Jump to content

Problema cu centura de siguranta

mihai_sarb
 Share

Postare recomandată

NU poti desface capul de centura fara sa il strici, capacele sunt lipite la ultrasunete.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...multumesc,,,trist raspuns:(.

si alte variante sunt sa o repar sa nu mai piuie?

Modificat de suo
Link către comentariu

Scoate-i mufa de sub scaun, acolo unde in tra in podea si ai scapat.

Link către comentariu

• 9 months later...

am si eu problema asta la pasager se trage f greu centura inapoi, sper sa fie mizerie si nimic mai grav imi putetzi spune cum se scoate panoul de pe stalp mai exact ca nu vrea sa rup ceva p la el

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare tuturor.stiti cumva cum se fixeaza ornamentul care imbraca centura de siguranta si respectiv stalpul la o skoda octavia 2?va intreb deoarece aici la mijloc unde se face legatura intre el si acela de plastic care se duce pana in podea este foarte departat,incerc sa-l imping la loc dar in citeva zile se departeaza la loc presupun ca sunt niste cleme sau....

va multumesc

Modificat de darvin
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut,

Am o problema cu centura din centru spate. Acum cateva zile am rabatat bancheta iar cand am vrut sa o ridic la loc am observat ca centura este blocata.

Este vorba de centura al carei mecanism este integrat in spatar. Am zis ok, desfac surubul de prindere al celuilalt capat din bancheta si dau drumu' centurii sa intre un pic pe rola ca sa se deblocheze. Problema este ca dupa ce am desfacut surubul am constatat ca centura nu se trage pe rola.

Credeti ca se poate repara sau trebuie inlocuita? Am vreo sansa sa o deblochez fara sa tai materialul banchetei ca sa ajung la mecanism?

Multumesc

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dupa un accident au sarit aerberg-urile si s-au declansat centurile. Centurile le-am schimbat. Se vor mai declansa daca sistemul aerberg nu-l mai am?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Nu mai deschid un topic nou, incerc aici.

Am o Fabia care nu are acele mici opritoare pe centura care tin cheia sa nu alunece jos. Imi puteti spune si mie daca se pot procura de undeva sau daca se pot inlocui cu ceva????

Merci

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!