Jump to content

My golf 5 black

calint

Postare recomandată

Dupa o vreme petrecuta in compania fratelui mai mic golf IV ,in vara lui 2008 am trecut la fratele mai mare golf V si acum a sosit momentul prezentarii

My name is

Golf V

-culoare black

- motor 1.9 TDI, 105 CP, cod BKC, cutie manuala in 5 trepte

- An fabricatie 2005... momentan 101100km

- inchidere centralizata cu telecomanda

- jante aliaj R16/cauciucuri 205/55

-ABS, ASR, ESP

-dublu climatronic

-Cotiera centrala fata cu spatiu de depozitare, 2 guri de ventilatie

-senzor temperatura exterioara

-oglinzi exterioare reglabile si incalzite electric

-RCD 300 cu 6 boxe fata +2 spate

-roata de rezerva normala

-senzori de parcare (montati ulterior)

-10 airbag-uri

modificari facute doar schimbare consola centrala cu una de culoare silver

si iata cateva poze

poze1056lj0.th.jpg

poze1059ed4.th.jpg

poze1060jt9.th.jpg

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea cat mai multi km fara probleme! :) Daca mai ai poze...mai baga ptr ca fac pariu ca nu se supara nimeni :)

Link către comentariu

foarte frumoasa:X:X sa ai parte de ea....si interiorul se potriveste cu ..nuanta(culoarea) masinii

si un pret ceva de poti da si noua ..multumesc anticipat

Link către comentariu

Super, imi place cum vine consola argintie, o prinde tare bine. Cat a costat schimbatul consolei? Sa o stapanesti sanatos si fara probleme!

Modificat de florin1
Link către comentariu

Mersi de aprecieri 'xbl' si 'adrian18' pretul masini a fost la mama ei acasa 10000 euro si cu totu am iesit undeva la 11000 ( drum ,taxe )

Super, imi place cum vine consola argintie, o prinde tare bine. Cat a costat schimbatul consolei? Sa o stapanesti sanatos si fara probleme!

pretul consolei la reprezentanta a fost in jur la 320 lei (pe cea veche care era impecabila am vanduto la un forumist si am iesit foarte ieftin cu cea noua)

Link către comentariu
Domnu` sa-ti crasca mare masinuta, adica multi multi km (de acum) fara probleme! Miercuri?

mersi si miercuri negresit la 19 trecute fix

Link către comentariu

frumoasa masinuta! ar merge niste stopuri smoked si folie :rolleyes: .

cati mai mult km cu ea fara probleme

la tine in bord arata si temperatura....i hate u, la mine nu arata :D

numai bine :icon_cool:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

mersi de aprecieri NemeSys_xxl ,si mai atasez o poza cu consola centrala pentru cei care au apreciat noul luk

volangolfv.th.jpg

Link către comentariu

sa o stapanesti sanotos, cum au zis altii o folie pe geamuri este binevenita si o prche de jante care sa o scoata mai mult in evidenta :)

Link către comentariu

daca iesim din'' criza '' cu bine sigur vor veni mai multe modificari ,dar deocamdata pauza.

Link către comentariu

Din ce vad in poze masina ta este ca a mea echipare Trendline-sper sa nu ma insel.

Referitor la trimurile acelea argintii care vin pe usi si pe bord (nu consola) asa le-a avut din fabrica sau sunt puse. Daca sunt puse as dori sa stiu mai multe detalii despre pret si cum s-au lipit peste trimurile vechi cu striatii ca mi-as dori si eu asa ceva si sunt in curs de documentare.

Link către comentariu

da nu te inseli este echiparea Trendline dar ornamentele asa lea comandat neamtu? ,ca eu nu le-am pus .

mai atasez niste poze de la imbaiere dade vine primavara

poze4003.th.jpg

poze4024.th.jpg

poze4026.th.jpg

poze4021.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

dupa o vreme de pauza au aparut si luminitele interioare 'full leduri'

luminigolf013.th.jpgluminigolf002.th.jpg

si o poza de sarbatori pe valea oltului minivacantapitesti210.th.jpg si in curand sper sa apara volanul imbracat in piele si husa schimbator .

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

astazi volanul si schimbatorul au primit haine noi si sa executat una sedinta foto

3030i.th.jpg3034i.th.jpg3009n.th.jpg3026a.th.jpg3023m.th.jpg

desi volanul in 4 spite nu este unul deosebit de sportiv si frumos parerea mea ca ii sta bine ,astept si parerile voastre

Link către comentariu

Foarte frumos vine atat la volan cat si la schimbator si chiar ma bate gandul sa abandonez ideea schimbarii volanului cu unul in 3 spite de piele si sa il pastrez pe asta al meu si sa il imbrac in piele.

Vezi ca ti-am trimis si un pm.

Bafta in continuare cu modificarile.

Link către comentariu

Da mai multe detalii despre imbracarea volanului in piele (unde? cat a costa?), pentruca chiar arata bine. Mersi!

Modificat de sebip
Link către comentariu

mersi 'auras' si 'sebip' de aprecieri ,operatiunea a fost facuta la Craiova la Gabriel pe forum userul 'hussi' si a costat 200ron =150 volanul-50 husa schimbator +taxele de curierat .

pentru alte detali mai puteti citi si aici alte pareri :http://vwforum.ro/index.php?s=&showtopic=30832&view=findpost&p=1007611

si sa vedeti alte lucrari aici: http://ghebriel.ds4a.com/index.php?p=1_2_Produse

Link către comentariu

Corect, lucrarea este reusita. Arata foarte bine.

Asa ceva am vrut sa fac si eu la volanul in 4 spite. Cu tot cu drumul pana la Craiova la colegul de pe forum @hussi, care imbraca volane in piele operatiunea m-ar fi costat 200 Ron. Am ales la indrumarea insistenta a colegilor la intalniri din Pitesti sa merg pe modificare OEM. Datorita unei combinatii, ajutorului primit de la prieteni si a priceperii mele :icon_thumright: upgrade-ul de la volan normal la volan sport din piele si cu comenzi m-a costat pana acum doar 150 Ron. Mai trebuie schimbat calculatorul coloana volan pentru ca momentan nu imi merge nici claxonul, nici comenzile.

Mansonul din piele al tau arata mai bine decat al meu. Ma refer in primul rand la cusatura. Si eu l-am pus tot AM, de la Tibi_84. In viitorul apropiat o sa imi pun un schimbator OEM complet.

Modificat de Cily
Link către comentariu
lucian_90tud

Au iesit foarte frumos, si volanul si husa la schimbator. Sper ca si eu in viitorul apropiat sa pot imbraca volanul, doar ca am majoritatea timpului nevoie de masina si nu prea am acum sa trimit volanul. Frumoasa masinuta ai. Urmatoarea modificare ar putea fi niste faruri cu lupa xenon look. Astea cu oglinda nu imi plac de nicio culoare;)).

Orientativ, cam cate zile a ramas masina pe tusa, din cauza ca nu avea volan?

Link către comentariu

modificari vor mai urma dar mai pe vara ,si in legatura cu durata de repaus fara de masina de lunea de la 12 pana vinerea la 11 deh ii cam departe craiova asta

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!