Jump to content

My golf 5 black

calint

Postare recomandată

volnick1986

frumos volanul sunt chiar impresionat de ce treaba a facut tipul ala. profi de tot!

Link către comentariu

vin cu o rectificare cu scuzele de rigoare ,volanul in 4 spite de regula se imbraca cu 200ron dar in cazul meu de vechi colaborator cu Gabriel 'hussi' am beneficiat de o reducere .

Link către comentariu

Am vazut volanul si pot spune ca e foarte foarte bine lucrat. Calin zice ca nu e perfect, dar eu nu am gasit defectele :P.

Link către comentariu

mersi 'rex ' ,nu am zis ca nu ii bine :D ,dar se putea un pic mai bine , dar toate astea numa la un volan oem cred ca se pot obtine , atunci nu mai se discuta de bani putini ,erau cu totul alte costuri .

Link către comentariu

Pai nu am zis ca ai zis ca nu e bine :(. Am zis ca ai zis ca nu e perfect :huh:.

Link către comentariu

azi pentru ca este o zi foarte ploioasa la Cluj masina a primit cadou stergatoare noi fata spate ,pentru o mai buna vizibilitate

Link către comentariu

Excelenta ideea cu clipul. Mai fa unul in care efectele de tranzitie dintre slide-uri sa fie putin mai lente, dar la fel de spectaculoase. :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

ieri am schimbat lichidul de frana care cred ca nu a fost schimbat deloc pana acuma ,operatiunea a durat 1 ora si prima impresie frane mai bune decat inainte.

Link către comentariu

Cat te-a costat aceasta operatiune, nici la a mea nu prea stiu cand i-a fost schimbat ultimata data lichidul de frana.

Link către comentariu

pe mine ma costat mai ieftin ,dar ii in jur la 80 ron la imy in floresti

Link către comentariu
  • 3 months later...

astazi am achizitionat si eu capacul de la schimbator ( pentru ca al meu se cam exfoliase cromul )la golf meu de la VW Cluj ,piesa are codul 1K0711144H ,cel de la vw zicea ca nu stie daca potriveste pentru ca nu este ca piesa de schimb pentru golf v numa de la anul 2006 in sus ,dar eu i-am spus ca potriveste 100% din informatile de pe forum, pretul a fost 19,43 lei. Atasez mai jos poze:

1k0711144h.th.jpgkunststoff3831.th.jpg

Link către comentariu
  • 1 year later...
  • 2 years later...

acest topic se poate inchide

dupa 5 ani placuti petrecuti in compania micutului golf V a venit momentul unei mici schimbari sau poate chiar mai mari adica Golf VI variant 2.0 ,140 CP ,3/2013 Highline, restul in noul topic pe care il voi deschide dupa inmatricularea minuni ,si pentru a face mai placuta asteptarea prezentarii mai jos o poza

post-28639-0-94226900-1379681648_thumb.j

Modificat de calint
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!