Jump to content

Astept Golf6

szaki
 Share

Postare recomandată

Astazi am ridicat masina. Termenul livrare era sfarsitul lui aprilie, deci pentru 10 zile inainte de termen, dau un 10 dealerului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

26

• szaki

22

• TDR

19

• alecsutzu

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

un caz fericit :D, mai rar asa ceva din partea dealerilor

cat mai multi km fara incidente :Driver:

Link către comentariu

Salut,

@ilhan02 - Nu chiar :P , termenul de livrare in cazul meu era sfarsitul lui mai, adica cele 10 saptamani, dar masina a intrat mult mai repede in productie (aparent am fost ceva mai norocos) si masina a plecat din fabrica de o saptamana, acum este in vama la Curtici. Probabil ca multi ar fi luat-o deja, dar mie mi-a dat planurile financiare peste cap si deabia saptamana viitoare o pot plati integral. De obicei nu e vina dealerului ca se intarzie sau ajunge mai repede, e vorba de producator care in functie de numarul de comenzi le livreaza sau nu la timp. Eu tot ce pot spune ca sunt foarte multumit pana acum de cum am comunicat cu cei de la Midocar Otopeni. Sper sa se termine cu bine si sa ma pot declara multumit de serviicile lor.

@xpert - cat mai multi km fara incidente :Driver:

Link către comentariu

Eu am dat comanda la inceputul lunii martie si am primit termen de livrare 12 - 15 saptamani (undeva la sfarsitul lunii mai - inceputul lunii iunie.

Surpriza. Luni masina era la Curtici si cred ca miercuri deja la dealer in curte. Daca aveam tichetele rabla cred ca vineri o luam deja. Asa o sa le duc marti dimineata si sper sa o iau joi cel tarziu vineri.

Link către comentariu

cum a motivat dealer-ul sosirea masinii in timp asa scurt ?

Link către comentariu

sincer nu mi-a trecut prin cap sa intreb. Am fost multumit ca a venit mai repede. Dar banuiesc ca dau ei termene mai lungi sa fie acoperiti.

Link către comentariu

Salut,

Oricum sunt acoperiti de contract, in al meu isi mai rezerva un termen de +12 saptamani pentru eventuale probleme de fabricatie. In cazul meu a venit mai repede sub motivul ca a intrat in fabricatie cu nu stiu ce lot... :)

Link către comentariu

si mie mi-a venit mai devreme. cam in sapt 9. dar am putut sa o iau abia in sapt 10 din cauza lipsei de cooperare dintre banca si dealer. mie mi-au spus ca a venit mai repede pt ca aveau deja date comenzi pe aceeasi motorizare, care asteptau randul sa intre in fabricatie.

Link către comentariu

• 3 months later...

Buna ziua!

Imi ziceti si mie daca doriti, ce fel de distributie are motorizarea 1.6TDI ? Pe curea sau pe lant ? Multumesc.

Link către comentariu

Salut,

Toate motorizarile noi sunt pe lant.

Cheers

Link către comentariu

Masina de-a gata, mercuri platit avans, joi primit instiintare ca simbata vine de la curtici (la Tm) dar abia luni are cine sa o pregateasca ca sa poata fi ridicata. De unde deduc ca nici Lagermax nu se misca chiar de pe o zi pe alta dar nici nu stai o saptamina. Bine, Tm e destul de aproape ca sa nu astepte sa se umple un trailer.

PS: leasing, aprobarea dosarului si emiterea facturii de avans au durat vreo doua zile.

Modificat de danb1974
Link către comentariu

Eu am facut comanda prin 20 august, si astept masina in sapt 43, ultima sapt din octombrie

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am vrut initial sa fac comanda de un Golf 6 HL 1.4 TSI 122 CP si sa adaug ca dotare optionala Climatronic, dar mi s-a spus ca dureaza destul de mult (cel putin 2 luni) si riscam sa nu mai prind oferta RABLA. Ca alternativa mi s-a oferit un model identic, care vine echipat in plus cu RCD 510, pachet sport "Porto", Privacy Glass, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri si suspensii sport. Acest model este disponibil in cateva zile de la plata avansului (ea fiind deja in Curtici). Am finalizat plata avansului saptamana trecuta in data de 15.09.2011, iar acum astept sa sosesca la dealer masina din clipa in clipa. Sper sa vina cat mai repede...ca nu mai am rabdare. :icon_bounce:

Link către comentariu

asa am luat si eu de pe stoc, ca ma prindea primavara pana imi venea (pe atunci era sfarsit de octombrie) :))

Link către comentariu

Este cineva aici care a achizitionat masina de la Tess Ghimbav (Brasov)?

asa am luat si eu de pe stoc, ca ma prindea primavara pana imi venea (pe atunci era sfarsit de octombrie) :))

La tine in cate zile a adus masina din momentul platii avansului?

Modificat de ccovidiu
Link către comentariu

Am aruncat un ochi pe factura, avansul pe 19.10, iar livrarea a fost pe 19.11.

Link către comentariu

ccovidiu eu am comandat masina la Tess Ghimbav pe 23/05/2011 si ar trebui sa ma duc sa o ridic joi, pe 29/09/2011. Deci, ceva mai mult de 4 luni asteptare :( Naspa :(

Modificat de viperx333
Link către comentariu

golf variant 1.2 tsi 105 cp comandat in 7 iunie cu termen de livrare initial KW43 ajunge saptamana viitoare, dupa 4 luni dar totusi cu 3 saptamani mai devreme

Link către comentariu

de ce dureaza 4 luni? eu am configurat masina, am dat comanda si in 3 luni a ajuns...

Link către comentariu

E variant si vine din Mexic. Eu am comandat pe 16 iunie Golf 6 variant 1.4 TSi si Saptamana 44 mi se da ca si termen de livrare. Masina e deja fabricata din saptamana 36. Dar zice ca vine greu vaporul :-)

Link către comentariu

nu mai stiu sigur dar cred ca si a mea tot in saptamana 36 e fabricata, trebuie sa ajunga si a ta, poate au venit pe acelasi vapor.

Link către comentariu

am terminat cu asteptarea, am ridicat masina vineri, golf 6 variant TL 1.2 105cp.

ca noutate rcd 310 a venit cu scris alb pe fond negru.

Link către comentariu

da, asa vine modelul 2012, printre alte mici modificari (eu am ridicat-o la sfarsitul lui iunie)

Link către comentariu

In sfarsit mi-a venit masina la Tess (marti 27 sept. 2011), avansul fiind dat in data de 14 sept. 2011, dar fiind inca cu serviciul in Bucuresti am ajuns vineri la Brasov si am luat masina. A fost dragoste la prima vedere si de la prima conducere.... :icon_cheesygrin: Sunt super incantat de ea si sper din totul sufletul sa nu am parte de nici un fel de probleme. Am facut si ceva poze cu telefonul, poze pe care am sa le postez in curand dupa ce am sa le descarc.

Modificat de ccovidiu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!