Jump to content

Audi A4 B7 2007

sanchy24

Postare recomandată

Salutare tuturor in primul rand si acum sa va prezint si eu masina mea cumparata pe data de 29.12.2008 :D .

Audi A4 2007 , 2.7 TDI, 180 CP, navigatie RNS-E mmi, bixenon, sunet Bose, incalzire in scaune si mult altele pe langa acestea. Oricum sunt foarte multumit de aceasta masina in primul rand datorita raportului forta motor si consum, drumul din Germania pana in Bucuresti a consumat 6l/100km iar de atunci zilnic in Bucuresti consumul nu a sarit de 10.6. Per total este cam ce mi-am dorit mai putin quattro care este lipsa din cauza finantelor.

post-41654-1234362079_thumb.jpg

post-41654-1234362099_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, e un model foarte frumos. Si eu mi-as fi dorit quattro dar tot problema financiara a stat in cale si la mine :icon_thumleft:

Cat ai dat pe masina? Cati km are?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!