Jump to content

Golf 6 Highline DSG 7

YEP

Postare recomandată

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• YEP

35

• Abu

6

• mandelu

5

• Cristian

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

mai da furioasa rau e si pe alb.s o stapanesti sanatos...ce sa zic..bijuterie.am vazut unul trecand prin fata mea zilele trecute cu folie neagra pe ambele geamuri..arata incredibil.faza e ca trebuie sa vizitezi des spalatoria...eu o am neagra si e acelasi lucru:)

drum intins pana una alta si poate o sa fim cu totii la reuniunea din primavara asta

la mine 750 la clal;)

Link către comentariu
  • Administrator

vazut si eu astazi pe viu

Frumoasa si echipata corect si cu gust ... RCD-ul + senzorii :icon_thumright:

Bravos!

Link către comentariu

Cu niste folie neagra (chiar cea mai deschisa, cea de 70% vizibilitate, fata-spate) si cu niste jante negre, macar pe 17" , ar arata INFIORATOR de bine :icon_thumright: !!

Link către comentariu

Multumesc dudu

razvand Momentan masina va raman stock. Jantele sunt pe 16 si suspensia e confortabila...mi-e frica sa nu o fac prea rigida pentru gropile din BUC

exchange o spal in fiecare saptamana la spalatoria EuroTunnel de pe Ritmului.

Modificat de iepumare
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

UPDATE

Am peste 3000 km si am grija sa storc fiecare calut din puterea motorului de care sunt indragostit.

DSG-ul m-a surprins placut intr-o coborare...era o panta destul de abrupta si aveam cam 2000 rpm si mi-a retrogradat viteza inferioara pentru frana de motor. La fel face si la urcare pe serpentine pentru cuplu...conteaza si gradul de inclinatie la pantei.

Oricum in S mode e dezlantuita (cred ca am mai scris asta de cateva ori :) )

Consumul parca s-a mai lasat; ia 10 in Bucuresti si 6-7 in afara fara sa merg economic

Cateva poze (cu interiorul majoritatea...ca ramasesem restant)

img4599.th.jpg img4598d.th.jpg img4600.th.jpg

img4601.th.jpg img4602.th.jpg img4603.th.jpg

img4604.th.jpg img4605.th.jpg img4607s.th.jpg

img4609.th.jpg img4612.th.jpg img4615.th.jpg

img4616.th.jpg img4617.th.jpg img4618.th.jpg

img4619.th.jpg img4621j.th.jpg img4627.th.jpg

img4628.th.jpg img4633.th.jpg img4635.th.jpg img4636.th.jpg

Link către comentariu

salut, are un interior superb golf 6. sincer, nu sunt un mare admirator al noului model de la golf (si asta nu neaparat ca sunt posesorul unui golf 5). ai ales culoarea superba pe alb si pot sa iti dau o mica sugestie : pune xenon in proiectoare, arata superb pe o masina alba. cutia dsg e minunata si intr-adevar ajuta foarte mult. mai ales in bucuresti. si eu am fost prins in baneasa vreo 2 ore si i-am multumit lui DUMNEZEU ca am automata. bordul e minunat, consola centrala nu mai zic.

sa o stapanesti sanatos si la cat mai putine pietricele care sa te supere :D

o seara buna

Link către comentariu

iepumare, te invidiez... ;) Eu n-am ajuns inca la momentul sa "dau bice" la toata herghelia. N-am terminat rodajul (timpul, fir-ar sa fie !). Ce parerea ai de niste jante noi ? Eu ma gandeam la unele negre, ar contrasta frumos cu culoarea deschisa a masinilor noastre. Tot pe 16", mi se pare dimensiunea optima pentru drumurile noastre, iar cele originale ar ramane pentru anvelopele de iarna. Stii cumva exact ce ET au jantele noastre originale ?

Link către comentariu

@tudorvw - am dat eu jos una si are ET 50 ca vreau sa le schimb sa pun niste jante tot negre

Link către comentariu

Tudor,

Daca voi schimba jantele o voi face cu unele pe 17, neaparat OEM. Am oarecare rezerve cu privire la 17 deoarece o sa fie mai rigida masina pe gropi si denivelari. Oricum imi plac jantele OEM pe 17 Vancouver.

Vreau si cip, sa ajung undeva la 140 BHP. Voi evalua optiunile

Si 122 BHP cat are stock turata corespunzator, atat in D cat si in S mode sunt arhisuficienti pentru depasiri rapide.

Link către comentariu

iepumare, te felicit inca o data pentru masina. Imi place foarte mult, desi incerc sa nu ma gandesc la asta prea mult. Te sfatuiesc sa nu-ti pui xenon in proiectoare, asa cum iti sugera cineva mai sus, nu e ok din punct de vedere legal.

Link către comentariu

daca-mi permiteti doua mici comentarii...

1 - lu stimabilu ala care da sfaturi sa-si puna altii in proiectoare xenoane si alte lumini de tipul laser ca cele din capul sau extrem de bine luminat, ii urez sa aiba parte numai de astefel de exemplare de bizoni, toti pe timp de noapte si toti venind din sensul celalalt al domniei sale de deplasare ...nu fac referire la a-si baga proiectoarele alea in vreo parte a propriului sau corp sau in vreun mebru al familiei sale desi asta imi vine s-o fac de fiecare data cand vad astfel de inteligenti

..daca mesajul meu este perceput cum trebuie de moderatori as fi profund recunoscator ..daca l-ar intelege si bizonul as fi si mai fericit, unul mai putin pe drumurile patriei ne-ar face mai bine la toti..

2 -

In cartea masinii sunt mentionate cauciucurile ce pot echipa Golful meu: sunt ori cele existente ori cele de 205/45/17. Din asta inteleg ca anvelopele si jantele de iarna vor fi pe 16 si nu pe 15.

cred c-ai vrut sa spui 225 ...corect?

in rest.. misto masina.. s-o plimbi sanatos!

Link către comentariu

Latimea anvelopelor nu este nici 205, nici 225 ! Cel putin la mine, in cartea de identitate, sunt specificate 215/45/17.

iepumare, ma tentau si pe mine niste jante de 17" de cand imi configuram masina, dar am vazut ca trebuia sa le aleg in combinatie cu suspensii sport.Am preferat pana la urma suspensiile adaptive cu jante de 16", motivul fiind lesne de ghicit. Avand in vedere ca oricum spre sfarsitul anului va trebui sa cumpar anvelope de iarna, m-am gandit si la niste jante noi, de aceleasi dimensiuni, care sa-i dea un "look" mai dinamic.

Link către comentariu

iepumare, care e rolul becului ala din oglinda, situat dedesubt? ca am vazut poza aia pusa de tine si am ramas uimit cand am vazut becul ala. care e rolul lui?

Link către comentariu

Sunt luminile care se aprind cand deschizi usa, ca sa nu calci in vreo balta, din pachetul Follow Me Home ( sau ceva de genul), nu ?

Link către comentariu

Rolul becului sub oglinda este unul ambiental cred, pe de-o parte. Cand deschizi din telecomanda masina se aprinde pentru a lumina langa portiera. La fel si cand scoti cheia din contact si iesi din masina am observat ca ramane aprins o perioada. Se vede foarte frumos de altfel.

Daca alti colegi au o explicatie mai buna sau mai corecta ii rog sa o faca.

@razvand...am postat in acelasi timp

@kleine: Vancouver sunt pe 18 asa e ...cred ca raman la Siena sau Seattle ca preferinte, care sunt pe 17. Mersi de observatie

Modificat de iepumare
Link către comentariu

la mine in cartea de identitate este specificat la anv optional 225/45 R17 T

@iepumare din cate stiu eu jantele vancouver sunt de 18. am vrut sa le comand eu la ineput dar pana m-am hotarat nu s-a mai putut pentru configuratia era trimisa in de. si separat costa 1800ron/bucata.

Link către comentariu

revin cu o mică nelămurire:

Sensori de parcare fata si spate cu Optical Park Sistem (pentru care ai optat)= (conform configurator)

1.Park Assist inclusiv camera Rear Assist,

2Park Assist inclusiv Park Pilot sau

3.Parkpilot cu Rear Assist ?

Toate cele bune!

Link către comentariu

Park Pilot = sensori de parcare fata si spate

Park Assist = parcheaza masina singura tu doar actionezi pedalele si schimbatorul de viteze

Rear Assist = e camera video din haion

Eu am Park Pilot...vezi si imaginea

post-33787-1238417145_thumb.jpg

Link către comentariu

vezi ca daca vrei rear assist, trebuie sa iei obligatoriu si (minim) RCD 510. altfel nu merge, ca ii trebuie un ecran pe care sa arate ce vede camera.

Link către comentariu

nu vreau nimic momentan

vroiam numai să mă lămuresc dacă nu cumva REAR ASSIST-ul din configurator care costă vreo 154 de euro asigură chestia aia de efect de pe ecran, aşa cum se vede pe pagina anterioară.

M-am lămurit.

Link către comentariu

nu, rear assist iti asigura asta:

mie mi se pare super utila si poti inlocui senzorii pe spate cu succes ca si utilitate.

Link către comentariu

@iepumare cum se numeste combinatia de culori a interiorului masinii tale? Ca din poze nu reusesc sa-mi dau seama exact.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!