Jump to content

Golf 3

Andrey_FL

Postare recomandată

Aici o sa prezint un Vw Golf 3 din 95 ,motor de 1.6 ,4usi ,inchidere centralizata,alarma .geamuri electrice fata.jante pe 15,proiectoare in grila,un filtru de aer sport de la Pillot.Casetofon Pioneer + magazie de 6 cd-uri,cu Statie Renegade 2*250(1*500) cu tun de bass format dintr-o cutie patrata si un difuzor de la BosMann(BM).

NU sunt acasa acum .dar promit sa revin cu poze

Link către comentariu
Sa-l stapanesti sanatos si puine si tu mai multe poze.

nu stiu de ce nu pot sa uploadez mai multe dar promit ca o sa revin cu poze....

momentam am o oferta sa il schimb cu un golf mk2 GTi 1.8L PB, 8 valve, injectie multipunct, 82kW / 112 CP, 3 usi, suspensie sport, evacuare sport, discuri frana fata+spate, trapa electrica, oglinzi electrice+incalzite, servodirectie, ABS, jante 15", cauciucuri 195/50/15, inchidere centralizata+alarma. Culoare gri sobolan. Masina este INSCRISA, in stare ireprosabila fara pic de rugina. Tinichigerie+vopsit total facute cu un an in urma.

ce parere aveti?

post-25957-1234772213_thumb.jpg

Link către comentariu

modificale marimea prin irfan view->image->resize->...si tot odata cu scaderea marimii imaginii scade si kilobitii uite imaginea ta e de 1600-1200 si are 514,58K si uite daca o scazi de ex. la marimea 800-600 are in jur a 300 K ...SUCCES.si asteptam poze :rolleyes:

Link către comentariu
  • 8 months later...
parerea mea e ca, iti cam lipseste butucul de la cauciuc.in rest,o masina frumusica.spune-ne si noua de unde o ai,de cat timp o ai,multumit sau nu de ea si pare interesant motorul de pe ea.dar puteai sa speli si tu masina inainte de a face pozele.cred ca merita asta.sau nu???

din pacate s-a vandut si aceasta .......de acum o sa fiu mai activ pe forum si in caz de apare o masina de la VAG am sa o prezint cu cea mai mare placere....

post-25957-1258212965_thumb.jpg

post-25957-1258213020_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!