem toti de acord ca ai trecut la o alta categorie ....FOARTE RARA!!

jantele se potrivesc perfect in peisaj si asteptam mai multe poze cu interiorul si nu numai ......

sa o stapanesti usor iti doresc !

nice toy lucky driver!!

Link către comentariu

ce categorie FOARTE RARA???

cind am citit si am vazut poza aia cu "mama si copilul" am zis ca sint coleg de forum cu seful meu :eek: :biggrin:

dupa aia am vazut amanunte gen oras si numar de inmatriculare si m-am mai linistit :icon_cheesygrin:

misto masinile.... :icon_thumright:

Si mama are S ?? :rolleyes:

Link către comentariu

Fara cuvinte (la modul superlativ) ;) :wub:

Da-mi si mie mai multe detalii despre folia transparenta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!