Jump to content

cablu km


emil
 Share

Postare recomandată

in primul rand vreau sa-i salut pe toti cei care viziteaza sau administreaza acest site, pe mine m-a ajutat si sper sa ma mai ajute...

problema pe care o am este legata de cablul de km, el functioneaza dar nu reusesc sa-l pozitionez bine in cutie...pinionul de plastik

si am auzit pareri si pareri, cum ca ar mai fi ceva in care sa se fixeze varful pinionului de plastik, sau ca nu ... el ar sta acolo pur si simplu

Help, help help :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vioelectric

salut scoti pinionul de plastic il potrivesti bine cablul in el si il introduci impreuna cu cablu cu tot :D e simplu dar poti si sa dai de belea de ex daca ai un cablu fabricat prin ue nu sta pinionul fix pe el si la introducere risca sa fie halit" de rotile dintate :D (noroc ca e din plastic) eu am avut un caz ca sa si blocat cutia dupa ce a halit' vreo trei pinioane de astea (nu totdeauna se termina roz :D )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare!

In varful pinionului de plastic nu mai e nimic, se vara pur si simplu in cutie, in schimb la baza lui, unde incepe sa se vada cablul, trebuie sa ai o saiba din metal care se intepeneste in gaura din cutie+ 1 bucata capac cu un surub care vine peste si fixeaza tot harnasamentul.

Eu cred ca la asta te referi. Daca nu le ai, fa rost de la dezmembrari sau ia un cablu nou , dar sa verifici sa aiba si chestiile astea in kit.

Multa bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

am nimerit-o si-a mers vreo 55 de km dupa care a picat din nou, s-a intamplat exact cum mi-ati spus... s-a ros un pic pinonul din plastik (in forma axului ce-l angreneaza) dar l-am pus din nou si sa vad cat mai rezista

inca o intrebare, "dopul" acela din tabla de la capatul de sus al pinionului care ajuta la fixarea acestuia e normal sa fie un pic stramb? adika putin orientat intr-o directie :unsure:

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Man, la mine cel putin , sunt perfect drepte si nu vad de ce ar fi strambe...

Io zic sa iti procuri alt cablu de la dezmembrari si sa ai grija sa fie si capacelul acela si saiba aia mare cu gaura in care intra surubul de o fixeaza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!