Jump to content

my car

shaliciu

Postare recomandată

Golf v 4MOTION

-1.9 TDI 140 CP

-6 TREPTE

-PILOT

-COMP BORD

-SENZORI LUMINI+PLOAIE

-PARCTRONIC

-JANTE PE 16

SI CATEVA MODIFICARI.

Ce parere aveti?

post-39278-1233779673_thumb.jpg

post-39278-1233779700_thumb.jpg

post-39278-1233779753_thumb.jpg

post-39278-1233779793_thumb.jpg

post-39278-1233779864_thumb.jpg

Link către comentariu

Buna masina! Nu imi plac oglinzile, dar imi plac pleoapele, fiecare cu preferinta lui. Cred ca este remapata, nu? Poate ar merge stopuri cu leduri, dar in general este o "negresa" frumoasa. Da-ne mai multe detalii: cand ai luat-o, daca ai luat-o de noua, km., un pret si cum ti se pare 4motion. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Link către comentariu

Frumoasa si seamana cu a mea :)) , doar ca are ceva mai multi caluti si mai e si 4x4, ce sa mai ideala din punct de vedere al tractiunii.

Referitor la capacele de la oglinzi cromate si eu imi cumparasem-vezi poze in semnatura la masina mea pe la inceput, dar dupa ce am intrebat pe forum daca sa le pun sau nu, marea majoritate a zis sa nu le pun ca nu mai aveam si alte elemente cromate si nu da bine si le-am vandut unui baiat cu Sharan rosu de la Focsani.

Intrebarea care ma nelinisteste pe mine este cum ai facut emblema neagra ca vreau si eu sa o fac, da impresia ca masina e mai agresiva ca azi am intrebat la un service vopsitorie si mi-a zis ca mi-o face dar nu tine vopseaua pe ea si am de gand sa o foliez.

Aceeasi intrebare si refritor la stopuri sunt vopsite sau foliate, cat a costat sa le faci asa si la fel daca poti sa spui un pret si pentru emblema fata.

Personal i-as schimba jantele Oem cu unele aftermarket cu ceva negru si fata polishata si ar da bine si o folie 50% transparenta nu perdelute dintr-alea.

Link către comentariu
Golf v 4MOTION

-1.9 TDI 140 CP

-6 TREPTE

-PILOT

-COMP BORD

-SENZORI LUMINI+PLOAIE

-PARCTRONIC

-JANTE PE 16

SI CATEVA MODIFICARI.

Ce parere aveti?

Am cumparat-o la 106000 km, si cand a ajuns la mine i-am schimbat distributia si revizia.

Acum are 112.000 km.

Cat despre 4MOTION ce sa zic: E SUPER TARE FRATE.

Emblema si stopurile sunt foliate cu folie speciala pentru triple. Am gasit in Iasi si costa 5 lei noi metru liniar.

cat despre jante sunt originale de Vw, le-am luat de pe Vw jetta.

Am cumparat-o la 106000 km, si cand a ajuns la mine i-am schimbat distributia si revizia.

Acum are 112.000 km.

Cat despre 4MOTION ce sa zic: E SUPER TARE FRATE.

Emblema si stopurile sunt foliate cu folie speciala pentru triple. Am gasit in Iasi si costa 5 lei noi metru liniar.

cat despre jante sunt originale de Vw, le-am luat de pe Vw jetta.

Pretul cu care am achizitionat-o nu pot sa-l spun deoarece ma ocup cu adus masini din afara dar eu vreau pe ea 12450 euro usor neg

Link către comentariu

Mi se pare foarte cunoscuta masina.De unde ai cumparat-o?Sa ai grija de ea si poate ii pui niste folii ca sa fie negru "complet".Numai bine

Link către comentariu

Masina e adusa de mine din Franta. Am spus mai sus ca ma ocup cu masini......

Link către comentariu
Pretul cu care am achizitionat-o nu pot sa-l spun deoarece ma ocup cu adus masini din afara dar eu vreau pe ea 12450 euro usor neg

Daca vrei sa o vinzi trebuie sa deschizi un topic la vanzari masini.

Link către comentariu
Daca vrei sa o vinzi trebuie sa deschizi un topic la vanzari masini.

pai tot incerc sa deschid un topic dar nu reusesc

Link către comentariu

Sa stapanesti mult si bine Golful si sa ai grija de el. Ii dau dreptate lui Auras si iti recomand si eu folia ca inlocuitor al "perdelutei" (cand deschizi portbagajul nu ti se pare ciudat ca nu se strange). Un alt sfat ar fi sa renunti si la "protectiile" din spatele cauciucurilor carora le cunosc utilitatea dar pentru mine dau impresia de masina inalta gen microbuz, camion. Pleoapele imi plac foarte mult iar oglinzile ar merge mult mai bine cu inca ceva cromat. Cel mai bine ar fi sa pui si pe manere capace cromate dar atat; dupaia sa nu fie prea incarcat. Sper sa iti fie de folos postul meu si sa o imbunatatesti dupa cum iti place tie pentru ca asta este cel mai important (noi doar ne dam cu parerea) :lol:

PS: nu cred ca poti posta in aria de vanzari pentru ca inca nu esti "Membru" si din cate stiu regulamentul interzice inregistrarea unei persoane care are scopul doar de a vinde ceva. Oricum eu as pastra masina mai ales pentru motor :) Succes in ceea ce ti-ai propus cu ea

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

nu vreau sa o vand neaparat dar daca se intampla asta e.

P.S. Nu vreau sa fiu membru doar pentru a vinde ceva,

Link către comentariu

Am o mare rugaminte la tine sa imi spui de unde ai luat folia respectiva din Iasi ca vreau sa trimit pe cineva sa imi ia si mie 2m daca tot e asa de ieftina. (ma intereseza adresa mai exacta sau denumirea magazinului de la care ai luat-o). Referitor la montajul ei cum e se monteaza greu?

Link către comentariu

Nu se pune greu, tre sa folosesti feonul de par pentru a o putea intinde pe tripla.

Cat despre adresa iti spun mai tarziu ca sa ti-o spun exact.

Link către comentariu

Pe strada Sf Andrei cum mergi dinspre Petrom spre str. Palat pe stanga ai sa vezi o firma TOTAL SIGN , ei se ocupa de folii si tot ce vrei.

Link către comentariu
Pe strada Sf Andrei cum mergi dinspre Petrom spre str. Palat pe stanga ai sa vezi o firma TOTAL SIGN , ei se ocupa de folii si tot ce vrei.

da ce faci sitzane?

Link către comentariu

arata bine sa o stapanesti sanatos numai ca trebuie sa ii scoti capacele alea de la oglinzi ca nu au nici o treaba cu masina

PS incearca sa renunti la cuvinte de genu sth stz sz etc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!