Jump to content

Golf 5 Last Edition

Cielo

Postare recomandată

Intr-un final am reusit si eu sa fac cateva poze golfuletului, ridicat de la dealer la inceputul lui decembrie, anul trecut.

S-o prezint un pic :

- motor : 1.6l, 8 valve, MPI

- echipare : TrendLine

- culoare : gri "sobolan" : united Grey

- pe langa echiparea standard mai are : climatronic dual zone, computer bord Plus, cotiera fata, bandouri, oglinzi, si manere in culoarea caroseriei, RCD cu Mp3 si 8 incinte acustice, proiectoare ceata.

Singurul lucru pe care l-am modificat pana acum a fost inlocuirea volanului cu unul de Gti pentru ca cel initial nu mi-a placut in nici un fel la atingere.

Ce as vrea sa-i mai fac : sa-i cumpar jante si ceva cauciucuri mai performante pentru vara, urmand ca pe jantele de tabla sa pun ceva cauciucuri de iarna si sa-i pun folie pe geamurile laterale si luneta - inca astept sa gasesc la un coforumist o masina cu aceeasi culoare si cu folie sa-mi fac o idee de cum ar arata si la mine.

Pe langa cele enumerate : astept de la colegul Tir accesoriile laterale de la volan si sper sa gasesc o solutie pentru trim-urile ce acum sunt in culoarea bordului si nu-mi place deloc cum arata

Cateva poze :

post-32871-1232886584_thumb.jpg

post-32871-1232886613_thumb.jpg

post-32871-1232886625_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie.Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km cu ea.Si eu mi-am achizitionat un golf 5 last edition :blah: merita toti bani. :)

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu

Salut, felicitari pentru masina!! S-o stapanesti sanatos! Foarte buna alegerea pe care ai facut-o! Si eu tot Last Edition am, doar ca 1.4!! Aceeasi problema am avut-o si eu cu volanul dar momentan am ales o varianta mai ieftina, anume sa conduc cu o manusa fara degete:D La multi KM!!

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie si s-o stapanesti sanatos cat mai multi km :cool:

(...)

Pe langa cele enumerate : astept de la colegul Tir accesoriile laterale de la volan

(...)

cand iti vor sosi accesoriile te-as ruga sa pui si tu niste poze pe-aici sa vedem cum arata :P

(...)

sa-i pun folie pe geamurile laterale si luneta - inca astept sa gasesc la un coforumist o masina cu aceeasi culoare si cu folie sa-mi fac o idee de cum ar arata si la mine.

(...)

studiaza un pic topic-ul colegului 31RZV, masina lui avand aceeasi culoare cu a ta si da bine folia pe ea -> http://vwforum.ro/index.php?showtopic=46661 :)

:Driver: safe

Riddler

P.S.: sa nu uiti sa pui si poze cu tot interiorul :D

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Multumesc frumos pentru urari ... va urez aceleasi lucruri si voua si masinilor voastre.

Eu coborasem dintr-o Fabia Lady =)) care avea volan din piele si pur si simplu nu am suportat pe cel venit cu masina.

Multumesc frumos si pentru indrumarea catre topic-ul lui 31RZV : arata cam ciudatel fiind un contrast mare intre geamurile din fata si cele cu folie. Eu ma gandeam sa merg pe varianta cu folie, de aceeasi opacitate pe toate geamurile (habar nu am care sunt legile in vigoare ce reglementeaza opacitatea maxima).

Cateva poze cu interiorul :

post-32871-1232894387_thumb.jpg

post-32871-1232894394_thumb.jpg

post-32871-1232894401_thumb.jpg

post-32871-1232894492_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru masina...iti dau dreptate in privinta volanului. Eu acuma il am de plastic dar am ajuns sa imi cam fie greata de el. Cat te-a costat schimbarea lui?

Link către comentariu

Volanul a costat 350Euro de pe aria de vanzari a forumului iar montajul a costat 37 Ron la PBN cu tot cu spalatul exterior. Or sa ma mai coste 50Euro accesoriile laterale ce au sa acopere acele gauri urate care se vad acum in poze. Asta a fosu unul dintre dezavantajele pe care le-am avut cand am cumparat masina : era preechipata si nu mai puteam face nici o modificare : tare mi-as fi dorit ESP ... dar tinand cont ca initial vroiam un mk4 sh pentru ca atat imi permiteam, pot sa traiesc si fara :P

Link către comentariu
(...) de aceeasi opacitate pe toate geamurile (habar nu am care sunt legile in vigoare ce reglementeaza opacitatea maxima).

(...)

legea zice asa:

- pentru geamurile laterale fata NU ai voie sa pui folie cu o opacitate ce scade sub 73% ! :icon_thumright: (practic o sa se inchida foarte, foarte putin, e ca si cum ai pune o "punga" pe geam)

- pentru geamurile laterale spate si luneta opacitatea NU trebuie sa scada sub 5% ( bine, nu stiu cine ti-ar pune sub 5% :D, ca aia inseamna practica negru TOTAL :) )

...idea e ca daca vrei sa inchizi un pic mai mult lateralele fata, sa incerci sa alegi o opacitate care sa-ti permita totusi sa ai o buna vizibilitate si ca nenea militianu' sa te poate vedea cand treci pe langa el :P

iar referitor la clips-urile laterale de pe volan, puteai sa-ti cumperi de la PBN cele din plastic OEM, care vin pe orice volan cu 21.52 RON ambele (ce putin asta e pretul care l-am aflat la Tess Brasov si teoretic n-ar trebui sa difere prea mult)

oricum fain volan, imi place ca are pielea aia perforata si cusaturile rosii in ton cu iluminarile bordului :rolleyes:

inca odata sa-ti conduci golful cu placere si sa invarti de acel volan si cu mai mare placere :blah:

:Driver: safe

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Salut !

Bun venit pe forum. Felicitari pentru noua achizitie si iti doresc multi km fara incidente :icon_thumright: :rolleyes: :Driver: :blah: :)

Link către comentariu

Trebuie sa aduc o rectificare : volanul a costat 240Euro, am reverificat PM-ul ca eu sunt mai uituc din fire.

Clipsurile acelea nu le-am putut refolosi de la vecjiul volan pentru ca (banuiesc) la versiunea TL sunt corp comun cu restul ansamblului (iar imi vine sa-mi dau pumni in cap ca am ales varianta asta de echipare) si am zis ca daca tot le cumpar macar sa le iau in acelasi finisaj ca si clipsul cu GTI (inca stau in cumpana daca sa las sau nu emblema de GTI acolo, masina neavand nici cea mai mica treaba cu versiunea asta).

Am urmarit pana la final topic-ul colegului 31RZV si am vazut ca a pus pe toate geamurile laterale acelasi (sau apropiat) tip de folie si i-a iesit intr-un mare fel.

Inca odata, multumesc frumos dragi colegi pentru urari.

Link către comentariu

Deja volanul ma baga in boala: sa inteleg ca airbag-ul l-ai avut, sau au fost 240 impreuna?

Link către comentariu

Am refolosit airbag-ul de la volanul vechi : daca nu s-ar fi potrivit nu m-as fi gandit sa-l inlocuiesc datorita costurilor.

Mie mi-a placut acea zona de piele perforata pentru ca nici pana in ziua de azi nu am reusit sa iau pentru PS3 un Logitech G25 din lipsa de ... spatiu :D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Revin cu o rugaminte : are cineva sau poate comanda cele 2 insertii de aluminiu din lateralele volanului pentru ca, colegul Tir nu le-a putut aduce.

Vreau neaparat in finisajul "brushed aluminum". Merci

Link către comentariu

Am vazut acele ornamente insa as fi preferat sa fie de aluminiu cum sunt cele de pe sport line (parca). Tir le avea pe site-ul lui insa din pacate pentru mine nu le-a putut aduce. Sper sa mai gasesc pe cineva care le poate aduce...

Link către comentariu

Frumos volan si frumoasa masina :)

Eu am gasit volan cu inscriptia "ABT Sportsline" in loc de "GTI" si ma costa 600 euro :blink: cu toate accesoriile plus ca are si comenzi pe el ;)

:icon_thumright: Safe ;)

Link către comentariu
Am vazut acele ornamente insa as fi preferat sa fie de aluminiu cum sunt cele de pe sport line (parca). (...)

poate asta te poate ajuta :vwrullz: -> http://www.tmtuning.com/HOME/catalog/produ...lt_product=2117

sunt 2 versiuni, unele din chrom lucios si alte tip chrom brushed (ce vrei tu) :251:

iti pot livra si in RO :argue:

Link către comentariu
  • 9 months later...

Nu am mai scris nimic pe acest topic pentru ca nu am mai adus nici o modficare masinii. Unii dintre voi stiu motivul ... criza, alte prioritati etc.

Din pacate masina nu a apucat sa faca 1 an pentru ca pe 29 nov a.c. am fost anuntat de Politie ca masina mea parcata a fost implicata intr-un accident. Rezultatele impactului sunt destul de nasoale, dupa cum se poate vedea din pozele atasate

Continuare poze

post-32871-1259996580_thumb.jpg

post-32871-1259996586_thumb.jpg

post-32871-1259996595_thumb.jpg

post-32871-1259996715_thumb.jpg

post-32871-1259996721_thumb.jpg

post-32871-1259996759_thumb.jpg

Link către comentariu

Nasol.... cel vinovat recunoaste fapta (a fost sau nu beat)? ai casco?

Criza sus criza jos...iti dorim reparatie cat mai rapida si reusita...nu accepta piese cu origine indoielnica si tine-te tare daca nu iti place vreo linie sau chiar nuanta de dupa vopsit.

Modificat de janos
Link către comentariu

Pai vinovatul a sunat la 112 imediat dupa accident. Conducea o Dacia 1300 din anii '70, nu avea RCA si evident!!! nici permis. Am Casco la masina insa am aflat cu stupoare o chestie de inca nu-mi vine sa cred ca poate fi adevarata : daca soferul vinovat era baut, atunci Casco ar fi refuzat sa-mi faca masina (ipoteza aminita de Politia Rutiera si confirmata de reprezentantul firmei de asigurari).

Am reusit sa fac hartiile cu asiguratorul iar acum masina este in ograda PBN, urmand ca luni sau marti sa fiu anuntat eu si asiguratorul despre rezultatul reconstatarii in service

Link către comentariu

Nu culca urechea...tu ai casco si esti asigurat. Tot ce ai de facut este sa iti ceri repararea masinii urmand ca ei sa se judece cu cel vinovat. Informatia este din sursa sigura - tocmai asa a patit si un coleg de servici acu cateva luni.

Modificat de janos
Link către comentariu

Forteaza-i linistit...ca dara traim in Romania unde "este normal" ca ei sa refuze plata invocand diferite motive.

Modificat de janos
Link către comentariu

Nu este cazul meu, ma pot considera "norocos" : bizonul nu bause insa ideea in sine mi se pare absurda. Platesc Casco tocmai pentru evenimente de genul asta si ei fac pe dracu'n patru sa se eschiveze. Am sa trimit si un mail la comisia de supraveghere a asiguratilor sa vad ei ce pozitie au pentru aceasta speta

Modificat de Cielo
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!