Jump to content

Seat Toledo la 12500 E

George Burciu
 Share

Postare recomandată

Salut.

De curand mi-am vandut golful si acum vreau sa fac leasing la o masina.

Am gasit un Seat Toledo din 2008 cu 13000 km la pretul de 12500 E(cu tot cu TVA).

Ca echipare este Reference iar motorizare 1,9 TDI 105 HP.Masina arata bine cu carte service etc. fara vici ascunse.

Merita sa ma inham la un leasing pe 5 ani la aceasta masina si la acest pret?

Nu am avut pana acum Seat si nici nu stiu pe cineva cu acest tip de masina.

Am avut Audi A3 si Golf 5 si am fost de ambele super multumit.

Cu multumiri astept parerile voastre.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se muta la "New Leon/ New Toledo/ Altea".

E vorba despre noul Toledo.

Link către comentariu

multumesc pentru mutarea topicului.

maine ma duc cu actele la firma de leasing.

Sper sa fie totul ok.

Link către comentariu

eu zic ca-i bun pretul.

a mea m-a costat 10 000 in mai 2008.si este benzina.

depinde si ce dotari mai are pe langa echiparea de baza.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Intre timp am luat masina, am si facut cam 600 km cu ea.

Impresie buna in general.Despre masina...despre locul de unde am luat-o(Weltauto) nu as mai cumpara si a doua oara.

Probleme pana acum(daca e normal sa fie la 12000 km) am avut cu jantele(sunt din otel)si au fost strambe destul de rau.Am fost cu ele le-am indreptat dar parca tot nu merge masina ok.Acum o sa trebuiasca sa caut niste jante(numai chef de investii nu aveam acum).Dar ce sa ii faci asa e daca iei o masina de la un parc auto specializat si serios (credeam eu) cu increderea ca totul e ok.Alte mici chestii:cativa greierasi care fac concerte prin masina,mi se pare mult mai rigida si zgomotoasa la suspensii decat golful 5 care l-am avut inainte.

Sa ne auzim de bine si mi se pare ca suntem cam putini pe forumul asta cu Seat.

Link către comentariu

... fara vici ascunse.

De ce nu te-ai "urcat" pe ei?

Faza cu jantele super strambe m-i se pare naspa rau. Puteai sa le ceri sa t-i le schimbe.

Pacat.

Cred ca daca mergeai la dealerii SEAT puteai sa scoti o oferta mult mai buna decat asta.

Imi pare rau ca nu am intrat mai devreme sa-ti dau acest sfat.

Si greierasii sunt cam devreme. Eu am doar 11K si nici vorba de ei. Am un prieten are pe un LEON 75K si la fel.

Weltauto ... tu sti.

Oricum, felicitari pentru alegere. :P

Modificat de Florin&David
Link către comentariu

Problema cu greierasii e relativa, nu depinde doar de numarul de km, ci si de modul in care a fost condusa masina respectiva. Avand in vedere ca masina lui George Burciu avea jantele strambe desi avea doar 12.000 km ne cam facem o idee despre cat de putine gropi a evitat fostul sofer al masinii. De aici si greierasii, plasticele se misca si se desfac din suruburi. Daca aveti rabdare si ceva indemanare, va recomand sa strangeti suruburile care tin plasticele prin interior, mai ales la nivelul bordului si a consolei centrale.

Link către comentariu

si eu cred ca greierasii apar mai repede in functie de ce fel a fost condusa masina

eu am 75k si nu prea am greierasi.am avut grija la gropi,totusi.

sper sa nu fi dezamagit ca te-am incurajat sa iei masina,insa eu totusi cred ca ai facut o alegere buna.

Link către comentariu

Nu te speria de aparitia greierasilor, la masina mea au aparut mult mai devreme (remediata problema in service, curatare chedere, strans balamale si alte tampeni pe care ei le cunosc foarte bine), de vina sunt drumurile proaste si praful.

Treaba cu jantele strambe nu mi se pare OK (masina mea a venit din fabrica cu jante de aliaj si se prezinta in perfecta stare), trebuia sa faci un test inainte de a cumpara masina, dar probabil ai gandit ca o cumperi de la niste oameni seriosi (apropo nu se lauda ei ca efectueaza inspectii tehnice si remediaza defectiunile tehnice constatate inainte de a scoate masina la vanzare?).

Nu ti-au dat nici un fel de garantie(pe langa garantia acordata de fabrica, dupa cate inteleg masina este fabricata in 2008, eu auzisem de ceva, parca 6 luni sau un an)?

Oricum, cu sau fara garantie eu unul as merge la ei, dar cu tupeu ca altfel nici nu te vor baga in seama.

In alta ordine de idei nu trebuie sa dezarmezi vei mai avea si alte probleme (eu am trecut prin probleme mai enervante ca ale tale) dar in general masina e OK.

Toate cele bune.

Link către comentariu

Nu sunt probleme in general masina se comporta bina.Am cumparat alte jante dar am impresia ca nu este ceva ok.Poate nu sunt eu obisnuit cu Seat-ul am avut un Golf 5 un Audi A3 o Toyo Corolla inainte si erau parca mai inchegate masinile.Toledo parca e mult mai rigida imi rupe spatele la fiecare gropita si are suspensiile foarte zgomotoase.

In continuare am impresia ca volanul are un feedback mult prea pronuntat adica simt in el fiecare denivelare a drumului etc.In afara de asta sunt foarte multumit,imi place masina,curand o sa imi vina si un bebe si sunt incantat de porbagajul imens al masinii,motorul il stiam de pe A3 si Golf 5 si sunt foarte multumit de el.

O sa vad cum se comporta masina si la viteza mai mare pentru ca nu am avut inca ocazia cu jantele noi(cu jantele vechi la 120-130 tremura volanul).

Link către comentariu

Tremuratul in volan la viteze relativ mari cred ca se datoreaza faptului ca jantele nu sunt echilibrate.eu am avut problema asta la vechea masina(bora) care avea jante tot pe 16,si dupa ce am facut echilibrarea s-a rezolvat

cat despre feedback-ul volanului,eu cred ca nu esti inca obisnuit cu masina.ambele masini care le-ai avut anterior sunt mult mai joase decat toledo si poate de asta ti se pare ca simti orice groapa in volan.

Link către comentariu

Daca nu ai facut-o verifica si presiunea in pneuri sa fie ca cea indicata de producator.

"Tremuriciul" e din neechilibrarea jantelor.

Link către comentariu

George Burciu

jantele sunt echilibrate.

Le-am cumparat noi si cand au fost montate au fost si echilibrate.

O sa ma duc maine sa fac o geometrie computerizata a rotilor.Sper dupa aceea sa fie ok.oricum tremuratul apare dupa 130-140 mai jos nu se intampla.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!