Jump to content

My black pearl(O2 L&K)

king@rthur

Postare recomandată

Momentan sunt la mama naibii si nu am poze cu ultimele modificari la mine(am doar pe calculatorul de acasa :D )....dar pe la sfarsitul lui februarie ajung acasa si o sa pun atunci.Sper ca pana atunci sa reusesc sa fac si luminile din oglinzi si portbagaj ;)

L.E : Stie cineva daca se pot pune leduri in loc de becuri in stopuri la Octavia 2?

Modificat de king@rthur
Link către comentariu

masina este super , are navigatie multe si vad ca este 2.0 tdi 170 , ceea ce insemna ca rupe motorul asta ,s-o stapanesti sanatos

Link către comentariu
  • 9 months later...

sunt tare curios cum intretii tu tapiseria aia alba. oricum, e demential interiorul, chiar nu stiam ca exista O2 cu astfel de interior. Felicitari ptr masina, arata intr-un maree fel.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu e alba, e gri... si se intretine destul de greu, dar merita :D . Am cumparat de la o spalatorie niste solutii speciale pentru intretinerea pielii si momentan sunt multumit de cum arata interiorul( chiar daca au trecut mai bine de 2 ani si jumatate de cand am luat-o, inca e "prezentabila") :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!