Jump to content

Passat B5 Edition

Vlad_passat

Postare recomandată

Sunt de mult timp pe acest forum si abia acum m-am hotarat sa imi arat si eu masina la toata lumea. "The Black one" este un passat B5 din 2000, 1.9 TDI, 116 caluti(dupa aproape 9 ani tot atatia mai sunt sub capota),6 trepte.

Ca dotari enumar urmatoarele:

-Climatronic;

-geamuri electrice fata;

-oglinzi electrice incalzite;

-jante aliaj 15";

-scaune sport;

-volan reglabil;

-4 airbaguri.

Momentan masina este stock fara nimic montat de mine.Dar urmeaza:

-plafoniera W8;

-jante blackpolished pe 17"

-un chip la Dl. Voinea(sa ajunga pe la 150 de caluti)

-folii negre ;

-grila neagra fara emblema;

-faruri agel-eyes cu xenon+triple leduri;

-si daca imi mai trece ceva prin minte va mai anunt.

Si acum cateva poze ca sa va faceti o idee:

Inca 2 poze si am uitat sa precizez ca masina are frumosul numar de 260.000 km! Numai bine tuturor :)

post-24447-1233154685_thumb.jpg

post-24447-1233154700_thumb.jpg

post-24447-1233155181_thumb.jpg

post-24447-1233155264_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine.

Eu zic ca ar merge mai bine un devil-eyes, ca sa ramana 'vag related' :icon_thumright:

Link către comentariu

Masina arata bine pot sa va spun ca am vazut-o mai de aproape.

Ca un sfat pune mana si schimba-i mansonul de la schimbator cu unul negru-simplu, vezi ca face Tibi pe forum undea in jurul valorii de 50 lei, iar in caz ca nu te descurci sa il schimbi te ajut eu (poti sa te uiti in semnatura la mine la Passatul care l-am avut ca am facut aceasta operatiune si a iesit super, mai bine decat cel original :icon_cool: )

Vad ca ai ganduri mari cu masina, spor la bani :)

Link către comentariu

Felicitari pentru masina..Arata bine..Spor la modificarile pe care vrei sa le faci..

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari,si @Auras sa stii ca ma gandesc si la navigatia ta...asta doar daca nu reusesti sa o dai pana fac eu rost de bani.

Link către comentariu

Salut...sa ai bafta de masinuta!

:vaidecapulmeu: Numele de scena al "Bolidului" este sub licenta :(

Link către comentariu

Frumoasa masina si nu isi arata kilometrii.

Sustin si eu ideea schimbarii mansonului cu unul negru.Mi-am cumparat si eu de la Tibi si sunt foarte multumit de investitie.

Spor la modificari!

Link către comentariu

Cu siguranta o sa schimb mansonul,asta era pe masina cand am cumparat-o.Si daca "The Black One" este sub licenta atunci a mea va fi "The Black One II" :Driver: !

Link către comentariu

Hehe.....la fel ca a mea masinuta ta.....s-o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme!!! :vaidecapulmeu: Vad ca si la tine plasticul farurilor a cam inceput sa se matuiasca, sa-si piarda transparenta.....de aia ma bate si pe mine gandul schimbarii farurilor!!! Grija mare ce faruri iti iei, ca cele sub 200 de Euro/set sunt naspa, bani aruncati pe fereastra! Mai bine un far stock, dar cu lupa pt. xenon (vezi poza)....e suficient! Referitor la CP, cum ti-ai dat seama ca "dupa aproape 9 ani tot atatia mai sunt sub capota"? Jantele pe 17 arata beton, dar te vor cam scutura si implicit se vor uza mai repede anumite piese la trenul de rulare.....eterna poveste intre aspect vs. partea practica.....io mi-am pus pe 16, e un compromis bun! Si daca tot pui in fata grila fara semn, fa "curatenie" si pe portbagaj....adica jos cu semnul VW si literele "Passat" si "TDI"....iar acel "vwforum.ro" fa-l mai mic......parerea mea! In rest, sa ai spor si bani la ce ti-ai propus!!! :huh:

post-11482-1233349473_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, intradevar e frumoasa, nu mai are rost sa zic de manson, :blink:..... parerea mea e ca tipa dupa folie..:)..bafta

Link către comentariu

Alex-F1 pe mine ma bate gandul sa imi pun niste angel-eyes de la Fk pe la 250 euro/set sau alea de la dectane cu leduri incluse in ele(280euro/set).Multumesc inca odata tuturor si va doresc numai bucurii alaturi de masinutile voastre! :icon_thumright:

Link către comentariu

Vad eu bine sau ai 3 presuri la picioare? ce faci cu atatea? mai bine pune un set de originale de cauciuc gasesti la 110ron la orice reprezentanta VW

Link către comentariu

Bre, in loc de alea cu 250 de Euro de la FK, mai bine ia alea de mai jos de la Dectane, la un super pret!!!

http://www.en2d-tuning.de/index.php?a=11880 (astea au alt model de bec, H1)

sau daca vrei acelasi model de bec (H7), atunci tot de la Dectane astea: http://www.en2d-tuning.de/index.php?a=10969

iar aici ai cele cu dayline (leduri), tot cu bec H1, dar nu scrie producatorul: http://www.en2d-tuning.de/index.php?a=9516

Cel cu bec H7 cred ca mi-l iau si io, ca io am deja xenonu H7 si se potriveste totul!!!! :)

Bafta!

P.S.: La fiecare din modelele de mai sus, ai si varianta black in caz ca o preferi pe aia... :D

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Ms Alex-F1 de sugestii si cred ca o sa ramana primele de la Dectane :)) !

Link către comentariu

Toate bune si frumoase Vlad, dar avem (amandoi) o mica problema: io le-am scris respectivilor, mi-au raspuns f. prompt si amabil si ei spun ca pe toate farurile astea angel-eyes nu e voie sa se puna xenon, ci doar halogen!!! :( Cica din cauza caldurii prea mari a becului cu xenon.....si cica si scrie pe ele ceva de genu "use only with halogen bulbs".....nasol......dar totusi lumea isi pune xenon pe faruri de astea aftermarket (FK, Jom, Dectane etc) si singurele probleme de care am citit ar fi ca se ard destul de repede inelele de la angel-eyes si ca lupa se innegreste mult mai repede daca ai bec xenon.....plus ca unii se plangeau ca e calitate proasta a plasticelor si chiar ca lumineaza mai prost decat cele de fabrica.....dar astea erau alte firme fantoma, chinezarii, nu din cele enumerate mai sus!!! Ma rog, una peste alta, e clar ca daca punem xenon pe ele, o facem pe riscul nostru.... :Driver:

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!