Jump to content

MP3 player Pioneer DEH-4700MPB

tibiaprica
 Share

Postare recomandată

Are cineva cumparat asa ceva? Si daca da, cum va multumeste? De asemenea ma intereseaza daca un loc in care il gasesc la niste preturi mai bune. Eu l-am vazut la www.aoy.ro....la vreo 6 mil.

Tks.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu tot pe asta am pus ochii :)) si tot la Aoy,dar la fel ca tine nu stiu nimic despre el...

Oscilez intre asta si un Sony F-5500,dar parca ma atrage mai mult Pioneer in ciuda comentariului nefavorabil de pe site-ul de mai sus...

Daca mai auzi ceva in plus,da-mi si mie un PM te rog. :lol:

Link către comentariu

Si eu tot pe asta am pus ochii  :))  si tot la Aoy,dar la fel ca tine nu stiu nimic despre el...

Oscilez intre asta si un Sony F-5500,dar parca ma atrage mai mult Pioneer in ciuda comentariului nefavorabil de pe site-ul de mai sus...

Daca mai auzi ceva in plus,da-mi si mie un PM te rog. :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

eu am sony 3300 si sunt foarte multzumit de el, 5500 e model superior deci ar merita....

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Daca vreti scule bune cumparati cu incredere Pioneer.Eu am avut un 3600MPB pe care il mai am de fapt acela cu iluminare albastra si butoane rosii pentru VW de care am fost super multumit si acum am nu Pioneer 80mp care e o adevarata bijuterie poti sa faci download de pe cd pe aparat la poze,filmulete si screen saver.

Link către comentariu

Eu am 3700 dar razvanT are 4700 si l-am vazut si auzit. Sunt faine amandoua, 4700-le are design mai placut, ecran mai mare, aplificare 4x50 MOSFET 4x27 nominal, deci numai de bine.

Link către comentariu

Preturi? Link-uri? Magazine? Mai multe detalii daca se poate....

Link către comentariu

Pioneer are mai multe produse unele mai bune si mai scumpe si unele mai slabe si mai ieftine

Sony este mai slabut ca Pioneer insa tb comparate produse de aceasi clasa pentru a fi cat mai obiectivi

Cel mai bine asculti amandoua head unit-urile pe aceleasi boxe(preferabil cat mai bune pentru a putea sesiza diferentele)sau te duci la un magazin care le vinde si le montezi pe masina ta asa o sa fii sigur de ce cumperi,ac. melodie si asa poti sa auzi care sunt diferentele

te uiti si la specificatii;Pioneer are o problema cu boxele pe fata (nu imparte sunetul egal adik 55% spate 45% fata asta cu fader la o)

problema asta am intalnit-o la un model

nefiind modele scumpe au unele specificatii la care exceleaza si unele la care d'abia fac fata

Link către comentariu

Preturi? Link-uri? Magazine? Mai multe detalii daca se poate....

<{POST_SNAPBACK}>

Vezi pe http://www.aoy.ro sau www.magazinultau.ro

Uite si raspunsul primit de la Aoy legat de Pioneer DEH-4700 MPB :

Buna ziua,

Playerele Pioneer, modelele entry, sunt fabricate in China/Malaesia, doar

modelele de varf in Japonia. Din cate stiu este cazul tuturor brandurilor

in aceasta zona de pret, sunt toate fabricate in china sau in apropiere.

Referitor la clientul nemultumit am verificat si intr-adevar acel player a

fost cumparat de la noi insa nu intelegem de ce a preferat sa isi "verse

naduful" intr-un mod atat de vizibil fara sa ne anunte si pe noi inainte.

Comentariul dansului pare pertinent si daca intr-adevar nu este vina

dansului este vina producatorului. La orice aparat exista o rata de

service, brandurile respectabile tin aceasta rata sub 1% (adica din 100 de

aparate vandute sa se intoarca in garantie doar 1 sau deloc). Din cate stiu

eu personal ar fi primul caz de service de care aflam din 2001 incoace.

In ceea ce priveste posibila dvs achizitie nu pot sa va spun decat sa

urmariti in internet si alte pareri ale utilizatorilor acestui produs si sa

reusiti sa va formati o parere generala. Din punctul meu de vedere

generatia 2004-2005 si mai nou 2005-2005 de aparate electronice in general

a venit cu preturi mai mici, cu o calitate in general mai slaba si cu mici

inovatii tehnice si din acest punct de vedere pot afirma ca in aceasta zona

de pret oferta este destul de omogena si din punct de vedere al

performantelor cat si din punct de vedere al durabilitatii.

Va stam in continuare la dispozitie pentru orice informatie necesara.

Cu stima,

Marius Ciobanu

Link către comentariu

pentru preturi ok la pioneer audio mai incercati www.audiohifi.ro, eu mi-am luat de la ei un pioneer p80mp la 65% din valoarea lui in magazin, nu am avut nici o problema cu el si baietii au fost foarte seriosi. Deocamdata vad ca site-ul este in (re)constructie, poate peste 2-3 saptamani va fi functional din nou. (scuze pt OT)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Ce parere aveti despre Pioneer DEH-P70BT

http://www.pioneer.de/de/product_detail.js...nomy_id=362-369

?

Mi se pare o solutie interesanta pentru audio + telefon in masina .

Eu pe golf am acum sony mp-40 (caruia i-am pierdut fata si am comandat una noua care vine in 2 sapt :( ) si sunt foarte multumit de el desi are ~2 ani .Ma gandeam ca de craciun poate :cheers: sa schimb hu din masina . Deocamdata sunt 90% pentru sony (f-7500 , f-7700 , m-9900 ce se poate) care imi plac foarte mult ca design desi am vazut pe net multe reviewuri proaste . merita diferenta de calitate audio in defavoarea unui design nasol (in afara de cel de mai sus la Pionneer nu am gasit nici un model pe placul meu, la Alpine designul este sters si nu prea au in schema de culori rosu/albastru , Blaupunkt arata urat ) ?

Link către comentariu

Am cumparat eu 4700mpb, 5.800 , ma declar pe deplin multumit singur problema e ca am un scurt pe contact si la montare s-a ars una bucata mp3 4700 dar asta e... de ce nu au verificat inainte. Acum merge pe direct si nu tine minte memoriile de la radio....dar am sa rezolv si problema asta cu toate ca nu ma deranjaza foarte mult

Link către comentariu

Am cumparat eu 4700mpb, 5.800 , ma declar pe deplin multumit singur problema e ca am un scurt pe contact si la montare s-a ars una bucata mp3 4700 dar asta e... de ce nu au verificat inainte. Acum merge pe direct si nu tine minte memoriile de la radio....dar am sa rezolv si problema asta cu toate ca nu ma deranjaza foarte mult

<{POST_SNAPBACK}>

trebuie inversate firele de +12v. si atunci va tine minte

Link către comentariu

trebuie inversate firele de +12v. si atunci va tine minte

Pi unul dintre ele fce scurt cred le-am verificat cu aparatul de masura si totul e ok dar cand a incercat cel care l-a montat s-a ars sau a cazut siguranta de la masina

Modificat de bora tdi
Link către comentariu

cu un aparat de masura iti dai seama foarte simplu care fir ce face. acum intrebarea: instalatorul s-a uitat pe schema inainte de a monta? sau a luat mufa si a legat-o direct?

eu am montat personal peste 10 head-unit-uri cu manualul in fata si nu am intalnit o astfel de problema.

Modificat de mmneg
Link către comentariu

el s-a uitat cica.....si a si verificat si tensiune ok in toate firele

Problema e ca atunci cand imping head-unitul in locasul lui sare siguranta din bord sare siguranta de la masina. Am avun un casetofon kenwood inainte si s-a ars cand am scos firul de la magazie si am incercat sa-l bag in bord. Mufele sunt ok dar s-ar putea sa-mi faca un scurt undeva pe fire sub bord

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am vazut de curand o oferta la Altex, unde Pioneer DEH3700MP/DEH3730MP impreuna cu boxe Pioneer TSG1318 13cm si 25W costa 5,5 mil.

Link către comentariu

Am rezolvat problema, in sfarsit pot sa ma bucur de el si sa trec la urmatorul nive ...boxele

Link către comentariu

Am fost la http://www.tottal.ro ,mi-am luat :

-DEH-4700 MPB - 5.841.601.

-Difuzoare HERTZ DCX 165 - 1.998.557.

-Inele (adaptoare dif.) - 868.938.

-Alimentator antena - 550.000.

Manopera instalare - 1.086.173.

-Total - 10.345.269.

Se aude f.bine,sint incintat,in plus vreau sa adaug ca baietii de acolo sint deosebit de amabili si "meseriasi".Lucrau de parca toata viata numai la Golf lucrasera... :D

Am pus difuzoare doar pe spate (nu aveam nici fire trase),iar pe fata le-am pastrat pe ale masinii (deocamdata ;) )

Concluzia:NU regret alegerea facuta... :D

Link către comentariu

Se aude f.bine,sint incintat,in plus vreau sa adaug ca baietii de acolo sint deosebit de amabili si "meseriasi".Lucrau de parca toata viata numai la Golf lucrasera... :D

<{POST_SNAPBACK}>

Uite ce am patin eu cu firma respectiva

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=2778&hl=

Link către comentariu

• 1 month later...

am eu 4700MPB, suna excelent, n-am nici o plangere.

Link către comentariu

am eu 4700MPB, suna excelent, n-am nici o plangere.

<{POST_SNAPBACK}>

same here :)

Link către comentariu

same here  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Si eu... :)

Link către comentariu

• 1 month later...

eu ma uit acum dupa un mp3 player si am pus ochii pe un pioneer DEH-P6700MP

totusi nu sunt convins ca se pot schimba culorile sa fie albastru/rosu de la vw.... poate e un model diferit de north america...:banghead:

are idee cineva cat de greu se monteaza pe golf IV ??

Link către comentariu

Eu am acum pe masina un Pioneer MP 9400 la care se schimba culorile la butoane in rosu sau verde dar la ecran nu ai ce sa ai faci daca e cu display organic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!