Jump to content

Golf 6 Highline DSG 7

YEP

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Cred ca e timpul sa-mi prezint si eu masina.

E un Volkswagen Golf 6 candy-weiss nascut pe 21.01.2009 la Mosel. Am ales albul pentru ca imi place cel mai mult cum da pe Golf 6 si nu pentru alte considerente.

Am ridicat-o dupa 3 luni de asteptare...noroc cu sarbatorile ca a trecut timpul mai repede.

Motorul este unul pe benzina, de generatie TSI, mai precis cel de 122 cp, cutie DSG 7 rapoarte.

Nivelul de echipare este Highline, care include:

Dotari standard

Link către comentariu
  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• YEP

35

• Abu

6

• mandelu

5

• Cristian

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina si multe dotari.

Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

In sfarsit vad si eu poze cu mult asteptata masina :D frumoasa foc; echiparea highline pe golf 6 este absolut superba eu m-am indragostit de ea.

Sa stapanesti sanatos masina si multi km fara probleme!

Astept cu interes impresiile tale despre masina dupa ce faci niste kilometri buni cu ea :)

Link către comentariu

Fromos ii sta alba :) S-o stapanesti sanatos si fara probleme si fara accidente !!

Link către comentariu

:Driver: safe, multi Km fara probleme si fara evenimente.

Sa o stapanesti sanatos. Dupa rodaj cat mai multe impresii asteptam de la amandoi :D, poate are si ea ceva de zis.

Ii sta foarte bine in alb.

Modificat de Fivetd
Link către comentariu

Felicitari pentru alegere, e foarte frumoasa. Exact modelul, echiparea, motorizarea, cutia de viteze si culoarea pe care mi le doresc. Astept feedback legat de cutia DSG, inca nu sunt convins ca vreau asa ceva sau raman la manuala.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie!

Frumoasa masina! Imi place interiorul, motorul si cutia. In schimb nu imi place culoarea si parca jantele sunt cam mici :).

Sanatate si 1.000.000 km fara probleme!

P.S. Ai ESP? Pe highline e ESP standard?

Link către comentariu

@rex

ESP este in standard la modelele echipate cu DSG. Jantele sunt cele stock pe 16, pe viitor ma gandesc la unele pe 17. In cartea masinii sunt mentionate cauciucurile ce pot echipa Golful meu: sunt ori cele existente ori cele de 205/45/17. Din asta inteleg ca anvelopele si jantele de iarna vor fi pe 16 si nu pe 15.

@lucianwwl

momentan cei 122 de cai ma multumesc, o sa vad in ce masura pot cipui motorul dupa ce iese din garantie, tinand cont ca DSG7 nu tine mai mult de 250 Nm si acum stock are 200 Nm

@CristiN

cutia este un vis :) cand ajung la o coloana stationata care se misca 2-3 metri cu 1-a si apoi frana si tot asa, imi apare un ranjet pe toata fata si ma felicit pentru cutie. La drum in D e foarte docila, orientata catre consum. Schimba repede in functie de talpa. Nu schimba viteza in panta, lasa motorul in sarcina, nu schimba treapta superioara in mijlocul virajului, practic e asa cum mi-am imaginat.

M-am jucat un pic si cu tiptronicul de la +/- si m-a dezamagit. Cred ca la tiptronic cutia nu mai cupleaza treapta superioara in acceleratie (nu mai anticipeaza ce va urma), am senzatia ca schimba muuuult mai lent vitezele.

Sport mode nu am incercat inca, poate dupa 1000 km

Aseara am venit dinspe Cheia si pana la Ploiesti se mergea relativ incet in sate si in coloana. Consum 5,5%. La 60-70 sunt cu a 7-a la 1200-1300 rpm

Sensorii de parcare in combinatie cu RCD 510 sunt foarte utili. Nu ma multumesc pe deplin dar sunt ok. De exemplu daca am la 1 metru in fata masinii o bordura de 15 cm o vede initial, iar dupa ce ma apropii nu mai o vede, cred ca au raza de vizualizare un pic cam sus---poate se pot regla din VAG-Com

Scaunele sport de pe Highline sunt excelente.

Tempomatul in combinatie cu DSG ma face sa ma simt in secolul 22 deja (posesorii de masini cu DSG stiu de ce)

Culoarea alba este destul de pretentioasa (dar care nu e pana la urma)...eu am hotarat sa-mi iau alba dupa ce am vazut un scirocco alb in showroom si m-am indragostit. :rolleyes:

Cam asta e pana acum, o sa mai scriu ceva impresii cand imi vin in minte...

Link către comentariu

frumoasa masina, nici eu nu ma omor dupa culoare, dar gusturile nu se discuta, in schimb imi plac jantele... cand le dai jos let me know :icon_thumright:

la cati mai multi km :lol:

Link către comentariu

super frumoasa, te superi daca te rog sa ne mai pui niste poze cu interiorul?

m-ar fi interesat sa vad si bancheta din spate si sa vad bancheta din fata si din alte unghiuri. ma intereseaza pt material si forma scaunelor. le-am vazut in materialul de prezentare, dar na, as mai fi vrut sa vad. in showroom nu am gasit highline-ul. in rest, sa o stapanesti sanatos si sa nu mergi tare cand nu e cazul :)

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos !!!

Cred ca cei 122 cp sunt suficienti dar daca te intereseaza upgrade am inteles ca deja a aparut la Nurvil RM Valcea un chiptuning la motor varianta de fabrica. Il ridica la 160 cp.

Link către comentariu

foarte frumoasa masina si foarte dotata, ai tot ceti trebuie pe ea :))

felicitari pt alegerea cutiei si pt motor, cred ca sunt dementiale :blink:

sunt curios daca i-au scos toate "bubele copilariei" la cutie si in special acel "CLANC" care l-au leclamat alti colegi posesori de DSG :blink:

s-o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme :blah:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Faina masina ! S-o porti sanatos si sa ii simti cat mai mult timp mirosul interior de nou :blah: . Pacat ca inca nu se poate comanda G6 cu Xenon - cred ca este singurul lucru ce lipseste de pe masina, parerea mea.

Link către comentariu

shimano: asa este cand mergi noaptea pe drumurile patriei simti lipsa xenonului; nu am mai avut rabdare insa

mandelu: o sa postez imagini cu interiorul asap...sa nu uit sa iau aparatul foto si se rezolva

Riddler: nu i-au "scos" clanc-ul :blah: La mine trebuie totusi sa ciulesti urechile dupa ce dai mute Radio-cd-ul sa-l auzi. Nu stiu daca trebuie incadrata la "bubele copilariei" sunt o intrega suita de angrenaje metalice in contact...pana la urma sunt 2 cutii manuale. Clanc-ul se aude si la cutiile automate clasice cu torque converter scufundate in ulei hidraulic

Cu greu ma abtin sa nu bag piciorul in acceleratie...mai ales ca motorul se aude bestial de pe la 3500 rpm

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina... sa o stapanesti sanatos si sa aibe grija de tine cum ai tu de ea...

Bafta !

Link către comentariu

Felicitari!!! S-o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme.

Te invidiez (in sensul pozitiv) pentru DSG din pacate la mine nu a incapat in buget.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!