Jump to content

Vw Jetta

sorin mihai

Postare recomandată

Salutare si bine v-am gasit.Am decis sa imi prezint si eu noua masina, deoarece la cea veche mereu m-am tinut dar din lipsa de timp...Bun,masina este Vw Jetta fabricatie 2008 motor 1,6 benzina 102cp,alba.

Ca dotari va pot spune ca este un comfortline si pe linga cele de baza,masina mai are optional:(sper sa imi aduc bine aminte)

proiectoare de ceata

jante din magneziu

pachet crom

mp3 cu 10 incinte acustice

scaune sport

10 air bag

cotiera fata/spate cam atit cred...

Masina momentan are 2800 km si merge impecabil,dar totusi putin cam puturoasa fata de Passat(asta este singurul defect descoperit pina acum) binenteles este diferenta la motorizare si de cp aproape 30 cp.

In viitor as dori sa ai fac geamurile negre dar nu foarte inchise avind in vedere ca o conduce sotia mea :salut: Asa ca dragi participanti la trafic..feritiva..

Cu scuzele de rigoare va spun ca inca nu am poze dar cu prima ocazie o sa pun.

Ca numar de inm.am optat pentru PH 10 VWJ deoarece sunt din Ploiesti,pe data de 10 am ridicat masina la de Cardinal iar VWJ... nu stiu de unde :)

Modificat de sorin mihai
Link către comentariu

Gata au ajuns si pozele cu masina sotiei si masina mea

post-22997-1234383413_thumb.jpg

post-22997-1234383432_thumb.jpg

Modificat de sorin mihai
Link către comentariu

Frumoasa rau Jetta, alba cu geamuri negre daca ii pui e combinatia cea mai tare, nu ca Passatul n-ar arata bine ;) Pacat ca n-ai optat pentru 1,4tsi-122cp, dar pentru o femeie merge si asa.

Link către comentariu

Multumesc ptr aprecieri Auras,iar la intrebarea de ce nu am optat ptr alt motor, ce sa iti spun...si asa Jetta nu este de fata,mai ai puneam si motor mai puternic...Daca o conduceam eu, logic ca nu imi luam motorul asta,as fi preferat tot motorina dar asta e.Daca ea si-a dorit-o asa,asa sa fie...Visul ei,poti sa ai curmi visul sotiei tale? :(

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

jetta ca jetta da passatul asta arata... zic tampenii?...mai bine ca jetta :)...asteptam poze mai multe ..si cu interiorul ...km fara sf sa aveti cu ele

Link către comentariu

Eu as pune folia si maine dar nu prea vrea Sandy,cica nu mai vede ea calumea in spate.

George i-am aratat masina ta cu folie(te-am vazut in piata M. Viteazu duminica seara) a zis ca e frumoasa dar se mai gindeste :angry:,cert este ca nici nu prea am bani luna asta...

Modificat de sorin mihai
Link către comentariu

frumoase ambele masini sa le stapaniti sanatosi si fara evenimente

Link către comentariu

am o intrebare legat de jetta: cate chei ai la ea ? 2 bucati ? Ai cumva si acea cheie din plastic ?

Mersi,

PS: Sa le stapaniti cu placere pe ambele !

Link către comentariu

Am 2 X chei doar atit mi-a dat,nici nu stiam ca exista si cheie din plastic

Link către comentariu

nici nu cred ca exista ..dar la alte modele mai vechi s-au dat, dar din cate vad .s-a renuntat. Deci e ok ..nu te speria !

Link către comentariu

Momentan masina a primit o baie buna,ca de , a implinit si ea saraca 3.000 km :coffee_lol:

Link către comentariu

Felicitari...arata f frumos de afara. Asteptam poze si din interior. Jetta era a doua mea optiune :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 year later...
sorin mihai
Publicat (modificat)

Cateva poze dupa spalare. Modificari la passat grila schimbata si cauciucuri noi iar jetta a implinit 10.000km fara incidente.drumuri bune tuturor

post-22997-1274366776_thumb.jpg

post-22997-1274366842_thumb.jpg

Modificat de sorin mihai
Link către comentariu

Frumoase ambele masina,iar la Jetta,ti-as recomanda si eu sa ii pui folie neagra,arata si mai bine si ii poti pune una de aia cu vizibilitate mare din masina.

Link către comentariu
sorin mihai

Mda cred ca i-ar sta mai bine dar sa sti ca si ele sunt un pic inchise,bat spre verde.

Link către comentariu

Cunosc....asa sunt si la Passatul meu.Asa vin deobicei pe Volkswagen,ca am multi prieteni care au geamurile asa.

Link către comentariu

Frumoase amandoua.La Passat lasa de dorit volanul..in rest e frumusica foc :) Sa le stapanesti sanatos!

Link către comentariu

2 nemtoaice frumoase :) Sa le stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme :)) Care ti se pare mai comfortabila si placut la condus ? :P

Modificat de emi_arad
Link către comentariu
sorin mihai

Dupa parerea mea passatul este mult mai confortabil,mai puternic si mai stabil.

Link către comentariu
  • 1 month later...

gata folia? frumoase amandoua ... dar mai mult imi place jetta ... cati mai multi km fara probleme ...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Inca nu am pus folie si nici nu cred ca mai primeste curand ptr ca masina a ajuns la parintii mei.Asa ca acum,fiind masina de pensionari,sigur nu o sa aibe nimic schimbat pe ea si ramane asa cum a iesit din fabrica

Modificat de sorin mihai
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!