Jump to content

VW Passat 1,9 TDI 2007

Law

Postare recomandată

Doresc sa mentionez ca de aprox o luna sunt fericitul posesor al unui Passat achizitionat Second Hand de la Porshe.

Inzestrarile masinii mele sunt(ca la orice masina) motor, roti, tabla, volan, iar pe langa astea mai sunt si cateva accesori usuale in viata de zi cu zi:

-ABS,ASR,ESP, full electric(geamuri, oglinzi), oglinzi heliomate, sezori de ploaie,lumina, cotiere, jante alumnium, Mp3 player cu 10 boxe si magazie de CD, 8 airbaguri, computer de bord PLUS, pilot automat, detector radar incorporat, bluetooth, scaune electrice, dublu climatronic, volan cu comenzi, ce sa mai incolo si incoace e cam Full in afara de: piele, navigatie si xenoane.

Inainte am fost posesorul unui Logan Prestige de 85 ch 2008, si pot spune ca pentru mine aceasta schimbare Logan -->Passat m-a facut sa inteleg diferentele usor sesizabile dintre cele 2.

in incheiere ce sa zic sunt fericit si la cat mai multi Km(deja am 3k in 3 sapt)

PS: o sa revin si cu niste poze

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!