Jump to content

Golfulica

Bogdan Moraru

Postare recomandată

Sa speram ca s-a spart ghinionul masinii tale. Sa o stapanesti sanatos. Bafta!

Link către comentariu
Bogdan Moraru

Masinuta are o gaura in geam de cand am bagat-o in tara, in parbriz adica si nu a plecat si geamul asta poc. Am reusit sa dau geamul jos si sa pun altul cu ajutorul telefonic al lui Dan (Bancarul) caruia ii multumesc pe aceasta cale.

Foarte buna folia care a reusit sa tina geamul intr-o bucata, rezultatul eliminarii foliei il puteti vedea mai jos. Urmeaza ca maine la prima ora sa aspir cioburile ramase prin usa.

post-22182-1270581005_thumb.jpg

post-22182-1270581005_thumb.jpg

Link către comentariu

Dupa cat timp de cand ai pus folia s`a intamplat ?Intreb ptr. ca daca s-a intamplat imediat dupa ce ai pus folia , montatorul ar trebui sa-ti plateasca paguba.Nu a fost montat corect.

Modificat de rebelkid
Link către comentariu

fara sa par ironic,dar cioburile aduc noroc(zic sa pui la loto)

imi place ce modificari ai adus masinii,exceptand ''tribalul''

km cat mai multi

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Tibi, tribalul este dat jos de ceva vreme :wub: Multumesc de aprecieri. Poate treci o fuga pe la Campina intr-o duminica :cool:

@Rebelkid, folia a fost pusa cu aproape 1 an inainte. Am gasit si explicatia geamului crapat dupa ceva timp navigand pe internet si citind cateva situatii asemanatoare. Se pare ca, atunci cand doamna si-a aprins o tigara foarte aproape de geam, acesta a reactionat din cauza temperaturii exterioare, interioare si a apei care era pe el. (E multa fizica aici) Ideea este ca a crapat, l-am schimbat

Numai bine!

Link către comentariu

Eh si uite ca a venit iepurasul cu jumatate de cadou in dinti. Pentru a putea beneficia de cadou 100% cateva pregatiri au trebuit facute.

Pasul 1: Demontarea totala a sistemului audio care a fost instalat mai sus.

Pasul 2: Remontarea acestuia cu alte fire, trase prin alte locuri si izolate incluziv cu aluminiu la intersectiile dintre acestea

Pasul 3: Adaugarea de material insonorizant in usi si in prgabaj (Urmeaza mai mult...Dynamat)

Pasul 4: Montarea noului Subwoofer de la Hifonics

Pasul 5: Este mai complicat, realizand ca am un amplificator foarte slab pentru acest difuzor. Colegii din Campina stiu ce am avut inainte, deci daca ampliful e slab...e grav. In aceste conditii urmeaza instalarea unui nou amplificator saptamana viitoare.

Sistemul acum este compus din urmatoarele componente:

1: Casetofon Alpine 9882Ri

2: 4 X Difuzoare Hifonics Zeus de 125W RMS fiecare

3. Amplificator Crunch P1400.4 175W RMS pe fiecare canal

4. Subwoofer Hifonics Atlas 500W RMS Bandpass

5. Condensator SAL 1F 20DCV

6. 3X Kit Instalare Hifonics 10mm (Urmeaza 1 kit de 35 sau 40 la venirea statiei)

7. 1 X Insonorizare

8. Statia care soseste saptamana viitoare

+ restul vetelinelor, dublu adezivelor s.a.m.d

Personal ma declar multumit temporar de acest sistem ales destul de greu. Incerc sa elimin orice zbarnaiala fasaiala zgomot de fond care apare, pentru o auditie de exceptie. Mai este mult de lucrat, dar in limita bugetului, Golfulica sta foarte bine la acest capitol.

Numai Bine!

:icon_thumright:

In continuare poze....

In continuare poze....

post-22182-1272128517_thumb.jpg

post-22182-1272128522_thumb.jpg

post-22182-1272128527_thumb.jpg

post-22182-1272128537_thumb.jpg

post-22182-1272128560_thumb.jpg

post-22182-1272128569_thumb.jpg

post-22182-1272128576_thumb.jpg

post-22182-1272128680_thumb.jpg

post-22182-1272128694_thumb.jpg

post-22182-1272128701_thumb.jpg

post-22182-1272128709_thumb.jpg

post-22182-1272128714_thumb.jpg

post-22182-1272128809_thumb.jpg

Modificat de Bogdan Moraru
Link către comentariu

Si varianta aproape finala.

Urmeaza inca un Kit Dynamat Extreme Bulk Pack (Este maaare nevoie)

post-22182-1272658397_thumb.jpg

Link către comentariu

salutare!

foarte frumoasa masinuta, sa o pastrezi cu la fel de mult bun gust :icon_thumright:

am o intrebare! la ce foloseste condensatorul? intreb pt ca vreau sa-mi achizitionez si eu o statie +woofer si nimeni nu a zis nimic de acest condensator!

Best regards!

Link către comentariu
Bogdan Moraru

Salutare,

Peste o anumita putere, condensatorul preia socurile electrice de pe fir. Iti salveaza atat bateria cat si alternatorul.

Daca ai alte probleme te pot sfatui. PM sau id de mess din profil.

Numai bine

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Bogdan Moraru

Masinuta a primit ieri DogBone Powerflex, schimbarile sunt notabile, sesizabile si am ramas placut impresionat de ce poate face o bucsa poliuretanica :D

Revenim cu pozele bucsilor. Cele Vechi erau...Praf

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Bogdan Moraru

Golfulica intra la vanzare pentru o anumita perioada de timp :blink:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 11 months later...
Bogdan Moraru

Dupa mai multe dezbateri, idei, pareri, situatii, masina intra la vanzare si va ramane la vanzare pana cand isi va gasi noul proprietar. Exista topic in aria vanzari cu explicatii si motivul pentru care intra la vanzare.

Numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!