Jump to content

My black pearl(O2 L&K)

king@rthur

Postare recomandată

Salutare,am citit despre multe masinute frumoase si puternice pe aici si m-am gandit sa o prezint si eu pe a mea(chiar daca nu e la fel de frumoasa sau puternica ca altele).Sper sa va placapost-41479-1234337268_thumb.jpgpost-41479-1234337278_thumb.jpg0620081374.jpg]post-41479-1234337295_thumb.jpgpost-41479-1234337300_thumb.jpg

post-41479-1234337288_thumb.jpg

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si cat mai mai multi km fara probleme :wub:

Foarte frumoasa combinatia de culori interior-exterior... si nu in ultimul rand foarte dotata din cate se vede.

:D safe

Link către comentariu

Multumesc de urare,acum e in service sa i se monteze bara de RS pe spate :wub: .Revin cu poze

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si pentru dotari..Iti montezi bara de RS doar pe spate sau si pe fata?!

Link către comentariu

frumoasa masinutza.sa o stapanesti sanatos.frumoase rau si jantele.daca ai lasao nitzelush mai jos ar fi super

Link către comentariu

hehe, frumoasa si dotata masinuta, ti-am adimirat-o anu' trecut la o intalnire din Brasov :Driver:

cum mai merge camera pt marsarier ?! :P

Link către comentariu

Multumesc,iar acum sa raspund la unele intrebari(chiar daca nu in ordine):

1.imi pun doar pe spate(nu-mi plac proiectoarele rotunde)

2.m-a costat o diferenta de 516 roni(trebuia inlocuita cea veche si am dat diferenta)

3.mai jos nu o las,am pdg pe ea si sunt multumit cum se comporta(pentru mine e incredibil de stabila)

4.camera momentan e in masina,ma gandesc sa o montez altfel(nu mai vreau in bara pentru ca se murdareste prea usor)

post-41479-1234380874_thumb.jpg

post-41479-1234380888_thumb.jpg

post-41479-1234380911_thumb.jpg

post-41479-1234380942_thumb.jpg

post-41479-1234380956_thumb.jpg

Link către comentariu

ti-ai activat din VAG-com ambele stopuri de ceata depe spatE? sau mi se pare mie...foarte misto masinuta...insa pacat de pdg

Link către comentariu

Frumoasa bara..incearca sa schimbi si toba cu una de rs sau unele tipsuri..o sa vina mult mai bine..exista o bara,tot cu proiectoare normale,fara bandouri,care arata(dupa parerea mea) mult mai bine decat cea standard..ramane la aprecierea ta daca merita..Succes in continuare la modificari..

Link către comentariu

Dupa cum bine ai observat ,da....sunt activate ambele(sa pot multumi celor ce vin cu faza lunga si nu se obosesc sa o stinga cand trebuie ;) )

Mie chiar nu-mi pare rau de pdg,asa pot sa fac transfagarasanul sau stiu eu ce alte drumuri fara sa-mi bat capul sau sa-mi fie frica ca rup ceva pe sub masina.

Link către comentariu

ti-a iesit masina din service :)) ?!

inseamna ca maine faci act de prezenta cu ea la intalnire sa admiram si noi :D

Link către comentariu

E un pic cam rigida,dar cand merg la iarba verde pe drumurile patriei nostre(brasovenii stiu ce insemna prapastiile zarnestilor sau plaiul foii)ma felicit pentru alegerea facuta.Am vrut sa-mi pun jante pe 18",dar am fost sfatuit sa nu fac asta daca vreau sa mai am dinti in gura(datorita faptului ca am pdg si starii drumurilor noastre) :)

Link către comentariu

Salut!

Intradevar o masina demna sa duca un king@rthur!

Jantele sunt dementiale..abia astept se le vad mai indeaproape.

Ce mai ....minunata masina....La multi km fara incidente(sa fie ultimul asta ce a fost acum )

Succese maxime! :) :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am aflat ieri ca am ramas fara oglinzi ;) .Acum ,in ajun de Paste.Stie careva de unde pot achizitiona un set de oglinzi heliomate(doar geamurile) pentru O2?

Link către comentariu

De gasit se gasesc la orice magazin de piese de nemtesti, dar sa te tii de ceva cand asculti preturile. Mai bine uita-te sa le iei de la ceh.

La ceh (dupa google translate):

Blue tinted antiglare rearview mirror:

Suitable for model Octavia II. Antioslňujic

Link către comentariu

Eu am avut din alea cu tenta albastruie.Alea heliomate de care zici tu,pot cumpara doar sticla,fara carcasa?Poti sa-mi dai si mie un link unde sa caut?Ca sa nu te mai pun pe tine :).Mersi

Link către comentariu
Asta e situl cehului, e destul de popular pe aria Octi2, de-aia credeam ca stii despre el deja. Omul are o engleza mai aproximativa asa, dar cred ca reusesti sa te intelegi cu el.
Link către comentariu

Nu stiam de site-ul asta(dupa cum vezi sunt mai nou pe aici) .Mersi mult inca o data :icon_thumright:

Modificat de king@rthur
Link către comentariu
  • 9 months later...

A primit de ceva timp un chip de la Dimsport....multumit.I-am schimbat faza lunga de la 6000k la 4300k; la fel si proiectorele ceata (6000k->4300k)...a primit leduri peste tot(dupa cum bine stii :blah: ),tavita portbagaj+alte nimicuri...Urmeaza sa-i mai pun o banda de leduri in portbagaj si sa-i inlocuiesc becurile din oglinzi cu leduri(inca ma documentez :icon_thumright: )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!