Jump to content

Masina mea

~Aurelian~

Postare recomandată

Sa-ti traiasca, acum 5-6 ani am mers si eu cu Bora prima data si m-am indragostit de TDI si am vrut sa-mi iau o Bora SH dar n-am gasit decat break si eu vroiam berlina, asa ca m-am pricopsit cu O2-ul "de nou" :)

my two cents despre xenon - pe faza lunga chiar nu are sens sa dai banii, faza lunga o pui doar cand esti singur pe sosea si mergi cu viteza mare - pe faza scurta ii vad sensul pentru ca confera o lumina puternica si uniforma - cred totusi ca kit-urile de xeonon after market sunt un pic deranjante pentru ceilalti, nu ma pricep la xenoane dar am vazut mai multe care poate nu erau montate/reglate bine

Link către comentariu
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ~Aurelian~

40

• steffan

8

• Zoly-VW

6

• h3llboy

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc pentru aprecieri . Am umblat 2 zile cu aceste faruri nereglate si intradevar primeam flash-uri . Dupa ce le-am reglat nu am mai primit flash-uri , de aceea mi-am luat faruri cu lupa pentru a nu deranja participantii la trafic .

Link către comentariu

Design-ul farurilor e super bengos, dar pata de lumina de pe zid e dubioasa, n-am mai vazut semicercuri de alea, dar oricum e mai bine decat faruri cu oglinda! Ce marca sunt farurile si cat au costat? Si io mi-as lua ceva cu lupe, dar am auzit o gramada de probleme la astea ieftine, sub 300 de Euro (prost facute, plastice nashpa, tremura lumina, se aburesc pe interior, nu fac pata de lumina cum trebuie etc), deci nu stiu ce sa fac..... :lol:

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Eu cu cele vechi nu mai puteam umbla ca imi era arsa oglinda din interior . Am gasit o varianta dar a fost dupa ce am comandat aceste faruri . Exista lupe care se pot pune in farurile originale . In fine , le-am luat pe acestea , sunt dectane , aduse din Germania si cu tot cu kit xenon au fost 900 ron .

Pata de lumina de pe zid e defapt pe usile de la garaj care se aflau la 20 - 30 cm fata de masina :salut:, probabil de aceea a iesit asa . Iti dai seama ca la pretul acesta nu te poti astepta la o calitate super asa ca le luam cum sunt si mai facem mici ajustari .

Probleme cu ele ? La service au putut sa mi le regleze OK , cu aparatul , nu a fost problema , au zis ca bat bine ( ceea ce se vede , noaptea nu mai am probleme cum aveam cu cele vechi ) . Lumina nu imi tremura , farul din dreapta mi-a aburit , l-am uscat , am pus silicon la imbinari si de atunci nu am mai avut probleme . La banii care i-am dat sunt multumit de ele .

E hotararea ta ce alegi , dar trebuie sa te astepti ca la bani putini asa sa fie si calitatea si s-ar putea sa ai ceva probleme pe care trebuie sa le rezolvi singur .

Bafta

Link către comentariu

Au fost comandate impreuna , bineinteles ca a trebuit sa le montez ulterior ,nu le-au montat ei .Sa vezi distractie cand mi s-a ars un balast ca a trebuit trimis in Germania pentru garantie , din acest motiv cand am vazut ca farul dreapta abureste l-am rezolvat eu fara sa-l mai trimit in garantie .

Modificat de aurelian08
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Doua modificari :) :

Leduri in deschiderea interioara a portierei .

Leduri in plafoniera .

post-27958-1263844595_thumb.jpg

post-27958-1263844672_thumb.jpg

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

Frumoase modificari , banuiesc ca plafoniera nu a fost usor de realizat:)

Arata superb , deschidere de portiere idee superbaa , si o inbunatatire exraordinar de frumoasa :) schimba mult ambientul masini .

Frumoasa lucrare , Felicitari :blink:

Link către comentariu

Da , am lucrat ceva la plafoniera . Multa rabdare , cunostinte de electro si se rezolva .

Link către comentariu

Frumos.

Leduri in deschiderea interioara a portierei ma intereseaza si pe mine. Poate discutam ceva pe viitor.

Drumuri bune!

Link către comentariu

Masinuta a mai primit un cd changer in portbagaj legat la cd playerul din bord asa ca rezulta o magazie de cd -uri cu 7 buc . :)

Doar benzina si drumuri bune sa fie . :icon_thumright:

Link către comentariu

Salutare ,

Ma bucur pentru noua ta modificare , ai facut o alegere superba..si in acels timp ai ceva mai unic ...adica cd player cu 7 cd uri :)

Bafta multa in continuare , si multi km fara probleme . :)

Link către comentariu

Mersi domnule pentru aprecieri si pentru ca ai inghetat cu mine sa demontam o " jumatate " de masina pentru a trage cablu din bord pana in portbagaj la magazie . :D

Link către comentariu

:offtopic: Nu ai de ce sa imi multumesti , cu cea mai mare placere, si orcand e nevoie de ajutor iti stau la dispozitie :D

Link către comentariu

Aurelian, ceva poze cu noile modificari, ne arati si noua?

Stima.

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Stefan promit ca fac maine poze , imi pare rau ca nu am facut poze cand jumate masina era desfacuta sa trag cablu . :) Am pus cassul sus , cd playerul la mijloc , iar jos este climatronicul . Arata bestial asa . Pana acum cd playerul era in locasul de sus . Prietenul meu Zoly a venit cu aceasta idee . Am sa fac poze si le pun sa vezi cum arata .

costi005 - cum de mai nimerit exact pe mine sa-ti postezi nelamuririle despre masina ta ?

Fara suparare sper ca un moderator sa stearga posturile tale deoarece nu au nici o treaba cu masina mea .

Link către comentariu

Cateva poze cu cd changerul montat in portbagaj si consola centrala cu modificarea facuta , cass beta sus , cd player la mijloc si jos climatronic .

post-27958-1264526550_thumb.jpg

post-27958-1264526618_thumb.jpg

post-27958-1264526690_thumb.jpg

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

Consola centala arata foarte bine. :P

Imi place si spatiul ales pentru magazie. Foarte ingenios.

Sa o folosesti cu placere.

Poate mai pui si ceva poze cu ledurile din deschiderea de la portiera. Ma intereseaza, si poate dupa ce se mai incalzeste afara iti fac o vizita. :)

Modificat de steffan
Link către comentariu

Mersi Stefan . Te astept cu placere . Poze incerc sa mai fac maine si pe ziua , sa vezi cam cum arata ledul acolo . Pe timp de noapte nu prea se vede in poza dar arata bestial .

Daca ajungi prin Reghin m-a rugat un prieten (Zoly-VW, forumist ) sa-l chem neaparat sa-ti vada masina ca ii place foarte mult :P .

Mai vorbim .

Link către comentariu

Superbe pozele :) au iesit bine , este o lucrare facuta superb .

Si eu am :) si sunt foarte multumit de cum a iesit , Steffan recomand cu multa incredere :)

Domnu felicitari pentru modifiacarile aduse mai nou :) :)

Link către comentariu

Super. Imi place. Arata foarte ingrijit lucrat. Asteptam sa se mai incalzeasca afara si vin pana la Reghin. Poate imi trimiti si cat ma costa si cat timp ar dura sa imi pui si mie leduri, doar asa ca sa imi fac un plan.

Zoly, cand vin la Reghin , ne intalnim la o cafea, pt ca si eu vreau sa iti vad masina. :icon_thumright:

Multa stima.

Link către comentariu

Buna,

Aurelian Scuze de :lol: , cand vine Steffan , poate mergem toti trei la cafea , si facem daca e vreme buna si o sedinta foto :(

Ce zici ??

Apropo iti multumesc enorm pentru tot ...

Tot respectul !

Respect :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!