Jump to content

Probleme tapiserie Ibiza

guvidu
 Share

Postare recomandată

Am deschis acest topic sa va intreb daca si voi aveti aceasta problema.

Masina in cauza e o Ibiza 2006. Problema este ca daca imi pica chiar si o picatura de apa pe scaune raman patate.

La fel si fatzele de usi (partea unde e material textil), daca le deschid putin cand ma dau jos din masina si afara ploua raman patate de la stropii de ploaie.

La fel patiti si voi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La fel e si la mine, se pateaza imediat. X-ecutor radea de mine la un moment dat, curatam tapiteria la orice pata, pana cand am descoperit ca deja tapiteria sezutului de la scaunul soferului s-a decolorat putin. Cred ca nu avem ce face, Ibiza mea e Reference, ca si multe altele de pe forum. Probabil stylance sau sport au tapiterii de calitate mai buna.

Link către comentariu

Eu am cumparat un spray din ala cu spuma special pt suprafetze textile, si functioneaza, adica scoate petele lasate de apa, dar devine enervant sa stai toata ziua sa cureti tapiseria.

Link către comentariu

Exact asta faceam si eu, foloseam un produs de la Mafra.

Link către comentariu

Mă alătur şi eu, cu aceeaşi problemă. Am o culoare faină la tapiserie, bleu

Modificat de uglyjamal
Link către comentariu

Si eu am avut patata bancheta din spate cu zeama de branza, la spalatorie mi s-a dat cu biocarpet si arata normal dupa ce s-a uscat. Acum cateva luni tot pe bancheta din spate s-a scurs o sticla cu energizant care n-a mai iesit cu biocarpet. Drept urmare am dat jos tapiseria si i-am dat-o maica-mii sa o spele cu masina, am observat ca in partea de jos se mai vedea pata de la branza. A iesit ca noua. Prima data e ceva mai dificil de demontat si pus la loc dar acum deja cred ca in 3-4 minute as scoate-o. Se aseaza perfect ca la inceput daca sunteti atenti. Insa nu cred ca vrea cineva sa devina un obicei sa le demonteze. Eu am desfacut iarna si m-au trecut toate apele, n-as vrea sa incerc vara. Cel mai bine e sa prevenim dar de acum cand se murdareste rau eu prefer s-o spal la masina.

PS: si la a mea e tot referance si cand se uda se observa pete dar dupa ce se usuca dispar. Cand e uda evit sa ating tapiseria.

Modificat de GildedBullet
Link către comentariu

uglyjamal, foarte interesant linkul pus de tine. Am descoperit multe modificari care se pot face si la ibiza, desi linkul e cu modificari de la polo.

Link către comentariu

Eu mă inspir din manualele de service Fabia şi Golf. Nu e mare diferenţă, ce merge la Ibiza/ Cordoba va merge la Polo şi la Fabia.

Modificat de uglyjamal
Link către comentariu

Comparand interiorul masinii mele cu cel al unui Polo Confortline, mi-am dat seama ca tapiteria e singurul lucru care are o calitate mai buna. In rest, plasticul de pe bord si panoul usilor e la fel de tare. Am vazut in schimb si Polo Trendline, si tapiteria e la fel de proasta. Trebuie sa acceptam ca Ibiza e o masina ieftina, in care nu aveau cum sa puna materiale de calitate.

Link către comentariu

Cand s-a lansat modelul de echipare referance (sotia mea il are) venea in 2005 pe ibiza cu tapiserie neagra. Si acum dupa 3 ani tapiseria in masina sotiei arata ca noua, bine are si numai 27.000 de km dar a mers cu masina in fiecare zi la servici (nu a stat).

Eu am nimerit printre ultimele ibize cu varianta de echipare Stella care a venit cu tapiserie gri.... ma regasesc in totalitate in descrierea facuta de guvidu in primul post. Absolut orice lichid pateaza...

La un moment dat am incercat cam tot ce avea Cristi prin portgajul lui pt curatat (belive me it's a freaking lot :huh:) iar rezultatele au fost doar pe termen scurt. Cam dupa 1 sapt se pata parca si mai rau.

Mi-am propus sa o duc la un detailing de interior profesional vreau sa o fac ca noua :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pe mine ma supara cel mai rau picaturile de ploaie cazute pe tapiteria usilor, asta din cauza fumatului :lol: intr-adevar e foarte "inervanta" culoare gri de pe usi, eeee asta e, cu multa grija si produse de curatat cred ca putem rezolva probemele noastre :P

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Am deschis acest topic sa va intreb daca si voi aveti aceasta problema.

Masina in cauza e o Ibiza 2006. Problema este ca daca imi pica chiar si o picatura de apa pe scaune raman patate.

La fel si fatzele de usi (partea unde e material textil), daca le deschid putin cand ma dau jos din masina si afara ploua raman patate de la stropii de ploaie.

La fel patiti si voi?

Pune piele pe scaune

post-41424-1235590396_thumb.jpg

Link către comentariu

Si la mine aceeasi problema; apar petele ca ciupercile dupa ploaie desi se intreba Cristi daca la Stylance e mai bine, deloc. :)

Link către comentariu

Toma Aurelian

:offtopic:... scaunele de pe varianta referance sunt extrem de proaste incepand de la burete pana la material... eu am scaunul de la sofer deja stricat dupa 60000km... trebuie retapitata toata masina... ;) inca caut materiale care sa imi placa...voi stiti vreun magazin specializat de unde pot face comanda si de udne pot afla niste preturi...?? (nu vreau piele si sunt din ct :P )

Link către comentariu

Eu am găsit tot pe net o firmă, Autotex

Modificat de uglyjamal
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!