Jump to content

PASSAT 1.8 B4 VARIANT

2PEU

Postare recomandată

:D Salutare la toata lumea .. nu de mult am intrat in posesia unui VW PASSAT an 97 1.8 90 CP Variant .. o flebete ..culoare albastru Dotari: abs, asr,incalzire in scaune . oglinzi +geamuri electrice ..etc . Audio: Cd Sony , boxe JBL, ( vreau sa imi pun si pe portierele de pe spate) neoane sub bord .. insa acum vreau sa va cer parerea ce a-si putea sa mai pun pe ea .. vreau sa i pun niste jante aluminiu .. (propuneri)... si un sistem audio . folie am sa ii pun acusi .. sa imi mai creasca bugetul .. in rest sunt foarte multumit .. cred ca e una dintre cele mai spatioase masini din bransa ei ... vin si cu poze img0535ij7.th.jpg

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Din singura poza pusa, intradevar masina arata foarte bine! :D

Link către comentariu

Se tine bine masinuta pt. varsta ei.....s-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea in continuare!!! :D Cred ca ai vrut sa scrii "feblete", dar a iesit "flebete" (chiar si in titlu).... :D Mai asteptam detalii, gen consum, pret, km rulati, comportament, poze motor etc.... Sugestie de scos, nu de pus: zarurile alea din spate si husele.... :D Vorbeamos...

Link către comentariu

mda emotiile :)) merci de propunere dar .. dezvolta un pic ce imi recomanzi(dati) ca si jante sau un sistem audio ceva ... am pe ea un subwoofer activ dar e ''activ''.. am sa revin si cu poze 'engine' km bord (reali verificati )267 de mii .. am schimbat toate consumabilele .. insa a-si vrea sa ii fac si un upgrade la engine ceva mai mult de 90 cp .. viitorul imi surade :Driver:

Link către comentariu
:icon_thumright: Salutare la toata lumea .. nu de mult am intrat in posesia unui VW PASSAT an 97 1.8 90 CP Variant .. o feblete ..culoare albastru Dotari: abs, asr,incalzire in scaune . oglinzi +geamuri electrice ..AC ..etc . Audio: Cd Sony , boxe JBL, ( vreau sa imi pun si pe portierele de pe spate) neoane sub bord .. insa acum vreau sa va cer parerea ce a-si putea sa mai pun pe ea .. vreau sa i pun niste jante aluminiu .. (propuneri)... si un sistem audio . folie am sa ii pun acusi .. sa imi mai creasca bugetul .. in rest sunt foarte multumit .. cred ca e una dintre cele mai spatioase masini din bransa ei ... vin si cu poze img0535ij7.th.jpg

jkgkcy6.png

w357.png aceste sunt jantele pe care vreau sa le pun pe My pass .. cum ti se par ?

Link către comentariu

am vazut masina de cateva ori prin trafic ... arata bine pentru varsta ei ..

sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente

jantele sunt frumoase ..dar si destul de scumpe:D

Link către comentariu

Masina arata bine. Mie imi place mai simpla si clasica iar daca ar fi dupa mine as scoate tiganismele ale de presuri si neoanele din bord si as mai da jos husele de pe scaune. Ii mai trebuia climatronic, in rest masina e foarte dotata si arata foarte bine.

Link către comentariu

salutari din nou la toata lumea ... cine stie unde si la cine a-si putea sa apelez pt.folie vreau sa-i pun folie ..merci .. :salut:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

inca un intermediar ..asta ma bucura :icon_thumright: ....e frumos si ingrijit din ce vad in poze ...as scapa in locul tau de presurile alea :) ,neoanele se reflecta destul si-n presurile originale sau pe negru :D ,ti-o spun ca si eu am neoane.daca vrei sa sti cum arata cu jantele care vrei sa ti le cumperi ,ma refer la Oz titan-ulrile de mai sus ,uita-te la mine am modelul pe 16 ;)..o intrebare am ...vreau sa-mi achizitionez suportul de pahare de la pasager fata si nu gasesc ,sti tu unde as putea gasi ..cv dezmembrari prin zona ta unde ai putea gasi ..si ce sistem de prindere are ca sa stiu daca se poate adapta.multumesc si bine ai venit :D...a ca era sa uit ...da bine si cu angeleyes-urile, ii schimba total infatisarea..si cu o grila sport normal:)

Modificat de mabial
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

upgradata .. am mai pus un set de jante .. si un sistem audio ,un gps BECKER care in mare parte e folosit pentru muzica si filme .. dar si pt navigatie :scratch:+ am schimbat toate ledurile de pe toate accesoriile masinii din verde in rosu ... urmeaza sa o foliez saptamana asta ..in rest nu stiu ce a-si putea sa-i mai fac .. ma bate un gand sa imbrac scaunele in piele .image123.th.jpg imag0019u.th.jpg

imag0001.th.jpg imag0002i.th.jpg imag0003.th.jpg imag0004y.th.jpg imag0005r.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salutari,

As dori sa vad si eu o fotografie cat mai clar posibila cu interiorul masinii cu luminile schimbate. Si inca ceva, cum ai reusit sa schimbi culoarea in blocul de lumini ? Din cate stiu eu acolo e un sistem de prisme colorate in capat cu verde si un singur bec de 4W. De asemenea mai sunt 3 LED-uri, 2 verzi si unul galben dar nici unul nu are rol de iluminat; ei sunt doar indicatori optici.

Sunt curios daca ai schimbat si iluminarea bordului.

Multumesc,

ALEKS

Modificat de ALEKS
Link către comentariu
  • 6 months later...
  • 1 month later...

2peu astept si eu poze cu interiorul ,la fel ca si aleks,sunt curios cum ai schimbat iluminatul la blocul lumini,cat despre jante ,parerea mea fara sa te superi ,nu-mi plac nici cum dau pe masina si nici modelul.Spor in continuare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!