Jump to content

Intrebari configurare O2,

mehigh
 Share

Postare recomandată

Are cineva pe aici O2 neagra, sa-mi zica si mie cum se comporta culoarea?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• raz.ro

24

• Diesel

17

• shkoda

14

• mehigh

13

Top Posters In This Topic

Salutare fratilor. Intrucat in max. 2 saptamani dau comanda pt masinutza mea, va rog sa ma ajutati cu sugestii in doua probleme:

1. culoare: eu oscilez (in ordine) intre negru, bej sahara si gri diamant.

2. climatizare. nu stiu daca sa las AC Climatic (eu imi iau varianta Ambiente) sau sa pun climatronic. Voi, cei care aveti climatronic, credeti ca merita diferenta de 375 euroi?

Multumesc mult si astept raspunsurile voastre cat de repede posibil.

<{POST_SNAPBACK}>

1. Culoare: ce vrei tu...

Am avut negru...e bestial 2 ore dupa spalare, apoi praful e foarte vizibil , daca si ploua putin arata naspa.

Acum am diamond silver la ambele...arata bine si nespalate iar cand sunt spalate iti iau ochii. E o culoarea raspandita, poate prea raspandita pt unii...motiv sa nu o aleaga.

Sahara Beige met- o culoare la moda- pe noi nu ne-a prea incantat, arata un pic conservator, impresia care mi-o creeaza este ca "invecheste" masina, dar desigur e discutabil ceea ce spun eu...

Am vazut visiniu metalizat si mi-a placut.... :rolleyes:

2. Optiunea Climatronicului e legata indisolubil de optiunea Jumbo box deci nu costa doar 375 E...atentie! Refa calculele....

Si da...eu zic ca Climatronic mai ales bi-zonal e o inventie care trebuie sa o ai atunci cand dai pe masina o carutza de bani. Functioneaza impecabil iar tata nu a mai avut dureri de cap niciodata din cauza AC-ului.

Link către comentariu

@ Diesel: eu oricum imi luam Jumbo, deci dif e doar de 375, pt mine.

Chiar nu stiu ce sa fac cu culoarea. Arata super O2 neagra, dar toti zic ca se vede mizeria, ca se vad zgarieturile nasol......

Pe de alta parte, la gri-urile metalizate cica e nasol la o revopsire, e sansa mare sa nu mai nimereasca nuanta. Mai zi-mi de climatronic. Cu ce e mai bun dect Climatic? Daca vrei, da-mi pe MP, sa nu se supere sefii.

Link către comentariu

Pai o masina ca Octavia 2 nu o mai speli cu perii ci doar cu spuma activa...cel putin in primii 3 ani... :rolleyes: deci nici urma de zgarieturi.

Legat de nimerirea nuantei...nu mai sunt demult probleme...ma refer la firme specializate care lucreaza cu vopsele standox,etc. Orice nuanta are un cod...deci se elimina confuziile sau compararea dupa ochi.

Despre Climatic vs Climatronic este un topic separat...Da si tu un search.

Link către comentariu

Salut Valix , legat de culoare dintre toti prieteni mei ( imi aduc aminte doar de vreo 6 acum :rolleyes: )cu masini negre nu exista unul care sa nu se planga ca la 2 zile trebuie sa viziteze spalatoria , plus ca masina se incinge rau de tot pe timp de vara .

Climatronicul bi-zonal isi merita toti banii , nu am apucat sa testez racirea in jumbo box banuiesc ca functioneaza .

Daca iti poti permite cei 375 eur faci o achizitie buna , la culoare eu am ales rosu corida nemetalizat imi place mult si albastru , adevarul este ca pe negru ii sta cel mai bine dar...

Link către comentariu

Dintre toate sahara bej e cea mai anti-jeg. Mie mi se pare si foarte eleganta.

Link către comentariu

problema asta cu alesul culorii nu se poate discuta!!!

depinde de gustul fiecaruia!

mie mi-a placut imens island green si totusi am luat rosu corida.

daca stai langa ea iti taie rasuflarea de frumoasa ce e !

deci culoare cade, nu mi se pare un subiect de discutie(si eu sunt admin/moderator pe alte forumuri)

cat despre climatronic nu se compara cu un climatic sau A/C deci nici aici nu ar fi multe de discutat.

totul depinde de portofel domnilor !

Link către comentariu

Mie unul imi place f. mult culoarea mea insa daca ar fi sa mai aleg inca o data, as lua argintiul.. Se vede f. tare praful... mai ales dupa ce ploua, picaturile de ploaie se usuca si in locul lor raman puncte de praf. ;)

Climatronicul... nu stiu ce sa-ti zic pt. ca nu am. Am climatic si sunt f. multumit.

Link către comentariu

Mie unul imi place f. mult culoarea mea insa daca ar fi sa mai aleg inca o data, as lua argintiul..
Link către comentariu

;) Incearca un Candy White. Este extrem de eleganta si se comporta bine si la soare si la praf.

Despre climatronic... e foarte bun, dar si climaticul face o treaba excelenta si costa mult mai putin. Mi se pare mai importanta alarma din fabrica, decat culoarea, daca vorbim de pret. Si, mai ales, covorasele, dar s-ar putea sa fie o parere prea personala. ;)

Gri diamantul de care discutati aici este Graphit grey ? ce stiti de culoarea asta ? se murdareste repede ?, E ok ? Mie imi place argintiu dar sotia mi-a zis "nu" :P ca cica deja sunt f.  multe pe strada si s-a saturat de argintiu, la fel nu vrea negru ca a zis ca nu merge cu dricul  ;)

Chestia cu climatronicul si eu-s in aceasi "oala". E fain, l-ash lua, dar nu stiu daca imi mai ajung banii dupa ce pun esp si airbaguri...

<{POST_SNAPBACK}>

Link către comentariu

Parca se mai vorbise de alarma OEM. E mai slaba decat una aftermarket, e mai scumpa decat una aftermarket si instalarea ei nu presupune nici o modificare a instalatiei la o masina cu inchidere centralizata.

Cea mai buna alarma e casco-ul ;).

Link către comentariu

:D Incearca un Candy White. Este extrem de eleganta si se comporta bine si la soare si la praf.

Despre climatronic... e foarte bun, dar si climaticul face o treaba excelenta si costa mult mai putin. Mi se pare mai importanta alarma din fabrica, decat culoarea, daca vorbim de pret. Si, mai ales, covorasele, dar s-ar putea sa fie o parere prea personala.  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Am avut white la vechiul passat :D asa ca am zis daca tot iau culoare noua sa iau si eu ceva metalizat :(

Da asa ziceam sie eu cu climatronicul...costa in total cam 550 euro in plus daca pui si cotiera si tva, dar na e o jucarie interesanta, dar prioritar pt mine sunt : motorul de 140,toate airbagurile si esp. Prefer sa raman fara climatronic sau jante(care se pot lua si mai tarziu) dar sa am motorasul nou de 140 :P

Deci nu stie nimeni ce-i cu graphite greyul asta ?

Link către comentariu

Graphite grey este alta culoare. Este un "gri sobolan" ceva mai inchis la culoare decat silver diamond grey. Nu am vazut nici una cu aceasta culoare, dar am vazut fabii asa si chiar mi-a placut cum le sta. Pe O2 nu stiu cum o prinde.

Link către comentariu

Am vazut Octavia 2 grey graphite si nu-i sta bine! Pe bune, dincolo de orice subiectivism! La gama de culori inchise, verde natur sau rosu flamenco sunt cele mai potrivite, mai ales cu o tapiserie Achat Grey. :(

Cum s-a comportat albul in timp?

Am avut white la vechiul passat :D asa ca am zis daca tot iau culoare noua sa iau si eu ceva metalizat :D

Da asa ziceam sie eu cu climatronicul...costa in total cam 550 euro in plus daca pui si cotiera si tva, dar na e o jucarie interesanta, dar prioritar pt mine sunt : motorul de 140,toate airbagurile si esp. Prefer sa raman fara climatronic sau jante(care se pot lua si mai tarziu) dar sa am motorasul nou de 140 :D

Deci nu stie nimeni ce-i cu graphite greyul asta ?

<{POST_SNAPBACK}>

Link către comentariu

Treaba tine de gust... Mie unul imi place foarte mult cum vine Graphite Grey pe O2. Stone Grey la fel, arata bine..

Link către comentariu

Am vazut Octavia 2 grey graphite si nu-i sta bine! Pe bune, dincolo de orice subiectivism! La gama de culori inchise, verde natur sau rosu flamenco sunt cele mai potrivite, mai ales cu o tapiserie Achat Grey.  :lol:

Cum s-a comportat albul in timp?

<{POST_SNAPBACK}>

Pana mea...rosu e prea saritor in ochi pt mine si verdele nu prea-mi place in general :D Tre sa vad si eu in realitate un graphite sau stone grey ca e nasol chiar nu stiu ce alte culori sa aleg.

Albul de la passat s-a comportat foarte bine, chiar arata super cand o spalam, etc. Ce era nasol ca se vedea praful mizeria pe ea destul de tare mai ales in partea de jos a masinii cand nu o spalam.

aici am o imagine cand era aproximativ curata, inainte sa o vand :)

http://raz.ro/temp/car.jpg

shkoda: din pacate masinile din aplicatia aia sunt colorate pe computer ..din pacate asa se procedeaza stiu ca si eu lucrez in domeniu asta cu masini, si nu prea le place sa foloseasca poze reale pentru ca e imposibil de asezat masinile in aceasi pozitie cu aceleasi reflexii, plus ca-i munca prea multa, etc. O sa incerc sa gasesc vreun graphit pe la delear, sper sa aiba macar vreo fabia sa vad si eu cum arata in realitate.

Link către comentariu

Teoretic m-am cam hotarat: voi lua neagra, interior Achat, si climatronic.

Link către comentariu

Liviu S.O.2

Parerea mea este ca trebuie sa te hotarasti singur - sau cu sotia - atunci cand alegi culoarea. Gusturile nu se discuta. Ca sa-ti faci o parerea, vezi insa ca exista un link pe site catre arhiva de fotografii a Skoda, iar acolo sunt cat se poate de apropiate de ce-i in realitate.

Daca te iei dupa altii, apoi daca nu-ti place nu poti sa le reprosezi lor ca "ti-au ales culoarea" :banghead: .

P.S. Ca parere personala: am avut o data masina neagra si a doua nu-mi mai trebuie... :banghead: Asa ca, succes!

Modificat de Liviu S.O.2
Link către comentariu

In principiu cu cat sunt mai inchise culorile cu atat sunt mai dificil de intretinut (zgarieturi, matuire etc.)

Eu apreciez in mod deosebit climatronicul (cel putin comparativ cu a/c manual, nu am cunostinte despre climatic). Este mult mai flexibil si mai ergonomic.

@raz.ro: te rog sa-ti tii penele pe tine si sa nu ni le lasi noua aici. OK?

Link către comentariu

@raz.ro: te rog sa-ti tii penele pe tine si sa nu ni le lasi noua aici. OK?

<{POST_SNAPBACK}>

hmm sper ca nu te-a deranjat, era doar un mod de exprimare, spus mai mult in gluma, la servici unde lucram inainte mi-au infpit colegi o pana in monitor tot din cauza asta :banghead:

Link către comentariu

Am o rugaminte la voi: sfatuiti-ma in legatura cu problema din titlu.

Deci: jante de tabla + capace + cauciucuri 195/65 (in dotarea de serie) sau jante Sirius + cauciucuri 205/55 (487 euro). Ce ziceti?

Edited by horgarban: Era deja un topic de configurare O2. te rog nu mai deschide inca unul. foloseste search, ca de aia este acolo pus, sau mai uita-te si prin urma. Are muuuulte pagini forumul Skoda. Asa ca l-am mutat. Si pe cel de culoare si climatronic. Tin amandoua de "Configurare Octavia 2"

Modificat de horgarban
Link către comentariu

Aviz amatorilor pt. configurare: din luna august in gama de culori disponibile pt. Skoda Octavia II vor apare 2 noi culori metalizate - Storm Blue si Highland Green!

Modificat de DRAPAR
Link către comentariu

Pai nu erau deja doua soiuri de verde (natur si canadian)? Sper sa nu fie decat o schimbare de nume. Am vazut ca la nemti se numeau "island green" si "highland green" parca.

Modificat de gallax
Link către comentariu

drasto_2004

Eu l-am convins pe tata sa o ia neagra desi cred ca numai jegoasa o sa stea.Asta e! :beerchug:

Apropo :are cineva pachet partial piele ca sunt foarte curios daca o sa fie piela si pe usi pentru ca cei de la dealer nu au stiut,aceasta optiune ne fiind foarte des ceruta?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!