Jump to content

Intrebari configurare O2,

mehigh
 Share

Postare recomandată

din ce stiu eu octavia2 nu are nici ca optionala oglinzi pliabile....cu toate ca mi s-ar fi parut foarte bune

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• raz.ro

24

• Diesel

17

• shkoda

14

• mehigh

13

Top Posters In This Topic

Asa... eu mi-am facut configurat asta (bold sunt obligatorii, de restul as putea schimba):

1.9TDI Elegance Sahara bej, interior Ivory.

- alarma (prima, fara senzor de inclinatie; ar fi buna ca ai doar o singura telecomanda)

- a treia tetiera spate

- covorase fata/spate (apropo alea ce culoare sunt?)

- duze stropitoare fata incalzite

- fara inscriptionare motorizare (oricum nu costa nimic)

- Light Assistant (ma obliga si la senzor ploaie si oglinda efect anti-orbire)

- Maxi DOT

- Pachet sumar piele maneta+schimbator

- Volan piele

-----------------------------------------

In total iese 16.138€ CIP. Ar mai fi mers niste airbags, dar este plafonul maxim pe care nu vreau sa-l depasesc sub nici o forma. Eventual as putea renunta la Light Assistant si cu senzorul de ploaie (137€), dar airbag-uri laterale costa 255€, cat senzorii de parcare spate :beerchug: care iarasi sunt tentanti.

Modificat de di0
Link către comentariu

chiar nu va inteleg oameni...deloc...

Iti iei pachet sumar piele si volan piele dar nu ai da un ban pentru un airbag lateral sau o cortina...gandeste-te numai la revanzare probabil ca in vreo 4 ani nu o sa gasesti masina care sa nu aiba laterale/cortina din fabrica.

Link către comentariu

Mda pai scot tetiera nr.3 (si asa vizibilitatea spre spate e cum e) si Light assistant+senzor ploaie si bag airbagurile laterale..

Nu ma gandesc la revanzare pt. ca si asa masina e o cheltuiala, nu o investitie, la cat bagi in ea si-n dobanda si-n motorina si-n chestii aftersale, diferenta de pret de la revanzare, candva in 3-5 ani devine insignifianta. mai degraba m-as gandi la siguranta, doar 2 airbags e putin, eu as fi pus default 4 pe orice versiune, din fabrica. Dar deh, e Skoda :( Merg cu un scenic care are vreo patru pe fata.. cortina... cred ca 8 in toata masina :(

Modificat de di0
Link către comentariu

chiar nu va inteleg oameni...deloc...

Iti iei pachet sumar piele si volan piele dar nu ai da un ban pentru un airbag lateral sau o cortina...gandeste-te numai la revanzare probabil ca in vreo 4 ani nu o sa gasesti masina care sa nu aiba laterale/cortina din fabrica.

<{POST_SNAPBACK}>

...sau ESP.

Covorasele, orice culoare ar fi, nu sunt bune pt. ca sunt textile. :rolleyes:

Link către comentariu

ma cam enerveaza ca nu e ESP-ul in standard. Oricum conduc binisor, niciodata nu ma arunc in situatii disperate. Asa ca ma pot lipsi de ESP, chiar daca unii ar fi impotriva :)

Am gasit un articol interesant (sper ca nu e linkul tot de pe vwforum, ca nu mai tin minte), poate un pic prea acid, dar bine scris:

(rog sa nu-l comentam aici, pt. ca ar fi offtopic-ul prea mare, dar mi s-a parut relevant in alegerea dotarilor)

Oricum.. pe ESP nu am chef sa dau banii. Poate combinat cu un motor mai puternic.. cine stie.

Link către comentariu

din ce stiu eu octavia2  nu are nici ca optionala oglinzi pliabile....cu toate ca mi s-ar fi parut foarte bune

<{POST_SNAPBACK}>

Se pliaz

Link către comentariu

Asa... eu mi-am facut configurat asta (bold sunt obligatorii, de restul as putea schimba):

- alarma (prima, fara senzor de inclinatie; ar fi buna ca ai doar o singura telecomanda)

- a treia tetiera spate

- Maxi DOT

- Volan piele

In total iese 16.138€ CIP. Ar mai fi mers niste airbags, dar este plafonul maxim pe care nu vreau sa-l depasesc sub nici o forma. Eventual as putea renunta la Light Assistant si cu senzorul de ploaie (137€), dar airbag-uri laterale costa 255€, cat senzorii de parcare spate :D care iarasi sunt tentanti.

<{POST_SNAPBACK}>

Mergi pe 1,6 MPI

Modificat de HoriaB
Link către comentariu

Era vorba de pliabile electric si nu se pliaza ca la mine cica ,se pliaza in jos(momentan ala care mi-a zis nu are masina in tara sa o vad dar cred ca o sa ma lamuresc atunci cand o sa vina )

Link către comentariu

- a treia tetiera spate

- Maxi DOT

- Volan piele

In total iese 16.138€ CIP. Ar mai fi mers niste airbags, dar este plafonul maxim pe care nu vreau sa-l depasesc sub nici o forma. Eventual as putea renunta la Light Assistant si cu senzorul de ploaie (137€), dar airbag-uri laterale costa 255€, cat senzorii de parcare spate :) care iarasi sunt tentanti.

<{POST_SNAPBACK}>

:) Nu ne-ai povestit ce ai comandat,

Modificat de HoriaB
Link către comentariu

• 3 months later...

Salutare,

Se pare ca am postat aici un nou topic fara sa folosesc Search-ul, poate ma ajuta si pe mine cineva va rog...intai sa fie mutat topicul si pe urma ceva raspunsuri si pt mine.

Va multumesc

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am vorbit cu dealer-ul si mi-a zis ca alarma care este pusa pe O2 nu valoreaza nici 2 bani si ca nici nu are senzor shoc si ca mai bine pun una dupa ce vine masina.

Are dreptate sau vrea sa-mi bage pe gat o alarma aiurea? merita totusi sa pun eu o alarma decenta aftersale? Merci

Link către comentariu

stiu ca manopera la O2 pt alarma after sale este de un milion asa l-a costat pe un prieten , deci o cumperi tu si ti-o pun ei dar te costa un milon de lei in plus manopera (eu cred ca e mai bine asa decat aia de la ei )

Link către comentariu

Ca nu are senzor de soc e adevarat. Cat valoreaza ...e destul de sigur ca valoreaza ceva mai mult de 2 bani :) (vezi si tu lista de preturi). Avantajul e ca vine din fabrica gata montata si nu mai platesti manopera. In rest electricienii din ziua de azi de la reprezentanta stiu sa monteze o alarma adevarata la orice masina adevarata fara nici o problema

Daca vrei sa-ti pui o alarma aftersale iti recomand o Viper sau un Ungo (ambele cu pager). In acest mod, vei stii daca iti umbla cineva la masina de la distanta.

Link către comentariu

iti recomand o Viper sau un Ungo (ambele cu pager).

Mi-ar surade o astfel de alarma, insa si un modul de inchidere a geamurilor...ceea ce nu stiu este cum se deschide portbagajul la O2, numai din cheie sau si din interior? (ca sa stiu daca vrea modul de deschidere a portbagajului din alarma...)

Merci

Link către comentariu

Pai astfel de module nu-ti mai trebuie pt ca le ai deja incluse cu comanda din cheia de contact (am inteles ca vrei Octavia II Elegance).

Oricum la o alarma aftersale poti pune multe module suplimentare (senzor geam spart, supraveghere perimetru interior/exterior, etc) si mai ales oricand (adica cand te hotaresti).

La o alarma OEM ramai cu echipamentul din fabrica.

Link către comentariu

Am vorbit cu dealer-ul si mi-a zis ca alarma care este pusa pe O2 nu valoreaza nici 2 bani si ca nici nu are senzor shoc si ca mai bine pun una dupa ce vine masina.

Are dreptate sau vrea sa-mi bage pe gat o alarma aiurea? merita totusi sa pun eu o alarma decenta aftersale? Merci

bullshit

Alarma care vine din fabrica este foarte buna. Are monitorizarea interiorului, capotei, si portbagajului, a tenisunii de bord, a bateriei (daca se ia contactul de pe baterie alarma incepe sa urle), are sirena si baterie de backup, telecomenzile au cod saritor si asa mai departe. Poti deschide portbagajul si geamurile din telecomanda alarmei.

Ce nu are si mi se pare foarte bine, senzor de soc - care este si ilegal in unele tari din europa - eu m-am saturat de alarme cu senzori de soc - cand stateam la bloc nu era noapte sa sune o gramada de masini la cea mai mica ploaie, sau tunet...

Normal ca poate exista alarme mai bune cu pager si asa mai departe, dar asta nu inseamna ca alarma cu care vine masina e de 2 lei. Daca preferi sa-ti umble ei in instalatia electrica, atunci go for it.

Link către comentariu

cand stateam la bloc nu era noapte sa sune o gramada de masini la cea mai mica ploaie, sau tunet...

Se poate regla, asa cum am facut la actuala masina, si urla numai daca dai in ea tare, in rest deloc, nici la tunete.

Ceea ce nu-mi place la alarma din fabrica este ca daca spargi geamul nu urla...cel care ti-a spart geamul poate sa faca in masina ce vrea muschii lui... :)

Link către comentariu

Cred ca trebuie sa mai stai de vorba cu dealerul.

In cazul meu (VW) voiam alarma after-market si dealerul nu mi-a recomandat (desi putea sa-mi puna tot el).

Mi-a spus textual, dupa ce s-a consultat si cu cei de la PoRo Bucuresti ca cea mai indicata e alarma OEM cea mai completa.

Sigur ca oricine poate combate acest argument dpdv al ratiunilor financiare ale PoRo, dar nici nu te poti opune retinerii unui dealer de a instala el o alarma aftermarket.

Dupa cum vezi, situatiile sunt diametral opuse ...

Cred in concluzie ca problema ar mai trebui discutata, eventual cu mai multi dealeri.

Link către comentariu

Mi-a spus textual, dupa ce s-a consultat si cu cei de la PoRo Bucuresti ca cea mai indicata e alarma OEM cea mai completa.

Interesant de ce ti-a spus ca este cea mai completa, aia nici nu stie sa ridice geamurile daca le uiti deschise, si daca cineva iti sparge geamu` si baga mana in interior nu urla.... :)

Link către comentariu

1 - completa in cadrul ofertei VW;

2 - ridica geamurile si inchide trapa ... , iar daca bagi mana pe geam (la G5 cel putin) nu vrei sa stii ce urat urla ... :)

Modificat de razdan
Link către comentariu

:) sigur inchide si geamurile fata/spate?

unde pot sa verific exact ce face ? daca stiu numele pot cauta pe google

Link către comentariu

Eu vorbesc despre G5, "alarma antifurt PLUS" (WD2) = 250EUR DDP acum fix 18 luni.

Daca apesi cateva secunde pe butunul cu lacatel al cheii briceag se ridica toate patru geamurile si se inchide trapa. Nu-mi amintesc daca se si deschid :) , dar pot sa incerc maine si sa-ti spun.

Nu are senzor de perimetru si nu am observat sa reactioneze la socuri usoare (pumn in stalp) cum face cea after-market pe care o am la Opel si pe care am dat doar 100 si ceva de EUR, dar asta este ...

"unde pot sa verific exact ce face ?" DArtagnan, poate mai vad topicul si posesori de O2 care au asa ceva si pot sa-ti spuna, sau ai mai putea cauta in catalogul O2 de la dealer. Oricum dealerul stie daca "il iei la bani marunti" ... asta e treaba lui, sa stie. In cazul meu am stiut de la dealer aceste lucruri. :)

Modificat de razdan
Link către comentariu

Well...la Octavia 2 nu-ti da nimeni o asemenea alarma din fabrica...aia doar inchide usile si gata...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!