Jump to content

portiera lovita


mike2402
 Share

Postare recomandată

Ciao ! Am si io cateva intrebari ! am gasit masina lovita in parcare , am descoperit autorul si m-am inteles cu el ! Am refuzat service-ul si m-am hotarat sa o repar eu avand in vedere ca nu prea tare lovita ! Portiera este lovita exact in ornamentul de pe mijlocul ei. NU e sarita vopseaua! Intrebarea este : stie cineva cum arata interiorul portierei in zona respectiva( repet in dreptul ornamentului de plastic) Se poate umbla acolo. La demontarea fetei de portiera, la ce anume ar trebui sa fiu atent (am si geamuri si oglinzi electrice) unde sunt firele? Cum se scoate fata ? Pun si o foto cu portiunea lovita ! Ce parere aveti voi reusi sa o indrept ?

Mersi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cum adica ai refuzat serviceul?

esti tinichigiu?

si cum te-ai inteles cu el? nu avea RCA?

daca te apuci tu sa o repari nu va iesi pasenta (presupun ca te gandesti sa o impingi cu piciorul dinauntru sau cum??)

e prima ta masina?

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acum cateva saptamani mi-a lovit si mie un vecin masina, tot cam asa arata, un pic mai infundata. Am reparat-o pe casco la Seat (am casco cu franciza), banii de pe franciza i-am recuperat ulterior de la vecin. 880 de lei a costat reparatia dar a iesit bine. Si eu zic sa mergi la service ca nu e atat de simplu precum pare si observ ca e stearsa si vopseaua.

Modificat de GildedBullet
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu zic ca nu e stearsa ci e plastic de pe spoilerul inteligentului

iese cu pasta de polish cu granulatie mai mare

dar oricum e o prostie sa incerci sa o repari singur

ia RCAul vinovatului si o faci in service

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in privinta vopselei fabian are dreptate e a lui aia neagra care se vede :D . Masina lui e inmatriculata in austria nici nu stiu daca are sau nu asigurare. mi-a dat niste bani de care eu sunt multumit. Nu sunt tinichigiu dar nu mi se pare asa de complicat ! La service nu merg pentru ca nu am incredere in ei si in plus imi cer o gramada de bani ! Am mai avut masini, la un vento de exemplu tot asa m-a lovit unu in aripa si mi-am indreptat-o singur si sincer nu arata rau dupa interventie. Oricum aripa nu se compara cu portiera dar sunt dispus sa incerc ! Va rog totusi sa-mi raspundeti la intrebari daca va pricepeti ! Mersi !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fara factura, estimez ca va costa cel putin 300 ron. Facuta pe aigurare poate ajunge si la 1000 ron.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sal, trebuie sa ai grja cind dai fata de usa jos ca sunt 6 cleme(de plastic) cu care se prinde fata de usa si se rup foarte usor, undeva in partea de jos trebuie sa fie niste suruburi(in partea de jos) si posibil si sub un ornament ceva (mascat).dupa ce desfaci clemele, cablurile de la geamuri si sunt putin mai lungi asfel incat iti permite sa bagi mana sa le desfaci.Din cite tin eu minte pe fata de usa in interior este ca o masca din tabla (intaritura), nu mai stiu exact dar parca era prinsa si aia in niste suruburi.Bafta !!

Modificat de repciuc_alexandru
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai aici cateva instructiuni pe care le-am gasit la colegi de pe forum. Intr-adevar se rup usor clemele , dar am gasit la un magazin de piese si le-am inlocuit :icon_thumright:. Poti sa copiezi documentul si sa incerci sa maresti putin pozele.

desfacere_fata.doc

Modificat de Cristiii
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

O sa te cam chinui sa refaci curbura aceea de la bandoul de plastic. De data asta cred ar trebui sa mergi la un tinichigiu, dar daca incerci sa o repari tu iti doresc mult succes.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

du-te omule la service,ca au niste ventuze cu care iti trag tabla de o scoate ca noua.Te ajunge,cum a zis colegul mai sus,vreo 10..max 15 mil..,mai ales ca,daca platesti cu banul jos si si un alt tarif.O sa ai dificultati ca-i exact pe bandou...in rest nu pare decat usor infunadata

Modificat de marian_c
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

K mersi de sfaturi !

se poate inchide topicul !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ca au niste ventuze cu care iti trag tabla de o scoate ca noua.

de regula nici reprezentantele nu prea au ventuze, ci sudeaza niste urechi cu care "trag" tabla, mai ales in zonele unde exista dublura subiacenta si nu se poate lucra

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa e fabian (se vede ca te pricepi :o ), mai exact cu un electrod . Problema este ca la mine nefiind sarita vopseaua, de ce sa imi fac singur de lucru??? Se stie foarte bine cum lucreaza unii baieti din service-uri ....

Nu stiu cat v-ati dat seama din foto dar sa stiti ca nu este chiar foarte rau indoita, oricum cum se mai incalzeste afara cred ca am sa incerc sa o repar. Mai am o intrebare pentru voi : S-a vorbit de interiorul portierei de la fabia si am remarcat ca la unii protectia aia pe care e prinsa macaraua etc , este, fie prinsa in suruburi fie nituita .Intrebare: La care modele e "asa" si la care "asa". A mea e fabricata in luna 11-2001 model CONFORT

Mersi si cu asta chiar se poate inchie topicul( bineinteles dupa raspuns :icon_thumright: )

Modificat de mike2402
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fabia mea e la fel. DE obicei e nituita, dar nu are legatura caci poti sa pui tu niste suruburi. Niturile le dai jos cu o pila buna sau cu o bormasina. Spor la lucru si daca tot vrei sa o faci ia un ciocan de cauciuc si incearca sa o indrepti si daca nu reusesti du-o la service si cu siguranta o sa-ti ia mai putin caci ai dat tu fata usii jos. :cool:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

s-ar putea ca la fabia ta sa mai ai inca suruburi (generatiile initiale au fost cu suruburi apoi au trecut la nituri)

ai multe de demontat oricum si nu stiu fix daca n-o sa te incurce macaraua odata ce dai jos panoul de usa

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!