Jump to content

MY GOLF 4 R-TDI 2......CP

cata_cve

Postare recomandată

Hmmm...nu spune prea multe pe aici...dar dupa cum suna e vorba de fosta masina a lui zGb? In cazul asta "bine a revenit"

Link către comentariu

PAI EU AM LUAT MASINA DE LA SORIN LA 120.000KM CU FIX 7000EURO AM FOST CU MASINA IN TARG LA TEST SI MASINA A LUAT 92 DE PUNCTE DIN 100 SI A SCOS 200CP SI CUPLU NU LA MASURAT ................... CERT ESTE CA AM MERS LA MASTER TUNER SI AM AFLAT CA MASINA ARE 210 CP SI 478 NM !

PT INCEPUT MASINA INTRA IN REVIZIE GENERALA : KIT DISTRIBUTIE + CAPETE PLANETRA GKN + BURDUFELE PLANETARA ST+DR DE LA CUTIE CAPETE DE BARA BIELE DIRECTIE RULMENTI TOT ABSOLUT TOT SUSPENSIE ULEI BUJII TOT SE VA SCHIMBA! MASINA A PRIMIT XENON PE PROIECTOARE SI SAU SCHIMBAT VECHILE XENOANE DUPA FAZA SCURTA PE VIITOR VA PRIMII SI PE FAZA LUNGA SISTEMU AUDIO A FOST INLOCUIT: A PRIMIT BOXE FATA + SPATE Ground Zero GZRC 165FX Ground Zero GZRC 165FX + Hifonics ZEUS STRONG BASS PACK PE VIITOR NAVIGATIA ORIGINALA TREBUIE SA SOSEASCA ............ PIESE LE AM DEJA PREGATITE MASINA VA INTRA IN SERVICE LA MASTER TUNER SAPTAMANA ASTA CARE VINE

CEL MAI PROBABIL DE ZIUA FEMEI POATE VOI PRIM CADOOOOOO UN NOU SET DE JANTE OZ 17" :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu mai scrie cu majuscule si pune poze sa vedem masina.

Felicitari pentru achizitie.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Imi cer scuze chiar nu am citit regulamentul baieti.Imi puteti spune va rog cum as putea sa pun pozele mi-am prins urechile! :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!