Jump to content

Masina mea

~Aurelian~

Postare recomandată

MODEL : VW Bora Kombi, 1.6 16 V AZD 105 CP

DATA FABRICATIEI : 2002

Dotari

- 4 geamuri elecrice

- oglinzi electrice,incalzite,heliomate

- ESP,ABS,EPC

- 4 airbag

- jante aliaj

- cass original vw + Cd player

- cotiera spate

-trapa cu actionare electrica

- volan reglabil

- climatronic

- suport pahare

Adusa din Germania in iunie ( am schimbat distributia , pompa de apa, toate filtrele si uleiul) , am rulat aprox. 10.000 km pana acum.

Probleme aparute in acest timp:

- o bobina de inductie

- switch usa

In rest benzina si talpa . Astept pareri despre aceasta masina. Eu unul sunt multumit.

Modificat de aurelian08
Link către comentariu
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ~Aurelian~

40

• steffan

8

• Zoly-VW

6

• h3llboy

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asteptam si poze ca sa ne dam o parere "completa". Nu ne-ai spus cati km are!

Link către comentariu

Poze o sa pun cat de curand , in zilele astea . Am luat-o la 94.000 km , acum am aproape 104.000 .

Cat de curand vreau sa-i fac din nou schimburile (filtre + ulei)

Cateva poze , facute acum seara .

post-27958-1233246235_thumb.jpg

post-27958-1233246248_thumb.jpg

post-27958-1233246258_thumb.jpg

post-27958-1233246272_thumb.jpg

post-27958-1233246283_thumb.jpg

post-27958-1233246290_thumb.jpg

post-27958-1233246296_thumb.jpg

Link către comentariu

La ce te referi sa fie mic motoru? Din cate vad ai acelasi motor pe golful tau. :D

La cat folosesc eu masina cred ca imi este suficient , iar taxele si impozitele sunt mai mici iar in viitor cine stie ce taxe de poluare se vor mai baga in impozit , deocamdata am euro 4 pe aceasta masina deci sunt multumit.

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

aurelian08, Bora e in interior, la fel de lata ca si Golf, sau e mai lata? Exista si alte diferente ca interior, sau e un fel de Golf Variant cu alta fata?

Link către comentariu

Nu ma pricep la masini dar dupa cate am vazut eu cred ca seamana foarte mult cu golful IV . Au facut ceva modificari si i-au schimbat numele.

Cand m-am hotarat sa iau masina ma gandeam la golf IV dar a aparut oferta asta si am luat-o pe aceasta .

Link către comentariu

Frumoasa :P cateva critici constructive am sa fac, sper sa nu te superi pe mine: da jos husele la scaune si suportul acela de telefon de pe consola centrala ca nu prea se impaca cu restul gadgeturilor OEM ce sunt acolo. Motorul e suficient de "mare" daca stii sa-l exploatezi, nu te va lasa la greu.

sa aveti grija unul de altul :))

Modificat de h3llboy
Link către comentariu

Nu ma supar . Astept orice critici constructive pentru a face ca masina aceasta sa arate bine si sa functioneze bine ca de aceea am schimbat dacia pe care am avut-o cu un vw.

Link către comentariu

Salut.Frumoasa masina.Imi place mult la ea bordul si volanul,cit despre motor cred ca e destul de ok...ca si al meu dealtfel,dar care cu un filtru sport si o alta evacuare ar fi si mai si.Sa ai parte de multi km. fara probleme.

Link către comentariu

poti sa pui o poza cu gurile de aer inchise?

vreau sa vad care model este, am inteles ca cele de bora sunt cele mai frumoase

Link către comentariu

Gurile de ventilatie sunt la fel ca la passat b5, b5.5. Sunt faine doar ca au tedinta sa se rupa clemele ce le sustin si sa ramana blocate. La fosta masina am patit asa (am mai vazut si la altele), s-a rupt o lamea in pozitia deschis si cand inchideam gura se vedea urat, parca era stirba. :( Ai grija, nu te juca prea mult cu ele sa nu patesti ca mine.

In rest ce sa-ti spun, sa te poarte sanatos fara incidente si ai grija de ea ca e o masina frumoasa :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Alte modificari facute:

Am reusit sa activez functia range si aprinderea acelor din ceasuri odata cu punerea contactului.

Blocarea usilor la 20 km la ora si deschiderea lor la scoaterea cheii din contact.

Link către comentariu

Blocarea usilor dupa 20 de km/h si deblocarea lor la scoaterea cheii din contact o sa ajunga sa te enerveze dupa o perioada. Zgomotul facut de inchidere e foarte stresant. Mai ales ca probabil o sa circuli si in oras mai opresti la un semafor, mai o trecere de pietoni si scazi viteza sub 20 de km/h. Dupa ce treci peste acea viteza din nou, desi usile sunt incuiate inchiderea va primi un impuls din nou, si iar zgomot stresant, eu ma si speriam cateodata, am renuntat la ea dezactivand-o :offtopic:

In rest...bafta cu masina :study:

Link către comentariu

Deocamdata nu ma deranjeaza , probabil si din cauza ca la mine chiar daca scad sub 20 km la ora si pe urma trec de aceasta viteza nu se mai intampla nimic , inchiderea nu suna , nu primeste nici un impuls. Asa este la mine .

Astazi am probat cresterea volumului sunetului de la casetofon in functie de viteza pe care o am , mi se pare OK .

In wekeend daca am timp mai am de testat vreo 4-5 optiuni sa vad cum sunt.

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

Nu am mai auzit asta la nimeni sa se mai inchida odata daca iar scad sub 20, la tine era o problema ....

Frumoasa masinuta si motorul ala are si el 100 si ceva d ecai deci nu e mic.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Cateva poze cu noile faruri :( . Deocamdata nu sunt reglate dar luni le rezolv .

post-27958-1249191454_thumb.jpg

post-27958-1249191462_thumb.jpg

post-27958-1249191469_thumb.jpg

post-27958-1249191478_thumb.jpg

post-27958-1249191485_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Cateva schimbari la ambianta. ( in poze da spre albastru dar in realitate lumina este alba).

post-27958-1251808225_thumb.jpg

post-27958-1251808239_thumb.jpg

post-27958-1251808441_thumb.jpg

post-27958-1251808485_thumb.jpg

post-27958-1251809186_thumb.jpg

post-27958-1251809201_thumb.jpg

post-27958-1251809214_thumb.jpg

Modificat de aurelian08
Link către comentariu
  • 2 months later...

Mersi pentru aprecieri . Am facut acum doua poze pe care le postez . Pe faza scurta am xenon 6000k iar pe faza lunga sunt halogene . Faza lunga o folosesc rar ca imi ajung xenoanele. In cele 2 saptamani pana sa fac modificarea sa nu se mai stinga faza scurta cand dadeam lunga m-am obisnuit sa nu mai comut exact din aceasta cauza . E foarte nasol sa treci de la xenon la halogen :rolleyes: Atunci m-am obisnuit cu faza scurta si nici in ziua de azi nu prea comut pe lunga . Imi sta capul sa pun si pe lunga xenon dar inca nu sunt hotarat si mai studiez , am auzit pareri pro si contra . Deocamdata nu mi se pare asa de importanta investitia aceasta .

post-27958-1259241023_thumb.jpg

post-27958-1259241040_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc Aurelian. Banuiesc ca lumina e incredibila, ma refer aici la condus pe timpul noptii.

Am sa imi fac si eu acesta modificare. Felicitarile mele.

Link către comentariu

Voi face poze si pe timp de noapte si le voi posta. Diferenta ? Primele cuvinte cu noile faruri si xenoane au fost : OAU !!!! AM LUMINA .

Sunt super multumit.

Link către comentariu

E bine ca ai facut pasul spre xenon. Dar era si mai bine daca faceai treaba pana la capat, in sensul ca xenon si pe faza lunga e un "must have". MIx-ul xenon-halogen e...cam nasol, si daca xenon-ul pe scurta ti se pare extraordinar, sa vezi cum ti se va parea si pe faza lunga, cand vei vedea indicatoarele reflectand de la sute de metri inainte, vei vedea marginile drumului si obstacolele foarte foarte bine, si vei fi 100% sigur ca atunci cand dai un blitz scurt se va vedea exact ca un led care se aprinde/stinge instant si cu o putere foarte mare. Sfatul meu: pune si pe faza lunga xenon, daca nu acum, in timp sa faci investitia ca merita :rolleyes:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Draguta masinuta , frumoasa mai ales cu noile faruri .Sa o stapnesti sanatos , si multi km fara probleme ! :) :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!