Jump to content

Gargaritza mea

zuza

Postare recomandată

Elou,

Pls, meet Zuza, my baby ladybug!

Zuza s-a nascut in primavara lui 2008, iar pana in iunie m-a asteptat cuminte la "Sectia de nou nascuti" VW din jud. Bihor (D&C Oradea).

Are doar 7 luni, dar creste (am apucat pana acum sa numar vreo 3,200 de pasi).. :blah:

Revin cu dotarile.

See you in :icon_thumright:

Cris

post-3723-1233061320_thumb.jpg

post-3723-1233061338_thumb.jpg

Link către comentariu

Nice car!! colanteaza-i plafonul cu folie neagra.. o sa arate super!!!.. asta daca te gandesti sa modifici ceva la ea...

Link către comentariu

Foarte frumoasa gargarita, sa o stapanesti sanatoasa.

Cat mai multi kilometri fara probleme! :ceuameni:

Link către comentariu

Mmm....parca masinutele astea mici nu prea se preteaza la tuning.....nu stiu ce sa zic.....la una mare as fi zis ca-i beton cu plafonul negru, dar la asta parca nu-i sta prea bine.....ii cam stirbeste din inocenta.....parerea mea .... plus ca vara....soare....negru....! :ninja: In alta ordine de idei, bun venit Cristinei pe forum :flower: si s-o conduci sanatoasa cat mai multi km, fara probleme....super alegere ai facut, f. potrivita pt. o domnisoara/doamna, inclusiv culoarea! :icon_thumright: Te asteptam si cu restul informatiilor, dotari, interior, motor, impresii etc....

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

frumoasa buburuza, sa o stapanesti sanatoasa, e o minunatie de masina, si nu in ultimul rand bine ai venit in clubul posesorilor de new beetle!

asteptam mai multe detalii, motorizare dotari etc...

Link către comentariu

Multumesc frumos tuturor pentru urari! Cat despre 'bine-am venit" in clubul VW.. sunt membra de ceva vreme :soothe[1]: numai ca atunci aveam o ibiza buddy..

Revin cu detalii..

Aaaa.. si pentru ca avatarul meu a facut furori, il atasez :(

post-3723-1233843728_thumb.jpg

Modificat de zuza
Link către comentariu

Super frumoasa masina,sper sa ajungi sa numeri cateva sute de mii de pasi:P cu buburuza ta

Bafta :D

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatoasa,

asteptam mai multe detalii despre motorizare si dotari

sa sti ca vrem sa organizam o intalnire a posesorilor de new beetle! asa ca urmareste detaliile si poate broscutza ta ne va onora cu prezenta

multi km fara probleme!

Link către comentariu
  • 7 months later...

e superba lady bug a ta...sa ai multa grija de ea, sa o pupi inainte de culcare si sa-i canti un cantecel de leagan... :icon_cool: am glumit!

am si eu una si sunt pur si simplu indragostita de ea. pentru clasa ei mi se pare cea mai originala si mai frumoasa masinutza, mai ales pentru o fata/femeie.

dar...de ce alba? numai bine :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!