Jump to content

Vw Golf 3 1.9 TDI '97

Drakoo2222

Postare recomandată

Daca tot am intrat aici, si imi mai si place "pe la voi", am zis sa intru si eu in randul lumii...asa ca in timp ce ascult Radio Vw forum (care face figuri in momentul asta:)) ) incerc sa fac o prezentare cat mai...placuta

Masina mea este un Golf 3 variant 1.9 TDI 66kw/90 cai, Joker, fabricatie 09.10.1997, adusa din Germania in Noiembrie 2008...

Sunt mandru de ea si nu imi pare rau DELOC ca am cumparat-o, tinand cont ca daca adunam banii dati pe ea cu banii pentru prima inmatriculare in momentul asta...imi luam golf 5 :banghead: ...

Sunt foarte multumit de ea din absolut toate punctele de vedere: aspect, fiabilitate, confort, viteza, spatiu...tot

Am cumparat-o cu 150.000 km in bord, logic ca au fost da-ti inapoi ca na...insa in cartea service, in august 2008 a fost la revizie, avand 188.000 km...

Ca dotari...cam slabutz, dar nu ma plang...tot ce am vrut au fost trapa(electrica) si ceasurile de la bord albe :wub: ...si le am, in plus mai are si 4 airbaguri (sofer/pasager + 2 in scaune) si scaune reglabile pe inaltime, faruri reglabile electric si...cam aici se termina dotarile...

La exterior vopseaua este impecabila, nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o...si tin sa va anunt ca au fost cativa care m-au intrebat cat se poate de serios: " este noua, nu? " (bineinteles...nestiutori)

La interior tapiteria este la fel de impecabila ca si exteriorul, nimic rupt, nimic tocit, nimic zgariat...cea ce ma face sa cred ca:

Neamtzu'...a mers pe langa ea

Modificari pana acum la aspect nu i-am facut(decat covorase cauciuc), insa intentionez...Dar ce a fost mai important am schimbat...filtre+ulei...in curand urmeaza distributia... Si pe langa astea, i-am tras si un Mp3 Pioneer + 2 Boxe Spate Pioneer...pe fata avandu-le pe cele originale...

Aaaaaaaaaaaa...era sa uit...mai adaug ceva la dotari...Cric si roata rezerva...Nefolosite :))))

"PeSeu"...pentru cine a citit de la inceput...Gata, nu mai face figuri Radio Vwforum:P

Numai bine...

post-39289-1234373389_thumb.jpg

post-39289-1234373460_thumb.jpg

post-39289-1234373486_thumb.jpg

post-39289-1234373688_thumb.jpg

post-39289-1234373708_thumb.jpg

Modificat de Drakoo2222
Link către comentariu

Chiar arata bine masina!

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi Km sa te bucuri de ea! :banghead:

Link către comentariu
  • Administrator

felicitari pentru masina si modul frumos de prezentare. Chiar nu musca nimeni pe forum. Incercam doar sa fim corecti. Mofturosii comenteaza dar forumul merge inainte

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!