Jump to content

Golf 6 Highline DSG 7

YEP

Postare recomandată

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• YEP

35

• Abu

6

• mandelu

5

• Cristian

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ai incercat sa faci ce zicea colegul mai demult ? "Referitor la DSG... Ii simplu de incercat tongue.gif: esti in treapta a 7-a sub 100km/h si dai blana... Si sa ne spui in ce viteza schimba si cat ii ia sa schimbe in acea viteza "

Ar fi interesant de aflat. Multumesc.

Bafta si spor la km..

Link către comentariu

Am facut testul in seara asta:

la 70 km/h intr-a 7-a daca dau kick down schimba intr-a 3-a

la 100 km/h intr-a 7-a daca dau kick down schimba intr-a 4-a

Cat timp ii ia? greu de apreciat, oricum corpul uman nu mai face diferenta de la 1/8 sec in jos, sau ceva de genul. Pai apas pedala la fund, clipesc o data din ochi si gata. Cam atat ii ia :rolleyes: Cum s-ar spune...schimba cat ai clipi :blah:

Modificat de iepumare
Link către comentariu
  • 1 month later...

super masina

motor foarte bun,dotari foarte bune,sofer cred ca la fel :beerchug:

m-ar interesa si pt golful meu un rcd510.in lista de dotari optionale zice ca e 302 euro(la configurarea unei masini noi),oare daca as vrea sai pun si alui meu tot atat m-ar costa?

numai bine si sa faci 999999 de km cu ea

Link către comentariu

Mersi

Cumparat separat cred ca este undeva pe la 4000 ron poate mai mult. Da un search pe forum, cred ca vei gasi ceva. Sau suna la dealer

Link către comentariu
  • 3 months later...

S-a cam pus praful pe aici...

Momentan 23.500 km...

Din noiembrie masina e incaltata cu jante de tabla pe 15, cauciucuri dunlop winter sport 3D, capace OEM.

Azi pe un netrebnic cu o namila de Tuareg cu cauciucuri de vara nu l-au mai tinut franele.

Rezultatul...bara spate deplasata si zgariata -uimitor nu s-a spart -, protectia din spatele barii afectata, haion zgariat, suport si numar inmatriculare facut tandari, fusta spate (partea de jos de culoare neagra) rupta.

Ah...sa nu uit...si una bucata sotie zdruncinata serios si cu dureri de cap in urma impactului, din fericire fara alte probleme mai grave.

O s-o fac pe casco la Generali urmand ca asiguratorul meu sa-si ia banii de la Astra (RCA-ul vinovatului)

In afara de asta si de micile probleme care afecteaza in timp o marca de masina non-premium, TOATE-S BUNE.

P.S. Cine imi poate recomanda un service bun in reteaua dealer VW-Audi unde pot repara masina?

Modificat de iepumare
Link către comentariu
  • 2 months later...

Update:

27.500 Km

Masina e la PBN unde se remediaza pe CASCO mici zgarieturi care au aparut in decursul timpului.

In plus se inlocuieste bara spate, lovita asa cum povesteam 2 posturi mai sus (la o vizualizare mai atenta s-a observat ca e fisurata). Protectia din interior nu este afectata. Rezistente Golfurile astea dom'ne.

In 1000 de km trebuie sa ma prezint la a doua revizie.

Masina se comporta impecabil, nu are probleme mecanice. Prin iarna aparuse un greieresh pe care l-am rezolvat cu WD-40 pulverizat in cremaliera usii stanga fata.

Sper sa fac si ceva poze dupa de o scot din service.

Modificat de iepumare
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

28.500 km

Vopsirea a iesit impecabil, intre timp i-am facut si a doua revizie la care am schimbat toate filtrele si am pus ulei log life 3.

Sa vina concediul !!!

Link către comentariu

frumoasa masina si pozele de la Grossglokner Hoch Alpenstrasse! :blah: am fost si eu pe acolo. superb drumul! :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

@andrei_xp - multumesc pentru cuvinte, intr-adevar drumul pana la Grossglokner este deosebit.

Mai nou ne pregatim de concediu. Anul asta Riviera Italiana si Coasta de Azur cu...cortul. Cu siguranta va fi o experienta interesanta si pentru mine si pentru masina :blink: Pentru mine datorita faptului ca este prima data cu cortul si pentru Golfy pentru ca va mai adauga inca 6000 km la cei aproximativ 15.000 pe care ii are pe soselele Europei.

30052010090.th.jpg30052010091.th.jpg30052010092.th.jpg

30052010093.th.jpg30052010094.th.jpg30052010094.th.jpg

30052010096.th.jpg30052010097f.th.jpg30052010098.th.jpg

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Nice story, nice car.

Ne vedem la intalnirea de 200 000 km !

:rolleyes:

Link către comentariu

cum se comporta cutia dsg la cati kilometrii ai acuma ? ( ai mai avut ceva bug'uri cu ea ? )

Link către comentariu

Cred ca va fi foarte frumoasa excursia,sa ai parte de drum bun! La partea cu cortul nu mi se pare ok..nu le-am suportat niciodata sunt cele mai incomode spatii de dormit.Eu unul le urasc,mai bine dormi in masina :D

Link către comentariu

@Diabllo

Cutia este ok, nu face probleme. Singurul moment cand au existat ceva neplaceri a fost in primii 10.000 km (era din soft, nu de natura mecanica), ulterior update-ul a rezolvat problema.

@But_Fns

Pentru mine va fi prima experienta din viata cu cortul si am avut grija sa cumpar unul in care senzatia de claustrofobie sa fie mult diminuata. Nu ma obisnuiesc, nici o problema, pot merge oricand la hotel. De altfel, doar o parte din vacanta va fi la cort, restul va fi la hotel.

Modificat de iepumare
Link către comentariu
  • 1 month later...

M-am intors din concediu, imi pare rau ca s-a suprapus cu intalnirea de vara dar, asta e...

Cu ocazia asta am mai parcurs inca 5600 km cu un consum mediu de 7,3%.

Masina a implinit 1 an si jumatate si contabilizeaza acum 36.000 km. Nu puteau sa merga lucrurile perfect, asa ca nu imi mai functioneaza bricheta, in sensul ca nu mai sta daca o impingi in locasul ei. Vad eu cum rezolv, nu e mare lucru.

Detalii despre calatorie am pus AICI

Poze AICI

Modificat de iepumare
Link către comentariu
  • 3 months later...

40.000 km

post-33787-0-41534000-1289424382_thumb.j

1. Am schimbat becul si niste pini de la bricheta (pe garantie)

2. Se apropie a treia revizie.

3. Am montat cauciucurile de iarna.

Modificat de iepumare
Link către comentariu
  • 2 months later...

@iepumare

Am citit aproape tot articolul despre masina ta si nu am cuvinte sa iti spun cat sunt de impresionat.

Cum niciodata nu e prea tarziu iti spun si eu:sa o stapanesti sanatos si multi km fara evenimente neplacute.

Felicitari pentru achizitie.

Link către comentariu
  • 1 year later...

A trecut un an si ceva. Intre timp Golful si-a gasit alt proprietar (in noiembrie 2011). Avea 56.000 km.

Capitol inchis. Frumoasa masina. O sa imi aduc aminte de ea cu nostalgie, m-a purtat prin multe locuri frumoase.

Link către comentariu

Imi amintesc ca o vedeam parcata pe langa Opera Center.

Asteptam acum topic cu Skoda Superb :D, te va purta mai confortabil, mai economic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!