Jump to content

MP3 player Pioneer DEH-4700MPB

tibiaprica
 Share

Postare recomandată

Am fost la http://www.tottal.ro ,mi-am luat :

-DEH-4700 MPB -                  5.841.601.

-Difuzoare HERTZ DCX 165 - 1.998.557.

-Inele (adaptoare dif.) -          868.938.

-Alimentator antena -              550.000.

Manopera instalare -            1.086.173.

-Total -                              10.345.269.

Se aude f.bine,sint incintat,in plus vreau sa adaug ca baietii de acolo sint deosebit de amabili si "meseriasi".Lucrau de parca toata viata numai la Golf lucrasera... :P

Am pus difuzoare doar pe spate (nu aveam nici fire trase),iar pe fata le-am pastrat pe ale masinii (deocamdata  :P  )

Concluzia:NU regret alegerea facuta... :P

<{POST_SNAPBACK}>

@Viorel: putin offtopic. Spune-mi si mie cum ti-au montat inelele de la boxe? Sunt curios cum se prind! Holsuruburi si cleme in portiera ?? si boxa tot in holsuruburi in inel? Mersi!

Revenind la subiect... Eu am un Pioneer DEH-P3630MP, luat din Germania, care are afiajul cu rosu, exact ca si culoarea cu care sunt iluminate instrumentele de bord.

Aparatul merge foarte bine si eu sunt foarte multumit de el. Daca ar fi sa iau din nou un aparat, tot acesta l-as lua.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Viorel: putin offtopic. Spune-mi si mie cum ti-au montat inelele de la boxe? Sunt curios cum se prind! Holsuruburi si cleme in portiera ?? si boxa tot in holsuruburi in inel?

<{POST_SNAPBACK}>

Chiar nu stiu cum au montat...

S-au miscat foarte repede,iar eu vorbeam cu patronul despre un subwoofer :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!