Jump to content

Intrebari configurare O2,

mehigh
 Share

Postare recomandată

Interesant de ce ti-a spus ca este cea mai completa, aia nici nu stie sa ridice geamurile daca le uiti deschise, si daca cineva iti sparge geamu` si baga mana in interior nu urla.... :D

tu chiar nu ai vazut ce am scris mai sus ?

1)Alarma de pe skoda are senzor de interior !!!

Daca un om iti sparge geamul si baga mana inauntru, masina o sa urle imediat.

Plus ca iti sparge geamul degeaba, ca nu o sa poate deschide usa (nu functioneaza broasca de pe interior).

2)Cu telecomanda de la alarma poti inchide geamurile masinii daca tii apasat pe butonul de inchis

3)Cu telecomanda de la alarma poti deschide geamurile masinii daca tii apasat pe butonul deschis

4)Cu telecomanda poti deschide portbagajul

5)Alarma si telecomanda au cod saritor, au sirena si baterie de backup, adica daca iti omoara bateria hotzul(cel mai intalnit caz) , alarma ta tot o sa sune.

6)Vad ca-mi bat gura degeaba ca iti zic de 3 ori acelasi lucru si nu vrei sa-l intelegi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• raz.ro

24

• Diesel

17

• shkoda

14

• mehigh

13

Top Posters In This Topic

Cu mare respect iti scriu si prefer sa fiu tratat la fel! Mie dealer-ul mi-a spus ca alarma doar armeaza usile si nothing more. (senzor de interior nici pe departe ...)

Sa mai scriu si eu aceasi intrebare de 3 ori si poate intelegi:

-am inteles ca din telecomanda poti inchide/deschide geamurile manual insa daca armezi alarma cand geamurile sunt jos ele se ridica automat singure?

Link către comentariu

DArtagnan...

Lucrurile de care intrebi sunt scrise deja pe forum (alarma, ridicare geamuri, deschidere porbagaj din telecomanda etc).

Trebuie sa doar sa faci o cautare si sa lecturezi rezultatele.

Eu iti inteleg fierberea legata de apropierea comenzii insa la urmatoarele abateri de la regulament, voi incepe prin a-ti face invizibile post-urile in neregula iar daca nici asta nu iti schimba atitudinea un warning va fii cel mai probabil.

Link către comentariu

Eu unul am cea mai simpla alarma din catalog (PDA). Face urat la orice miscare in interiorul habitaclului (deci si la geam spart) si inchide/deschide geamurile (trapa nu am) prin apasarea prelungita a butoanelor corespuzatoare (inchidere/deschidere), dar a mai fost discutat parca...

Modificat de e-Marius
Link către comentariu

Cu mare respect iti scriu si prefer sa fiu tratat la fel! Mie dealer-ul mi-a spus ca alarma doar armeaza usile si nothing more. (senzor de interior nici pe departe ...)

Presupun ca ai si tu lista de preturi si optionale a Octaviei, fie ea in format PDF fie ea pe hartie de la dealer.

Daca nu o ai uite-o aici http://www.skoda.ro/files/docs/price/68.pdf

Ca optionala la alarme o sa gasesti doar :

Alarma cu controlul habitaclului, sirena cu acumulator 134 euro

Ce crezi tu ca inseamna controlul habitaclului ?

singure?

Nu, o sa necesite un minim de bunavointa din partea ta sa mai tii apasat vreo 2 secunde pe acelasi buton si se vor inchide.

Link către comentariu

• 1 year later...

Dealerii au si alte alarme decat cele din fabrica, pe care le pot monta ulterior in service-urile Skoda ?

Link către comentariu

Au cu siguranta Viper. Eu mi-am montat cand a venit masina si sunt f multumit. Au lucrat f bine

Link către comentariu

...mie dealerul mi-a montat un eagelmaster!! era la oferta!! bleah!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!