Jump to content

Vw Golf 3 1.8 90PS

Dj_JOY

Postare recomandată

Salutare, am decis sa-mi prezint si eu golfutul cu modificarile pe care i le-am facut de cand am achizitionat-o (aprilie 2008).

Masina este un Vw Golf 3, motor 1.8 benzina GL, geamuri, oglinzi electrice, nu are AC :icon_thumright: dar merge si fara.

Am inceput sa umblu la ea prin montarea unui sistem audio (500W) si unul de alarma, apoi folie pe geamuri spate si luneta, faruri angel eyes (mersi Sorin), toba filtru sport, si inca ceva prin interior ... bord cu leduri albe.

Ce mai urmeaza sa modific la ea ... suspensia sport, jante pe 16 si cam atat

post-26418-1233083991_thumb.jpg

post-26418-1233083998_thumb.jpg

post-26418-1233084076_thumb.jpg

post-26418-1233084273_thumb.jpg

post-26418-1233085273_thumb.jpg

post-26418-1233085283_thumb.jpg

Modificat de Dj_JOY
Link către comentariu

Cred ca o grila home-made cu un model de plasa atent ales ar da bine cu pleoapele alea. Si, evident, stickeru' vwforum :santa:

Link către comentariu

@ RedFighter

Am primit si eu un sticker vwforum .. mare cum a fost .. l-am pus acolo :icon_idea:

@ tiraMishOo

Plasa ? eu m-am gandit mai repede la o grila fara semn ..dar inca nu stiu .. oricum mersi de sfat

Link către comentariu

Plasa neagra. Gasesti in Vitan si la mai toate magazinele de piese auto. Cineva de pe un alt forum si-a luat de la Augsburg. Ideal ar fi sa gasesti plasa din plastic, insa eu nu am gasit decat pe Ebay.

Link către comentariu
Plasa neagra. Gasesti in Vitan si la mai toate magazinele de piese auto. Cineva de pe un alt forum si-a luat de la Augsburg. Ideal ar fi sa gasesti plasa din plastic, insa eu nu am gasit decat pe Ebay.

Aha plasa de aia era vorba ... da... foarte interesant ! cred ca ar arata super....

Acum cel mai mult ma intereseaza jantele... eu vreau ceva pe 16.. dar m-ar tenta si eu BBS pe 15 .. voi ce ziceti? astept pareri .. (acum am pe ea pe 13 de Al TITAN)

Modificat de Dj_JOY
Link către comentariu
  • 2 months later...

Am mai facut niste poze la masina si anume: bordul cu lumini albe, ce e prin portbagaj...

enJOY

post-26418-1239909440_thumb.jpg

post-26418-1239909520_thumb.jpg

post-26418-1239909653_thumb.jpg

Modificat de Dj_JOY
Link către comentariu

La difuzoru ala din portbagaj io as pune o grila de protectie (se gasesc de cumparat pt. orice diametru), ca ar fi pacat sa fie gaurit din greseala cu vreun obiect mare/dur/ascutit/contondent etc...... :) Cunosc caz concret..... :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mersi Alex de sfat... e prins wooferu direct de bancheta, de acolo nu se misca si altceva in portbagaj nu prea bag... mai mult pe bancheta spate :Driver:

Modificat de Dj_JOY
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salutare!...e bine si pe bancheta din spate:P...faina masinuta!daca iti cumperi grila fara semn...prinde-o bine...pt ca sunt multi "doritori"...bafta! si ne vedem prin trafic:P

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Deocamdata grila a ramas undeva pe locul 3 :(

Acuma vreau sa iau niste jante pe 15 si o toba sport noua

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut, frumoasa masina, la cat mai multi Km, da din casa te rog :blink: faruri firma si model, consum urban/ extraurban?

Link către comentariu
Salut, frumoasa masina, la cat mai multi Km, da din casa te rog :icon_thumright: faruri firma si model, consum urban/ extraurban?

Mersi frumos ... farurile sunt Hella cu look de golf 4 (angel eyes le-a montat "Sorin Golf 3 cabrio" user aici pe forum)

Consumul este de 10 - 10,5L urban si extra urban .. inca nu am facut :)

UPDATE: Ultima achizitie sunt jantele BBS pe 15". Modelul este Moda incaltate cu Bridgestone Potenza 205/50/15. (Poza nu e facuta de mine dar acela este modelul. Inca nu am avut timp sa fac si poze ca am fost cam ocupat in ultima vreme).

Urmeaza toba sport si poate o grila fara semn, dar grila nu prea cred ca sunt multi doritori... (NeL stie mai bine ce zic...)

post-26418-1246374955_thumb.jpg

Modificat de Dj_JOY
Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente iti doresc!

Ma gandesc ca arata bestial cu jantele acelea, asteptam poze ;)

Link către comentariu
  • 7 months later...

Revin dupa o pauza mai lunga ... Se pare ca nu m-au ocolit hotii, au tinut sa fure neaparat pleopele si deci .. nu le mai am.

Atasez niste poze cu jantele si cu farurile .. acuma fara pleope

post-26418-1265842293_thumb.jpg

post-26418-1265842336_thumb.jpg

post-26418-1265842475_thumb.jpg

Modificat de Dj_JOY
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplcute. Am patit-o si eu mi-au furat semnalizatoarele pe leduri (cam un an de zile m-au tinut, oricum le-a cam rupt ala care le-a furat ca le-am prins bine cu niste cleme de otel pe dinauntru). Asta e Romania..... Acum am cele stock pe masina..

Link către comentariu
  • 6 months later...

Sal.Sa stapanesti sanatos masina.As avea o intrebare : cand ai pus farurile alea angel eyes o mai trebuit sa modifici ceva la partea electrica?Sau doar le pui si gata merg:) .Astept un raspuns.Mersi.si apropo cat au costat.?

Link către comentariu

farurile sunt plug in play deci merg fara nici o modificare.

On: Frumoasa masina. eu zic ca da mai bine fara pleoape poate dupa ce vei pune o grila fara semn ii tragi un bad-boy si atunci va fi mult mai frumoasa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!