Jump to content

Intrebari configurare O2,

mehigh
 Share

Postare recomandată

Nici o husa nu lasa sa treaca airbag-ul. Se face un decupaj, sau se "taie si insaileaza" asa de forma in locul acela pentru airbag-uri.

<{POST_SNAPBACK}>

Some seat cover manufacturers do address the presence of side airbags when they design their covers, including special seams that will allow the airbags to deploy properly without interference.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• raz.ro

24

• Diesel

17

• shkoda

14

• mehigh

13

Top Posters In This Topic

Eu nu prea sunt de acord cu ideea ca nu se murdaresc scaunele bej, sau ca le cureti... Intrebati-l pe Rodeo ce si cum, ca el pana la urma si-a facut huse din piele la Superb-ul lui, exasperat de murdaria care se strangea pe tapiteri galbena ;). Si eu voi alege tapiterie Ivory pe a mea Elegance, dar fara pachetul sumar piele macar nici nu discut. Sunt impotriva huselor pe motiv ca nu vor arata niciodata la fel de bine ca tapiteria originala, si pentru mine sunt un fel de... punga pe telecomanda, daca intelegeti ce vreau sa spun.

Link către comentariu

La Elegance este altceva. Ivory este un bej galbui f. deschis, si, cel mai nasol (inacceptabil pt. mine) este ca si mocheta de pe podea este galbena. E un motiv pt. care nu am ales Elegance. In schimb Achat-ul de pe Ambiente este un bej spre gri si mocheta este neagra.

Link către comentariu

Eu nu prea sunt de acord cu ideea ca nu se murdaresc scaunele bej, sau ca le cureti... Intrebati-l pe Rodeo ce si cum, ca el pana la urma si-a facut huse din piele la Superb-ul lui, exasperat de murdaria care se strangea pe tapiteri galbena :flower:. Si eu voi alege tapiterie Ivory pe a mea Elegance, dar fara pachetul sumar piele macar nici nu discut. Sunt impotriva huselor pe motiv ca nu vor arata niciodata la fel de bine ca tapiteria originala, si pentru mine sunt un fel de... punga pe telecomanda, daca intelegeti ce vreau sa spun.

<{POST_SNAPBACK}>

Comparaţia este de-a dreptul b e s t i a l ă !!! Exact asta sunt husele: o pungă pe telecomandă!!! :D :D :D

Şi vedeţi, totul e atât de subiectiv! De pildă, eu aş fi vrut mult de tot un Ivory pe Ambientele meu, cu tot cu mocheta de pe jos!...

Baftă! :D

Link către comentariu

Eu am Ivory pe a mea Octi2 si culoarea este Sahara Bej. Combinatia este perfecta. Culoarea in interior este bestiala (mie cel putin imi place la nebunie) :huh: . Intradevar, din cauza ca nu este piele se murdareste destul de repede :D , dar mi-am cumparat 3 solutii de curatare foarte bune si ma descurc binisor cu ele :D . Usile sunt si ele Bej, iar jumatatea de jos a bordului de asemenea. Presurile sunt tot bej, ca un fel de mocheta, dar iarna pun presurile de cauciuc. Plafonul este tot bej, stilpii de asemenea. Chestia este ca atunci cand te urci in masina trebuie sa te speli pe maini si sa ai hainele foarte curate! :P

Link către comentariu

Dar si mocheta de pe jos e bej, nu? Nu e nasol de intretinut?

Link către comentariu

N-a vazut nimeni o Octavia cu interior gri ? (ambiente grey). Nu gasesc nicaieri o imagine cu asa ceva :huh:

Negrul complet mie nu prea-mi place mi se pare putin sinistru :D, la vechiul passat am avut un gri inchis si nu se murdarea deloc, era si materialul destul de rezistent sper sa fie si la Octavia la fel.

Link către comentariu

Pey nu ne ramane decat sa ne rugam de HoriaB sa ne intalnim cu el si sa-i admiram masina, nu ? :huh:

Link către comentariu

Am vz una la PoRo. Sincer nu mi-a placut, dar gusturile nu se discuta. Este un gri spre bleu.

Link către comentariu

Pai ar fi super daca cineva cu Ambiente Achat sau Grey ar pune niste imagini cu interiorul masinii ? Alea din brosuri sunt cu piele aproape toate , macar sa vad si eu cum arata un achat(bej) calumea ca aici la reprezentanta toate erau pe negru.

Link către comentariu

Are un var de-al meu pe un Passat B5 o tapiterie gri deschis ( nu stiu exact cum se numeste..) si arata bine, insa e f. sensibila la murdarie. Mie unul nu-mi place decat cea neagra.. insa cum a spus si Valix, gusturile nu se discuta. :banghead:

Modificat de shkoda
Link către comentariu

• 3 weeks later...

cine imi zice si mie daca la Ambiente schimbatorul de viteze vine cromat ?

Link către comentariu

Din cate imi amintesc eu, schimbatorul e cromat doar la Elegance (!).

Link către comentariu

ah crap :D

parca vazusem niste imagini cu interioare de ambiente si aveau si alea cromat...cel putin faza cu schimbatorul cromat nu apare ca optional sau ca "+" la descrierea lui Elegance...

Link către comentariu

shkoda...pai in siteul care mi l-ai dat vad ca schimbatorul ala ...reflecta ceva...e metal negru ? sau e plastic mat ? oare se poate schimba ?

btw..tapiterie gri am si eu haha...deci asa o sa arate ? e prima data cand vad...

..o sa aiba sotia ce spala la scaunele alea...dar na..ea le-a vrut :D

shkoda o intrebare pt tine sau pt cei care au Ambiente: plasticul de pe Ambiente este la fel de bine finishat si de aceasi calitate cu cel de pe Elegance ? ca imi dau seama ca eu nu am vazut nici un Ambiente..sper sa nu am surprize neplacute...

Modificat de raz.ro
Link către comentariu

1. pe schimbator e un plastic lucios

2. O sa ai o surpriza foarte placuta cand vei vedea si atinge plasticul... mai ales bordul.. :D

Link către comentariu

daca deja ai facut comanda nu mai ai ce schimba dar las-o asa ca merita iti zic eu din ce am vazut nu e diferenta mare intre ambiente si elegance asa ca stai linistit :banghead: :D

Link către comentariu

1. va spun neoficial, comanda se poate schimba pana la o dif de cateva sapt (2-3) de data fabricatiei, dar, modificarea va atrage dupa ea o decalare a datei productiei.

2. diferente calitative nu sunt intre Amb si El, doar tapiterii si mici briz-brizuri.

Link către comentariu

Nasol ca e plastic negru pe schimbator...dar ma gandesc ca se poate inlocui nu ? oare gasesc aftermarket ? cat poate costa asa ceva ?

Deci m-am linistit daca voi ziceti ca plasticul e identicl la "feel" atat pe ambiente si pe elegance. Si volanul e la fel presupun.

Link către comentariu

valix are dreptate asa ceva e mentionat si in contract daca nu ma insel parca am citit eu ceva dar imi e lene sa ma uit acum

:banghead:

Link către comentariu

stati linistiti, doar nu-s nebun sa modific de la ambiente la elegance doar pentru schimbatorul cromat :banghead:

Modificat de raz.ro
Link către comentariu

• 2 months later...

As avea niste intrebari in special pt. readeagle:

Din cate am vazut ai modelul Sahara bej cu interior Ivory, exact combinatia pe care o vreau si eu. Dar pe site la skoda, la car configurator, avem asa:

1. scaun: stofa

2. culoare tapiterie: crem-ivory

3. Podea: crem-ivory

4. consola: crem-ivory

5. plansa de bord: crem-ivory

Din explicatiile astea se intelege ca toata consola si toata plansa de bord sunt crem, dar toate pozele pe care le-am gasit arata ca partea superioara este neagra, si la consola si la plansa de bord. Lucru nu tocmai rau, dar e cam neclar pe site si as vrea sa fiu sigur. Parca mi s-ar apleca de at

Modificat de di0
Link către comentariu

Eu am graphite grey cu interior grey si pot sa zic ca materialul este mai deschis la culoare decat bejul si cu toate astea, se tine foarte bine, este o textura tare tare care nu se murdareste asa usor. Cel putin la mine nu s-a murdarit deloc intr-o luna jumate.

La bej o sa-ti vina jumatea consolei in bej si jumatea portierelor in bej, la fel si cotiera in bej (asa cred cu cotiera, la mine e in materialul scaunelor).

vezi aici http://oldpartner.skoda-auto.com/share/med...ze/OCN10014.jpg

Si eu initial am vrut bej, dar cand am vazut cum arata materialul, nu prea mi-a placut, depinde si de gust, mi se pare o culoare mai trista parca :) Negru l-am escus din start, mi se parea prea mortuar :)

Ce e mai rau e ca unde e plastic negru se aseaza praf in draci, eu am probleme mai mari cu scosul prefului de pe plasticul negru decat de pe materialul gri :)

Link către comentariu

Cu o intrebare va deranjez si eu.Are careva pe octavia 2 oglinzi care se pliaza? ca am auzit pe unu ca lui i se pliaza si i s-au stricat amandoua, nu i se mai ridica deloc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!