Jump to content

BLACKY

1QUATTRO9

Postare recomandată

Salut

Am trecut de la Golf 4 variant la masina din titlu si voi continua aici sa o prezint de fiecare data cand am date noi despre ea.

Voi adauga si poze dar din pacate vremea asta proasta nu inceteaza.

Ca sa nu ma certati am o poza pentru cei cu integrale :P

Sa ma scuze moderatorii dar poza este o reclama la quattro nu altceva

post-16982-1233039602_thumb.jpg

Modificat de d_crisu
Link către comentariu

de departe cea mai "buna" masina de pe forum. Sa o stapanesti sanatos si daca o vinzi candva o sa o iau eu sigur. ;)

Link către comentariu

Chiar ca e buna , as vrea sa o plimb si eu o tura...

Ps: pune poze cu masina si detalii , ca nu esti nou pe forum si cred ca stii cum se prezinta o masina.

Bafta!

Link către comentariu

Scuze ca ma las asteptat dar nu am avut timp cu poze pt ca tot alerg cu inmatriculatul si cu mici nimicuri pe la ea (gresat brate stergatoare, schimbat lichid frana si acum caut usa noua torpedou dar o mai las putin).

La prima impresie nu stiu ce sa va zic multe. Fosta masina a sotiei unui cunoscut care si-a luat mini one nou de 1.4 motorina 110 cai hidramat (masina de dama).

Dotari vizibile (poate o sa mai dau de cate ceva):

- motor AVF, 96kw, 6 trepte, Quattro, roti de 205/55/16

- oglinzi electrice doar fata

- dublu climatronic

- pilot

- comenzi pe volan

- jantele sunt cele din aliaj cu cerculete

- cauciucuri iarna si vara (4 din fiecare)

- pachet lumini la picioare si in fata si in spate

- scaune normale (acum imi plac dupa ce am vazut la un amic din alea sport cu incalzire care din cauza marginii mari impiedica oarecum o urcare corecta la volan si faci stanga scaunului praf in scurt timp) - la el se vedea urat

km are 104768 luata din Franta in vara lui 2006 (din showroom) cu 19000 euro, pretul de acolo fara taxe si drum pentru ca avea numai 50000km.

Eu sunt al doile proprietar in Ro, deci

Culoarea e neagra si cand o veni caldura putin as vrea sa ii fac un polish undeva dar nu stiu unde.

Am uitat sa zic. Cand am luat-o pentru orice siguranta am fost la Tavi si mi-a facut o constatare in urma careia a iesit f bine masina. A facut si un scan general la masina si a iesit bine peste tot (injectoare, abs. km...etc). Per total sunt si eu multumit. Interiorul e impecabil, ce sa zic. Tapiteria si bordul sunt tot negre si nu are urme pe taste sau stersaturi cum zic altii, doar putin pe cel de la faruri din cauza unghiilor.

Modificat de d_crisu
Link către comentariu
- oglinzi electrice doar fata

Cred ca ai vrut sa spui geamuri electrice doar fata nu?

Asteptam in continuare poze

Link către comentariu

Scuze, am vrut sa zic geamuri electrice doar pe fata nu oglinzi (si alea sunt el).

Cu pozele astept ploile sa se termine ca masina e jegoasa pe exterior.

Astazi am luat numerele si talonul. Foarte urat noul talon european (mult mai mare si nu mai da nici tipla la el). In schimb am vazut ca au disparut viteza max contructiva, cauciucurile, cod motor si capacitate rezervor din el.

Pun numerele, o spal si pana sambata pun si poze.

Stie cineva daca pe oglinzi e scris nr vechi de inmatriculare, raman asa cu ele? Se mai poate face ceva?

Pretul nu e relevant. Daca il spun unii or sa spuna ca a fost prea mare altii carora o sa li se para prea mic or sa zica precis ca mi-am luat tzeapa cumva pe undeva cu ea. Ideea e ca e deja luat si inmatriculata si orice post comentariu asupra achizitionarii ei nu isi are rostul. Aici intentionez sa fac un fel prezentare a masinii si sa va tin la curent si cu interventiile viitoare asupra ei.

1 pe lista: senzori de parcare pentru ca am avut numai haioane pana acum pe masini si e greu acum cu berlina...

Modificat de d_crisu
Link către comentariu
Stie cineva daca pe oglinzi e scris nr vechi de inmatriculare, raman asa cu ele? Se mai poate face ceva?

Slabe sanse sa mai ai ce face, scrisul din ce stiu eu se face prin matuirea oglinzii.

1 pe lista: senzori de parcare pentru ca am avut numai haioane pana acum pe masini si e greu acum cu berlina...

Pot sa-ti recomand niste senzori de care eu sunt foarte multumit daca te intereseaza.

- scaune normale (acum imi plac dupa ce am vazut la un amic din alea sport cu incalzire care din cauza marginii mari impiedica oarecum o urcare corecta la volan si faci stanga scaunului praf in scurt timp) - la el se vedea urat

La mine nu se vede absolut nimic, arata scaunele ca noi. Cu putina grija, cred ca poti sa le pastrezi fara probleme, materialul e f rezistent:

post-1533-1233138087_thumb.jpg

Link către comentariu

Poti schimba sticla la oglinzi daca sunt inscriptionate si gata, eu asa am facut.

Felicitari pt achizitie si cati mai multi km fara probleme!!!

Link către comentariu

Am uitat sa scriu aici:

ieri 27.01 am schimbat lichid frana ATE DOT 4 (vechiul propr nu il schimbase de 3 ani si ceva). S-a deschis la fiecare roata pe rand si s-a turnat pe sus in acelasi timp ca sa nu prinda aer in instalatie. A curs pe la roti cam 0,5 l si s-a completat cu 2 cutiute din alea conserva ?(cred ca tot 0.5 l)

tot ieri in service a fost desfacut angrenajul de sub stergatoare si uns cu vaselina din abundenta (imi parea ca merg mult mai incet decat la golf).

tot ieri am comandat in service stergatoarele originale Valeo 133 ron/set pentru ca cel din stg are un joc si imi cam flencane (sterge f bine in schimb)

Link către comentariu

Mda, una din masinile mele preferate.

Sa o stapanesti cu multa placere si asteptam si cateva poze

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ma cam ocup de golf ca il am si pe el in grija deci nu imi pot dedica timpul numai pt A4. Dar.....

Pana acum: schimbat lichid frana si stergatoare: total 180 ron (km 104000)

schimbat placute frana spate ICER : total 135 ron (km 105000)

Maine ii pun senzori de parcare si o spal. O sa fac si poze ca o sa stau destul pe langa ea cat monteaza baietii.

Sunt scumpi la 300 ron, cu tot cu montat, senzorii de parcare SPAL? Am un prieten care lucreaza la alarme de 8-9 ani si a zis ca astia sunt buni calitate/pret.

In alta ordine de idei am fost pe la Brasov si am ramas incantat de masinuta cum poate lua curbele si cum trage la deal pe serpentinele dintre Poiana si Rasnov. Nu imi pare rau de achizitie daca ies macar o data pe luna spre munte.

Link către comentariu

Da, da.... Frumoasa masina. Interiorul este ca al meu :screwy:

Qattro cred ca isi face toti bani....mi-ar fi placut si mie sa am dar poate la urmatoarea :icon_thumright:

Nu pot sa-ti urez cat mai muti km fara probleme :biggrin:

Link către comentariu

doua poze noi

Azi am observat ca am 10 boxe (credeam ca nu am in spate pe polita si in fata pe bord). Asa au toate?

post-16982-1234561001_thumb.jpg

post-16982-1234561012_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Astazi am fost in service sa schimb cauciucurile de iarna cu cele de vara.

Am reglat si farurile si am in vedere sa schimb si becurile cu Philips Xtreme-Power.

Am schimbat si ulei cutie (Aral). Citisem topicurile despre ulei cutie viteze si chiar daca unii zic ca in carte scrie ca e pe viata, eu am citit pe bidon ca are 4 ani garantie. Masina mea are 5 ani si nu a avut schimbat uleiul la cutie niciodata.

Aveam si un usor discomfort la vitezele 1 si 2 cand era mai rece. Maine ies la drum cu ea sa vad daca s-a schimbat ceva in urma schimbarii uleiului.

Link către comentariu
  • 1 month later...

in curand se apropie schimbul de ulei si filtre (cam 440 ron cu tot cu manopera)

O mai pregatesc de un detailing interior si o sa pun poze dupa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!