Jump to content

Masina mea

~Aurelian~

Postare recomandată

Si o poză cu noua antenuta sa nu mai am " masina teleghidata " , vorba unui prieten :).

Pareri ? Sa o las argintie , sa o vopsesc in negru sau sa o dau jos ? :)

post-27958-1264953889_thumb.jpg

Modificat de aurelian08
Link către comentariu
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ~Aurelian~

40

• steffan

8

• Zoly-VW

6

• h3llboy

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina si bine intretinuta!

Imi poti spune de unde ai luat-o si cat ai dat pe antena?

Link către comentariu

Upgrade la masina :banghead: :

1. Incalzire in scaune

2. Antena sport nu antena de " masina teleghidata " :tomato:

3. Stiker vwforum

Cateva poze cu modificarile facute si poze cu masinile care au speriat Reghinul :))

post-27958-1265459715_thumb.jpg

post-27958-1265459788_thumb.jpg

post-27958-1265459835_thumb.jpg

post-27958-1265459881_thumb.jpg

post-27958-1265459925_thumb.jpg

post-27958-1265459967_thumb.jpg

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

Frumoase masina si modificariile aduse , poate ma ajuti si pe mine cand o sa am drum prin Reghin cu ceva modificari avand tot bora , cat mai multi km , ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Masinuta a primit un set nou de presuri din cauciuc vw . S-a schimbat look-ul interior :)

Modificat de aurelian08
Link către comentariu
  • 4 months later...

Saptamana asta am montat un scut motor de metal . Altfel imi bate inima cand merg pe drumuri accidentate :huh: .

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Da , am gasit o statie in Germania la bani putini cu ceva defecte . Am adus-o si spre norocul meu problema a fost doar un fir dezlipit in mufa de la microfon si ceva lipituri de refacut. Am achizitionat o antena mai mare ca cea originala avea doar 30 cm si acum o folosesc . Imi place ca e mica si o pot monta/demonta in mai putin de 1 minut .

Link către comentariu

Unde o montezi? Eu o tin intre consola si scaunul din dreapta, dar nu prea imi place.

Poate pui si o poza cu ea. ;)

Multumesc.

Toate bune!

ps: imi place incalzirea in scaune

Modificat de steffan
Link către comentariu

Eu am un Maxon CM-70, ca statie si o montez sub cotiera, control am nevoie de volum, care il am pe microfon, si antena de 160 cm o pozitionez pe plafon in mijlocul masinii, cablul venind pana la usa soferului, pe langa garnitura de cauciuc si tot asa. A fost o investitie de cam 500 de RON, dar nu regret nici un banut.

Link către comentariu

Cam asta este pozitia in care o tin cand merg la drum .

post-27958-0-85967600-1291047124_thumb.j

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

Felicitari pentru modificarile aduse, foarte frumos lucrate si ingenios.

Spor in continuare si drumuri bune (pe valea Gurghiului) :D

Link către comentariu

Mersi Ionut , acum imi dau seama cat de rezistente sunt aceste masini :) . Cu dacia mergeam la mecanic tot la doua luni sa mai repar ceva . De 2 ani de cand fac acest traseu cu masina asta nu am avut probleme deosebite .

Drumuri bune si tie

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

incalzirea scaunelor este OEM? Unde se afla cusaturile pe tapiterie, pe centru unde stai cu spatele si respectiv cu fundu pe dedesupt sunt si intarituri de sarma?

De unde ai cumparat kitul si cat a costat?

Link către comentariu

Butoanele sunt OEM , rezistentele AM , instalatia este facuta dupa schema originala . Butoane , mufe gasesti la dezmembrari , rezistente sunt si pe forum de vanzare iar cablaria o realizezi dupa schema electrica . Pret ? Depinde de cum gasesti componentele necesare .

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masina a primit amortizoare noi pe spate (Sacks) , iar azi urmeaza bucsele punte spate :) Doamne ajuta ca am inteles ca este mai nasol cu bucsele astea .

Link către comentariu
  • 4 months later...

Deoarece a fost cuminte masina a primit o maneta tempomat , totul merge ok , inclusiv martorul din bord .

Link către comentariu

bravo, si eu ma gandesc sa-mi achizitionez o statie, pentru ca din punctul meu de vedere nu viteza este cea care ucide, ci neglijenta. :rolleyes:

Cat iti consuma masina ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!