Jump to content

Ulei Motor Golf 3 Variant 1.8 Monopunct 1994

Turbocip
 Share

Postare recomandată

Ce tip de ulei este recomandat ptr. Golful 3 ?

Am folosit Aral 10W40 sintetic si mi-a consumat din cauza semeringurilor care au fost uzate.

Acum le-am schimbat fara sa dau chiulasa jos si totul este OK.Nu mai consuma gram de ulei numai ca le-am cam amestecat intre ele uleiurile deoarece a trebuit sa completez .

Ce ulei imi recomandati sa pun in motor ?

La cutie la cati Km se schimba uleiul ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand nu e recomandat sa amesteci mai multe tipuri de uleiuri. Daca le amestechi macar sa fie de aceeasi vascozitate.

La uleiul din cutie nu prea e recomandat sa umbli atat timp cat nu ai probleme. Am auzit mai multe cazuri de schimbare de ulei la cutie si apoi au avut numai probleme chiar daca au folosit uleiul recomandat. Oricum din cate stiu nr de km la care se schimba e destul de mare.

Link către comentariu

• 10 years later...
Ali & Micutzu'

Castrol Magnatec 10W40 la bidon de 4 litri; de 5 ani il folosesc si nu am nici o problema cu motorul.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!