Jump to content

Golf 6 Highline DSG 7

YEP

Postare recomandată

(...)

Riddler: nu i-au "scos" clanc-ul :unsure: La mine trebuie totusi sa ciulesti urechile dupa ce dai mute Radio-cd-ul sa-l auzi. Nu stiu daca trebuie incadrata la "bubele copilariei" sunt o intrega suita de angrenaje metalice in contact...pana la urma sunt 2 cutii manuale. Clanc-ul se aude si la cutiile automate clasice cu torque converter scufundate in ulei hidraulic

(...)

tind sa cred ca motivul "clanc(aneli)" sunt ponei de sub capota care nu sunt adapati corespunzator :cool:

oricum e geniala cutia :D

btw, la culoarea care o ai, recomand o folie mata inchisa pe geamurile din spate si luneta ( un 5% transparenta ) ca sa prinda si mai mult contur masina :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• YEP

35

• Abu

6

• mandelu

5

• Cristian

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Reusita combinatie din toate punctele de vedere. Sa o stapanesti sanatos.

Doar cand ma gandesc la DSG-ul in 7 trepte ma ia ameteala :D .

Link către comentariu

@Riddler cu siguranta folie in curand. Si de asemenea de saptamana viitoare cand voi iesi din rodaj o sa pun la treaba calutii; toti cei 122

Multumiri tuturor, o contributie la configurarea masinii (cu sfaturi si observatii) au avut si unii colegi de forum carora le multumesc, nu-i mai insir pe aici, se stiu ei.

Link către comentariu

felicitari pt achizitie.....mie initial nu mi-a placut modelul pt ca eu vazusem altceva pe net, dar analizandu-l intr-o zi m-am cam indrgostit de el si sincer e o mare diferenta de la G5-ul meu la G6.

Sper ca la anul sa imi pot schimba si eu masina cu un veritabil G6 TDI

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de fiecare pedala apasata

Drive safe

Link către comentariu

Felicitari si sa o stapanesti sanatos, si pe mine ma bate un gand sa iau G6 dar nu pot sa ma decid daca sa o iau cu cutie manuala sau DSG. As dori sa stiu cum se comporta DSG la urcatul bordurilor lui Videanu ? Exista posibilitatea sa-ti moara motorul sau sa nu poti sa urci bordura? Cheers & Have Fun

Link către comentariu

Masina interesanta... sa o stapanesti sanatos. Multi km fara incidente si fara evenimente si ai grija cu radarele :)

Link către comentariu

Am scapat de rodajul de 1000 km, si m-am dat un pic la ea.

Impresii:

Masina are rezerve de putere foarte mari; urca surprinzator de repede de la 120 spre viteze nelegale; daca la 140 intr-a 7-a o calc mai tare schimba a 6-a se duce cam la 4000-4500 rpm si ajunge surprinzator de usor catre limita data de producator.

Pe Dealul Negru fiind uscat am putut sa ma joc cu ea pe viraje. Motorul trage senzational si DSG-ul ajuta mult la asta.

Stabilitatea e foarte buna nu mai cred ca e cazul sa mentionez

Pana am iesit vineri din Bucuresti mi-a luat 2 ore timp in care am mers in coloana continuu. A rezultat un consum de mediu de 15%.

Ulterior am alternat 140 pe autostrada si 70 in locatitati - 100 in afara pe drum national. Am ajuns la un consum mediu de 7,5%

La intoarcere pe o portiune de 140 km am scos un consum de 5.5% (de pe valea Lotrului-Voineasa pana la intrarea pe A1)

NEPLACERI:

1. A sarit o piatra direct in proiectorul drept si a crapat geamul; acum cand o spal se abureste pe interior

2. Alta piatra mi-a zgarit un pic spoilerul fata

3. Geamurile farurilor sunt punctate pe alocuri de urme de la alte pietricele

4. Un idiot de la OMV de pe A1 a tras de usita de la rezervor in loc sa impinga de ea la inceput sa iasa in afara. Rezultatul nu se mai inchide bine; si cand se blocheaza usile la peste 15 km/h cuiul de la usita rezervorului loveste in ea si o scoate si mai in afara.

@nebuneli

Daca iti permiti cutia cumpar-o si nu o sa-ti para rau. Teoretic nu are de ce sa-ti moara motorul .Cand urci vreo bordura nu trebuie sa accelerezi, o tii doar din frana si urca singura fara "chinuiala" de la cutie manuala.

Azi am spalat-o la spalatoria de pe Ritmului, Euro-tunel parca. Am ramas prost...in 5 minute era gata exteriorul. Si instalatia e de nota 10.

Multumesc tuturor de comnplimente

Cele bune

Link către comentariu

te invidiez pentru masina achizitionata ! sa o stapanesti sanatos si sa faci multi kilometri cu ea faca incidente si evenimente neplacute :icon_thumright: ! este superba ! golf 6 highline este visul meu :vaidecapulmeu: este superba masinuta ! as inclina spre culoarea neagra si nu as vrea DSG, ci manuala in 5 trepte :offtopic: tot 1.4 TSI, 122 CP . as un consum mixt ? de mers prin bucuresti cu aceste aglomerari si la traficul din bucuresti ? cam cat iti consuma ? sare de 8-9% ?

P.S. : CARE POATE SA FACA ROST SI SA IMI DEA SI MIE CONSOLA DE MIJLOC DE LA GORLF 6 CU DIFERITE TIMPURI DE RADIO-CD ! VREAU SA VAD CARE CUM SUNT ...! NUS TIU CE SA ALEG SI NU VREAU SA SE VADA URAT IN BORD ! CHIAR DACA MAI AM PUTIN DE ASTEPTAT PANA SA ALEG :offtopic:

Link către comentariu

Sa ai parte la cat mai multi km fara incidente!Masina este superba,si foarte bine dotata...si eu ma gandesc tot la un golf VI cu aceiasi configuratie ca a ta,numai ca as vrea sa ii pun trapa in plus :Driver: .Eu acum un Golf V 1,6 cu tiptronic,deci trecerea la TSI-ul de 122 ar fi una destul de brusca...cred!Voiam sa te intreb cum se comporta motorul,adica esti multumit de consum,de putere,si de cum schimba DSG-ul vitezele?Ca am observat ca tiptronicul este destul de lent,bine ca e si de la motor dar ma gandesc ca DSG-ul schimba mult mai bine.Multumesc anticipat,si inca odata sa o stapanesti sanatos,si fara incidente!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa! In primul rand va salut pe toti, este primul meu post. Sunt un fost posesor de GOLF 5, dar sper ca asta nu ma impiedica sa vizitez forumul sau sa postez. VW este o pasiune a mea si in viitor tot VW voi avea. Masina ta este foarte frumoasa. Cat mai multi km fara probleme.

Asta imi doream si eu. Am ajuns la 55.000 km si diferitele probleme m-au determinat sa vand masina. Toate cele bune si sper ca nu deranjez daca sunt alaturi de voi pe acest forum.

Link către comentariu

@micnea

Motorul trage foarte bine si liniar, il ajuta destul de mult cuplul de 200 Nm.

Consuma intre 12-9 l in oras in functie de trafic si distante parcurse...si talpa bineinteles. DSG-ul schimba repede in D, economic as spune. In S trage ca nebunu' :icon_thumright:

Am incercat si tiptronicul dar schimba foarte lent in complaratie cu D sau S cam 1 secunda ii ia sa schimbe (cu aproximatie..e posibil sa nu fiu prea exact dar asa se simte in comparatie cu DSG-ul care "zboara")

Daca dispui de banii necesari ia neaparat Highline schimba mult in bine aspectul. Si RCD 510 sau... RNS 510 daca iti permiti :rolleyes:

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Iti multumesc pt informatii,am sa tin cont de ele,cand voi face configuratia masinii!La rcd 510 ma gandeam si eu...cu tot cu camera aceea pt marsarier just for fun asa! :blah_:

Modificat de micnea
Link către comentariu

Multumesc tuturor,

@hiro super remarca cu "ai sfidat criza" :D Am luat masina pe sufletul meu :P si nu m-am dat inapoi de la aproape nimic cand am achizitionat-o; nu m-am uitat ca DSG-ul ma costa inca aprox 1500 sau sensorii de parcare 500 si exemplele pot continua.

Link către comentariu

Salut Iepumare! Am vazut un golf identic cu al tau in curte la UTCB. Nu stiu de ce am avut un feeling ca e al tau. Am ghicit sau nu? Lucrezi pe acolo? P.S.: Este superba masina.

Link către comentariu

Sigur masinuta asta nu mi-a inspirat "dragoste la prima vedere", mi s-a parut un pic prea conservator design-ul exterior si as fi vrut-o, initial, ceva mai agresiva. Dar cu siguranta, dupa ce am condus-o, m-am convins ca o alegere mai buna nu exista (cel putin raportat la bugetul, asteptarile si necesitatile mele). Asadar felicitari celor de la VW care au reusit extraordinar de bine sa imbine traditia cu tehnica avansata si sa obtina un rezultat satisfacator chiar si pentru clientii cei mai pretentiosi. Mai ramane ca echipa VW sa adauge in Manualul de Utilizare a masinii si "solutii pentru aplanarea conflictelor intre doi soferi care vor sa conduca acelasi autovehicul odata". :(

Modificat de whitefury
Link către comentariu

Super tare masinuta.

Am vazut-o live si e absolut impecabila.

Cat mai multi KM fara neplaceri! :(

Link către comentariu

Mersi ANX

Lenea-i mare la facut poze...asa ca am furat niste poze de la intalnirea de duminica

:)

post-33787-1236025078_thumb.jpg

post-33787-1236025084_thumb.jpg

post-33787-1236025108_thumb.jpg

post-33787-1236025126_thumb.jpg

Link către comentariu

Imi pare rau ca n-am venit la intalnire... chiar mi-ar fi placut sa-ti vad masina si sa o admir in detaliu.

Link către comentariu

@CristiN

De regula sunt la intalnire in fiecare joi.

Duminicile le mai sar ca plec din Bucuresti

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie.

Scump "halatul", dar, in opinia mea, face toti banii.

Daca nu sunt indiscret, cat a costat CASCO?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!