Jump to content

2.0 tfsi benzina in ulei

motan
 Share

Postare recomandată

Daca s-a mai lovit cineva cu aceasta problema,am dat search dar nu am gasit nimic...Masina este un golf Gti Pirelli ,are acelas motor cu 30 Edition,problema este ca uleiul miroase a benzina ,dar masina se comporta impecabil,nu pare sa aiba ceva defect.Descoperirea a fost facuta la un control de ulei...Este normal ca uleiul sa miroasa a benzina?Cei care aveti 2.0 tfsi ,va miroase uleiul a benzina?

Modificat de motan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la benzinare asa miroase uleiul, a benzina.Daca a mai crescut nivelul in baia de ulei atunci poate sa fie o problema, dar pana atunci nu cred.

Link către comentariu

v@sy- la fel miroase si uleiul tau?

Sunt atatea 2.0 tfsi pe forum,nimeni nu vrea sa imi zica daca ii miroase uleiul a benzina?Din cate am inteles are ulei long life dar nu stiu ce fel,asa a venit masina din fabrica,presupun ca este Castrol....uleiul asta poate sa aiba un miros asemanator benzinei?O sa ma uit si daca a crescut nivelul in baie...sper ca nu!

Modificat de motan
Link către comentariu

salut motan,

asa miroase si la mine si nu am 1.8 T,desi mi-as dori :icon_thumright:

Link către comentariu

da, si mie imi miroase uleiul a benzina, dar asa este la benzinare.Nu am probleme cu motorul.Doar daca iti creste nivelul uleiului in baie sunt probleme, in rest nu-ti face griji. :cool:

Link către comentariu

Sincer atata timp cat nu a crescut nivelul la ulei nu prea cred ca are benzina in ulei.

Ca sa stai linistit mai miroase si alte modele pe benzina si vei observa ca miros la fel... :icon_rambo:

Link către comentariu

Este normal la benzinare. Chiar astazi am verificat din curiozitate uleiul...si ... surpriza : la scoaterea busonului pe interior se vede o spuma alb-galbuie care tot ma pune pe ganduri ... stie cineva ce poate fi ?

Multumesc

Link către comentariu

spuma aia o aveam si eu pana sa schimb uleiul si mai ales cand faceam drumuri scurte.

Ia calc-o putin pe coada sa vezi ca dispare;)

Link către comentariu

Spuma ii, asa cum a spus si copanu, de la drumuri scurte prin oras.Ii bine cand iesi afara din oras sa nu mergi batraneste .

Link către comentariu

• 4 months later...
spuma aia o aveam si eu pana sa schimb uleiul si mai ales cand faceam drumuri scurte.

Ia calc-o putin pe coada sa vezi ca dispare;)

salut

1)nu cred ca un ulei bun face spume din cauza condensului asta se intimpla la dacii cind puneai petrotel dela negru

2)depinde de cantitatea de spuma daca e mare garnitura de chiulasa apa in ulei

3)daca e mica schimba uleiul si pune unul bun

Link către comentariu

• 4 months later...

E normal sa miroase uleiul a benzina, dar cum spuneau si altii, in momentul cand creste nivelul in baie nu-i de bine. In cazul asta se si subtiaza uleiul. Eu am 2.0 TFSI si la fel mirosea uleiul cand l-am schimbat acum 700km.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!