Jump to content

Vw Bora Edition

Ovidiu007

Postare recomandată

MODEL : VW BORA EDITION 1.6 16v AZD 105 CP

DATA FABRICATIEI : 2001

DOTARI :

- 4 geamuri electrice

- oglinzi electrice,incalzite,heliomate

- 4 airbag

- jante aliaj pe 16

- ABS,ESP,EPC

- cotiera spate

- climatronic

- volan reglabil piele

- incalzire in scaune

- spalator faruri

Masina am aduso personal din Germania in Martie 2008!De atunci am schimbat distributia+pompa apa si de 2 ori filtrele si uleiu!Masina in momentul de fata are 134.000 km,cand am cumparato avea 112.000 km!Merge impecabil nici o problema(pana in momentul de fata,sper ca nici deacu incolo)

Dotari si modificari ulterioare :

- dvd auto 4x50

- cotiera fata

- tun de bass,statie si condensator

- folie omologata Solaris

- faruri Angel

- stopuri LED

- xenon faza scurta

- ornamente cromate pentru manere

- folie negru matt pe toata capota

- neoane albastre la interior fata/spate

- tapiterie pile+catifea

- schimbat luminile plafonera si din spate

Cam asta este masina mea!astept parerile,sugestiile voastre bune sau mai putin bune!Toate cele bune :huh:

post-30860-1233845805_thumb.jpg

post-30860-1233845815_thumb.jpg

post-30860-1233846004_thumb.jpg

Link către comentariu

I-ar prinde bine bandourile vopsite in culoarea masinii si poate tweety si motanul(nu mai stiu cum il cheama) dati jos.Parca nu stau bine acolo.In rest,se vede ca e ingrijita si spor in continuare la tot ce iti propui cu ea :huh:

Link către comentariu

Bine ca ti-ai facut curaj sa iti prezinti comoara :D

Eu am vazut-o live, si pot sa spun ca e frumusica ;)

Apropo... :huh:

:P Pozele cu exteriorul imi apartin si nu mi-ai cerut acordul (copyright) :P (deci... sa ma gandesc.. ce sa iau de pe ea.... farurile.. DVD-ul... tunu de bas... hmm... ma mai gandesc) ;)

Modificat de Obsy
Link către comentariu

@Ccristi urmatoru lucru de care ma ocup e de bandouri!iar cu motanu(Sylvester) ;) si cu tweety o sa gasesc eu o idee pe viitorul apropiat ;)

@obsy :D tu esti maestru .... asa ca no comment iti dau cat imi ceri...plus ceva deasupra pentru deranj :P

va multumesc pentru aprecieri :huh:

Link către comentariu

Abia astept si eu sa vina caldura si sa scapam de mizeria asta de afara :( pana una alta ....maestre in fotografii si multe altele :offtopic: imi dai si mie accept pe yahoo? :rolleyes:

Link către comentariu

Am vazut-o si eu duminica. Tremuri fara sa vrei daca stai in ea (cu volumul la maxim) :()

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Arata chiar bine masina dar am cateva sugestii:

1. Da jos pe sylvester si pe tweety

2.Pune autcolant si pe plafon ca pe capota sau da-l jos pe cel de pe capota

3. vopseste-i bandourile in culoarea caroseriei si eventual daca te incumeti sa dai jos manerele cromate de la usi vopseste-le si pe alea.

In rest ce sa mai zic masina arata foarte bine, modificari mici dar de efect, ar mai merge niste jante aftermarket pe 16 cu ceva negru si fata polishata sau negre cu buza cromata.

Link către comentariu

Multumesc pentru sugestii Auras bandourile ma ocup de ele imediat...de jante....hmm..nu dispun deocamdata de bani pentru proiectu asta..poate mai incolo,dar imi poate spune cineva sigur 100% as vrea sa-mi pun autocolant si pe plafon si pe porbagaj si as vrea sa stiu trebuie vorbit la RAR sau trebuie trecut in certificatul de inmatriculare?Recent miam schimbat certificatul...ca doar suntem EUROPENI :) As dori un raspuns sigur la intrebarea asta.Multumesc

Modificat de Ovidiu007
Link către comentariu

Frumoasa masina :D. Sora cu a mea...! Obsy nu cred ca un autocolant pe plafon creste temperatura, mai ales la interior tinand cont ca deasupa capului nu ai direct tabla :D. Personal te-as sfatui sa-l faci (l-am facut si eu) si zilele astea o sa pun o poza poate o sa te ajute sa iei o decizie, dar oricum cred ca se va completa mai bine decat in faza care este acum...doar cu capota colantata

Link către comentariu

Multumesc de complimente Circoloco si chiar m-ar ajuta o poza sa imi dau seama cum s-ar vedea.Tu pe porbagaj ai pus autocolant sau doar pe capota si cupola?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoasa borisca, imi plac stopurile si farurile, cu ocazia asta am vazut cum i-ar sta si la a mea cu astfel de dotari ulterioare, in rest sunt gemene... :)

Cat te-au costat stopurile?

Modificat de Kicker
Link către comentariu

Stoputile m-au costat 800 ron.Sunt cumparate de pe un site.Daca mai ai nevoie de informatii iti stau la dispozitie :)

Link către comentariu

Revin cu un mic up-date la modificari ulterioare :

- filtru de aer sport K&N

- schimbat lumini numar(spate),lumina porbagaj si luminile la parasolar

Urmeaza in cel mai scurt timp

- un nou set de jante aliaj

- alarma

- vopsit bandourile in culoarea caroseriei

revin cu poze in cel mai scurt timp :Driver:

Modificat de Ovidiu007
Link către comentariu

parerea mea fai si spoilarele in cul masini zici ca e geamana cu a mea :() daca zona acoperita nu depastea 50% nu trebuie sa treci nimik :D iti pun o poza cu a mea sa iti faci idee cum vine cu spoilerele si bandouriile vopsite , eu zic si manerele ! am avut si eu nichel:P

post-10242-1235387218_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumos se vede si f buna ideea si cu fusta fata si spate vopsita.Dar daca le vopsesc astea nu ar trebui sa vopsesc si grilele din bara din fata?sau pe alea sa le las asa negre?

Multumesc Ady de complimente :icon_thumleft: :mop:

Modificat de Ovidiu007
Link către comentariu
Foarte frumos se vede si f buna ideea si cu fusta fata si spate vopsita.Dar daca le vopsesc astea nu ar trebui sa vopsesc si grilele din bara din fata?sau pe alea sa le las asa negre?

Multumesc Ady de complimente :) :)

eu zic ca dau urat ;)prea mult grii dupa! uite din fata sa vezi cu griilele negre ;)

post-10242-1235396015_thumb.jpg

Link către comentariu

eu as renunta la ''bora'' si 1.6,un clean look ar sta altfel

frumoasa foc masina

drum intins multi km :)

Link către comentariu

@ag88yun super tare arata asa.imi place masina ta la nebunie cum e intretinuta si cum arata :D! @tibi multumesc si mam gandit si eu la asta dar mam gandit sa umplu si locul pentru numar si sa fac porbagaju clean tot!Oare sar merita? :)

Link către comentariu

eu zic ca te coplici sa pui sudura acolo ca sa ii faci un fund gen logan plus ca mai implika si vopsit etc ia o surubelnitza si cu mare grija alea se scot , tias arata cum da un fund cleen dar iti poluez cu pozelel mele :)) daca vrei sa mai schimbam sfaturi ideei intra pe id meu yvan_yonut_86

Link către comentariu

Obsy ms ca miai amintit ;)

Deci revin la up-date-ul de modificari ulterioare :

- Semnalizari laterale negre pe led

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!